אוף!!

אוף!!

הייתי היום בתל אביב וזה כזה שונה!! יש שם מלא דברים לעומת החור הזה. בקיצור- הגעתי לחנות דיסקים עעעעענננננקקייייית שקוראים לה "האוזן השלישית" והיא הייתה נורא יפה. ואז הלכתי לחלק של הסרטים, (וראיתי את יובל בנאי) וראיתי שם הופעה של רוג´ר של In the flesh? ונוראאא רציתי לקנות. ואז אמרו לי שזה אזל והעותק שנשאר זה לא למכירה!! ואז ראיתי גם הופעה של גילמור וגם היא לא היתה למכירה! ואז המוכרת המעצבנת הייתה חייבת להגיד לי שבדיוק אתמול נגמרו להם העותקים של ההופעה בבומביי. אוף זה היה כלכך מעצבן!!! אז היא נתנה לי כרטיס ביקור ואמרה שאני אזמין את זה והמשלוח עולה רק 10 שקלים. אז נראה לי שאני אזמין את זה. או שאני אחפש בבאר שבע כי לא ממש חיפשתי. ואחרכך הלכתי ומצאתי דברים יפים של פינקפלויד והייתי שמחה

meandmeandme

New member
מוזר שאת אומרת את זה...

כי בסוף השבוע הייתי באיילת ותמיד שאני הולך לשם אני מנצל את המחירים הזולים (99 שקל לדיוידי!!!) אז קניתי את אין דה פלש שעד עכשיו היה לי את זה רק מחבר, את ההופעה החדשה של גילמור שעוד לא יצא לי לראות אותה, אחרי שאני יראה אני יכתוב פה ביקורת. הופעה של ה´מי´ והופעה של ג´ו סאטריאני.

אהה ואז תביא לי ../images/Emo13.gif

כי אתה נורא נחמד, נכון? <טליה ממש רוצה את ההופעה אז היא מתחנפת>

michal optimit

New member
האוזן השלישית

חנות מעולה אבל הם ממש ממש ממש יקרנים. אני קניתי שם את אנימלס. די מזמן.

Yael Floyd

New member
פעם התחננתי לאמא שלי שתקנה לי

במאנסטר, והיא קנתה והביאה לי ואז בדיוק רבנו על איזה משהו אז היא לקחה ואמרה שתחזיר לחנות (כי יש לה ת´קטע של הפרנציפים) ובדיוק שי חזר מחו"ל ועשה לי הפתעה וקנה לי את זה ונורא נורא שמחתי ואז אמא שלי החזירה לי את הדיסק, אז החלפתי במשהו של יהונתן גפן, ותמיד עכשיו כשאני שמה את אנימלס אז היא אומרת "נו... איך הדיסק שקניתי לך?"

Chocoholic

New member
דווקא אפשר למצוא שם אוצרות

ואפילו "יד שניה". נכון, יד שניה. ובמצב טוב! יש המון מקרים שאנשים קונים דיסקים בלי להכיר ממש את מה שהם קונים, שומעים אותו פעם/פעמיים ואז נמאס להם. חלקם מוכרים אותם במקומות כמו האוזן השלישית והחור בשחור בת"א, ואותם חנויות מוכרים אותם בעשרים-שלושים שקל פחות מהמחיר הממוצע! אפשר פשוט לבקש לשמוע את הדיסק ולבדוק שהוא לא פגום.

judyr

New member
היתי בהופעה של רוג´ר in the flash

מ ד ה י מ ה
ויש לי את הוידאו גם אך הוא קצת מאכזב.... הבימוי לא משהו...(למי שמבין) בכל מקרה בהצלחה על הפורום החדש ג´ודי

למעלה