אוף!!!

טיפ-טיפ

New member
אוף!!!

תמיד!! תמיד שמשהו קורה אצלי במשפחה (מישהו מתגייס, מישהו טס, יום הולדת, לא משנה מה...) ההורים שלי אומרים לי ורק לי לעשות משהו להם ולאחותי רק להתקשר אליהם וזהו!! הם אומרים ``את היצירתית בשמפחה אז תעשי משהו יצירתי`` אז אני עושה משהו ``יצירתי`` וגם מתקשרת לבנאדם שטס, שיש לו יוםהולדת, שמתגייס...ואחותי לפעמים שוכחת להתקשר, לא מראה שאיכפת לה. והיום, הכנתי משהו לבת דודה שלי שמחר מתגייסת,עשיתי לה ברכה, וקניתי לה ממתקים לנסיעה, והתקשרתי, ואחותי שכחה ממנה,אני היום חולה והיה לי כאב גרון ואמרתי להורים שלי שאני לא באה איתם לבקר את בת דודה שלי כי אני לא מרגישה טוב וגם אני לא רוצה להדביק אותה, אחותי גם לא באה איתם כי כפי שאמרתי היא שכחה מזה...אז אמרתי להורים שלי שאני לא באה איתם והם התחילו לכעוס עלי שלא איכפת לי מאף אחד במשפחה... פיספסתי משהו??? איך לי לא איכפת מהמשפחה, שאני מכינה תמיד משהו ואחותי שאפילו לא מתקשרת!!! אני לא תופסת את זה!!! תנו לי עצה!! טיפי.

טיפ טיפ

טיפי חמודה,האם באמת הורייך כל כך נגדך כמו שאת מציינת זאת? אולי יש דברים שאת עושה ולא כל כך זוכרת שמכעיס אותם,הרי את יודעת בכל זאת זה גיל ההתבגרות ותמיד נדמה שההורים נגדך. אולי את מדברת אליהם בכעס,במרירות,אולי בגלל שאת חושבת שהם כל הזמן נגדך אז את מלכתחילה מעבירה את זה בדיבורך? תעני לי,בבקשה וחוץ מזה את יודעת שאני תמיד איתך.

גרא.

New member
אינך יכולה להחליף את הורייך..

,טיפ-טיפ,מאחר ואינך יכולה להחליף את הורייך בהורים אחרים,ועד גיל 18 לפחות,את זקוקה להם מכל בחינה שהיא,עלייך ללמוד כיצד לחיות עימם,כפי שחיית די בשלום עד תחילת התבגרותך.דומני שבפנייה קודמת שלך אלי,ציינתי שהם נוכח התבגרותך,והתהליכים שאת עוברת,פשוט לא יודעים כיצד להתייחס אלייך..הם עדיין זוכרים את טיפ-טיפ הילדה הקטנה,שעשתה כל דבר שהם רצו, והנה עכשיו את נערה בוגרת,עצמאית,ומצפה ליחס ככזאת,ואינך מקבלת. נדמה לי שיותר מאשר את זקוקה לעצה,הם אלה שצריכים אותה.ולכן מצאי את הדרך לכוון אותם לייעוץ,מבחינתי,אשמח אם יכנסו לפורום,ויציגו את גירסתם.. בכל מקרה,אין לי ספק כלל,הורייך אוהבים אותך מאד..אבל..

למעלה