אוף!

RainStormy

New member
אוף!

שמתי לב לדבר מעוד מעניין... כמעט כל מה שכותבים פה זה דברים עצובים. הייתה לי מורה לספרות שאמרה שאפשר לכתוב רק על דברים עצובים כי להם יש בשר. אני לא יודעת אני לא מבינה גדולה. אבל יש לי בקשה קטנה ואני אשמח אם משהוא יוכל לענות לי. אני מחפשת סיפורים שמחים :) אם יש לכם סיפור שמח שבאמת קרה לכם אני אשמח לשמוע עליו. אולי זה ישפר לי את המצבר רוח. תודה רותם

מורן א

New member
לשיפור המצב רוח

שאלה טובה מדוע העצב והכאב הם המניעים של רובנו לכתיבה. אולי מורתך לספרות צדקה, בקשר ל"בשר", אך לא בטוח. אני יודעת שמנסיוני יותר קל לכתוב כשהורוד מתחיל להשחיר, ישנה תחושה שאפשר לעצור זאת באמצעות הכתיבה, לפחות בפנים ולרוב ההתרחשות היא שם בלבד. ביקשת סיפור שמח, אמיתי. ובכן, יש לי סיפור שמח, מעט ארוך, אך לא אמיתי, מקווה שזה יספיק בשביל להעלות חיוך. אם תדפדפי מעט אחורה בדפי הפורום תוכלי למצוא את הסיפור "על נשים חתולים וחיות אחרות", סיפור אמיתי על ההכרות שלי עם אשתי. ולכל הדעות, הוא שמח. דייק איט יום חמישי 18.7 ציוץ קל הפריע לי בשנתי. הסתובבתי לכל הצדדים, לא מרוצה משום תנוחה. התעוררתי. עדיין עם עיניים סגורות, מנסה לגנוב עוד פיסת שינה, אך הציוץ שזיהיתי עכשיו כציוץ ציפורים לא אפשר לי. הושטתי יד לצידי והנחיתה הייתה רכה וחמה. מיששתי באצבעותי את המצע הנעים, הייתה בו גבשושית קטנה שבלטה ומסביב לה משטח רך, חלק וחמים. לא הצלחתי לחבר את המשטחים למשהו מוכר. פקחתי את עיניי ולא האמנתי למראה שנגלה לי. כף ידי הייתה מונחת על חזה של אישה עירומה שישנה לצידי. הבטתי בעצמי וגם אני עירומה. מה אני עושה פה? מה לעזאזל אני עושה פה? למה אני עירומה? והיא? מי האישה הזאת? ציוץ הציפורים החל מתגבר והמוח שלי כשל מלהכיל את המידע שביקשתי. אני חייבת לברר איפה אני ואיך הגעתי לכאן, אבל הכי חשוב זה קודם להסתלק. מצאתי את בגדי פזורים ליד המיטה הגדולה שזה עתה יצאתי ממנה, התלבשתי במהירות, משתדלת לא להעיר את האישה שעדיין ישנה. רציתי תשובות אבל גם פחדתי. אני צריכה סיגריה. חיפשתי בכל הכיסים אך לא היו לי סיגריות. חיפשתי בבית ומצאתי. על שולחן הסלון הייתה חצי חבילת 'מרלבורו' ולידה הייתה מאפרה ובה החצי השני. לקחתי את הסיגריות ויצאתי. על הדלת היה שלט ובו כתוב 'טל ויצמן'. מי זאת טל ויצמן? למה אני לא מצליחה להיזכר מה קרה לי? כתבתי על קופסת הסגריות את השם כדי שלא אשכח מה עלי לברר. שמש של בוקר קייצי קידמה את פני וריח של רפת סתם את נחירי. המקום היה שומם מאדם ואני פשוט רציתי לצאת ממנו וכמה שיותר מהר. אבל איך? אחרי הליכה בת חמש דקות ראיתי זקן חביב מגיע לקראתי. ''סליחה? איפה היציאה מהקיבוץ בבקשה?'' ''אף פעם לא היית בקיבוץ שלנו?'' ''לא. איפה היציאה מפה?'', הייתי חסרת סבלנות, ממש לא התחשק לי איזו שיחת חולין על הבוקר. ''ישר כל הזמן. בסוף תגיעי אל הכביש הראשי. אצל מי היית?'' ''טל ויצמן. מכיר?'' ''טל. בטח מכיר'', חיוך התפשט על פניו והוא התחיל ללכת. ''רגע, למה אתה