אוף...

אוף...

הפורום לא פעיל... זה המקום שלכם לשתף במהלך היום שלכם. בבעיות, תיסכולים, ציונים, דברים טובים... תשפכו. פה אין שבר כזה |א0ט|. אתם מוקפים חברים שינחמו, או ישמחו איתכם! אז, איך היה ברעידת האדמה? חוויות מיוחדות? ואם כבר ציונים, בינתיים יש לי 92.5 בהסטוריה במחצית הזו (ש.ב בינתיים). ייאי! מה עוד? אה! השנה אני בספרדית 1, ואני מדלגת על 2 ועוברת ישר שנה הבאה לספרדית 3! ואני מתחילה צרפתית (2) שנה הבאה! קה טאל? מוי ביין, גראסייס! הממ... איזה עוד שיעורים? שנה הבאה יהיה לי שחיה במקום ספורט... וגם תהיה לי כתיבה יוצרת. טוב, מה חדש? כתבתם שירים חדשים? כנסו לפה מידי פעם לראות אם התעדכן. תפתחו שירשורים! יהיה כיף!

Mr Pointy

New member
צריך להביא לכאן עוד אנשים...

נפגשנו אתמול אני, דניאל דה שליט, דניאל ברוס (שהיה אצל דה שליט), אביב ותמר. היה נחמד מאוד. אני חושב לעשות בגרות אקסטרנית בצרפתית, כי אני כבר יודע צרפתית וזה לא יהיה לי בעייה. ככה אני לא אצטרך ללמוד בכיתה (אני ממילא לא יכול כי אני רוצה לקחת גם ערבית). אני לא רוצה לכתוב שירים (חוץ משירים על מורים :) ) כי אני מאוד לא מוכשר... :( המורה שלי לצרפתית הביאה לי בגרות 5 יחידות וקיבלתי 93! התחלתי לחשוב על שנה הבאה, ואני חושב שאני אקח: מתמטיקה אתגר, ערבית אתגר, פיסיקה 5 ואולי גם כימיה 5, כי זאת הבגרות הכי קלה (ככה אומרים). אבל אולי זה יותר מדי עומס, אז עדיף בלי... אני לא יודע. מה את חושבת?

הבעיה היא

שגם האנשים שכבר פה נכנסים פעם-פעמיים וזהו... הזמנתי את דורין גם... המורה שלי לספרדית (שגם יודעת צרפתית) אמרה לי שאני טובה בשפות, ולא יהיה לי ממש קשה לעשות מבטא צרפתי... בגרות אקסטרנית זה לא יקר? ומה, אי אפשר לקחת שתי שפות? ואתה לא יכול לקחת צרפתית עם כיתה יותר מתקדמת (נגיד י"ב)? מה אין לך כישרון?! השירים שכתבת עם ניר באמת טובים.
איזה יופי! הקטע הוא שאני לא רוצה מורה פרטי, כי זה סתם טירחה... חחח מעניין למה אומרים שאתה היפראקטיבי... תראה, אני מניחה שתצליח, אבל זה באמת המון. תנסה, תראה איך הולך לך. למה דווקא פיזיקה וכימיה?! איכס!

saradin

New member
../images/Emo50.gif

באמת שירים טובים :) רק שהמילה עיוות מופיעה קצתיותר מידי בשיר על נאוה.. ואם כולם כבר מדברים על לימודים, אז לי נראה שאני אקח חמש יחידות בהיסטוריה, כימיה, ביולוגיה ואנגלית (ובקשר לצרפתית, אני בטח אקח שלוש).. הייתי לוקחת חמש באזרחות במקום בהיסטוריה, אבל אין :( ד"א, אני בטוחה ששניכם (וגם ניר, אם כבר) תצליחו מצוין בבגרות! בברכת הצלחה לכולנו, דורין (ואין לי מושג איך משנים את הSARADIN שאין לי מושג איך הוא הגיע הנה..)

../images/Emo6.gif

יו, איזה שאיפות יש לכם... פה לא צריך לבחור מקצועות ויחידות והכל... אבל אני הייתי לוקחת 5 באנגלית, מתמטיקה (ואולי פורשת ל4), לשון, אם אפשר, וגם ספרות. אולי גם ביולוגיה. צרפתית הייתי לוקחת 4... זהו, נראה לי... ו4 או5 בהסטוריה... מה, לא בחרת את הכינוי saradin?! חחח... ואת לא כתבת בכרטיס האישי שאת משוררת בת 57? אי אפשר לשנות כינוי, אבל אפשר לפתוח אחד חדש...

למעלה