מחייך?'' ''ישר עד הסוף''. ''רגע, חכה...'' יום ראשון 14.7 ''שרית? שרית? ש ר י ת??'' ''קראת לי?'' ''אני מנסה לדבר איתך כבר כמה דקות. מה קורה?'' ''כלום''. ''טוב. את רוצה לצאת היום?'' ''לא, טל. לא בא לי לצאת. בואי נשאר בקיבוץ''. ''מתי כן בא לך לצאת? שרית, אנחנו צעירות וכל השבוע אנחנו בקיבוץ, בואי נצא קצת, בבקשה?'' ''לאן?'' ''ל'דייק איט'''. ''כל פעם אנחנו ב'דייק איט', אי אפשר מקום אחר?'' ''מה רע ב'דייק איט'?'' ''כלום מלבד העובדה שגילי היא הברמנית''. ''מה מפריע לך בגילי?'' ''הממ, בואי נחשוב... אולי במקרה היא האקסית שלך?'' ''טוב, אם את רוצה להיות צינית, אז בבקשה. אני מבינה שאנחנו לא יוצאות היום''. ''לא. אני הולכת''. ''שרית, חכי רגע, אל תלכי''. הדלת נטרקה ונשארתי לשבת, מנסה להבין איפה טעיתי ובכלל מה הבעיה. את שרית הכרתי אצל חברות, הוזמנתי לארוחת ערב אצל מאיה ושני. בהתחלה לא רציתי ללכת, זאת הייתה תקופה של הרבה לבד ושידוכים לא נראו לי כל-כך, רציתי למצוא את בת זוגתי בעצמי. רציתי להתלהב ולא בגלל שציפו ממני. ולמרות זאת הלכתי, מאיה מאוד לחצה, ממש התחננה שאבוא. שרית לא הייתה יפה, אך היה בה משהו נעים ושקט שמיגנט אותי אליה. אנחנו ביחד כבר חודשיים ואני חושבת שהשקט הזה מתחיל להפריע לי. עכשיו היא הלכה ואני כמובן מרגישה אשמה. לא ידעתי שיש לה מטענים בגלל גילי. אמרתי לה כבר מספר פעמים שאנחנו קהילה קטנה, כולם מכירים את כולם, כמעט כולם שכבו עם כולם, זה ידוע. 'לא בשבילי' היא תמיד הייתה אומרת לי. 'אני לא רוצה להשתייך לביצה הזאת'. נכנסתי למכונית והתחלתי לשוטט במטרה למצוא אותה. לא הרגשתי טוב עם המריבה שהייתה לנו אבל גם לא הרגשתי רע. לא ידעתי מה אני מרגישה כלפי שרית, אבל התחלתי להבין שאולי זה לא הקשר אליו יחלתי. שוטטתי במכונית כמעט חצי שעה. לא ראיתי אותה, כנראה שבה לביתה. החלטתי לא להטריד אותה וחזרתי לקיבוץ. יום רביעי 17.7 ''רוני, את באה?'' ''לאן? חכי רגע. רק התעוררתי. מה השעה?'' ''כבר עשר. קבענו לצאת ל'דייק איט', את לא זוכרת?'' ''עוד פעם את גוררת אותי לפאב של לסביות. ומה אם מישהי תתחיל איתי?'' ''לא יזיק לך להנות פעם אחת''. ''העובדה שאת לסבית לא מוכיחה שכל הנשים הן כמוך. ישנן גם נשים סטרייטיות בינינו''. ''אם את מתכוונת לעצמך, אז לא השתכנעתי''. ''את חושבת שאני נמשכת לנשים?'' ''אני לא חושבת, אני יודעת. רוני עוד עשר דקות אני אוספת אותך. ביי''. למה היא כל-כך מתעקשת איתי? ולמה אני בכלל לא מתעקשת איתה? אולי יש אמת בדבריה? אולי אני באמת נמשכת לנשים? המחשבות לא מניחות לי. ''מה בשבילכן?'' ''פעמיים הייניקן''. ''את לא חושבת שהיא חמודה?'' ''איילת, תעזבי אותי, לא באתי איתך כדי שתציקי לי כל הערב. אם את מתחילה אני הולכת כבר עכשיו, חוץ מזה נראה לי שיש לה חברה. תראי את הבחורה שנישקה אותה עכשיו''. ''זאת סתם נשיקה. נשים תמיד מתנשקות כשהן נפגשות, זה עוד מימי בית הספר''. הבחורה שנישקה את הברמנית נראתה די חמודה. גבוהה, חזות דקיקה, שיער קצוץ מעוצב בג'ל, ג'ינס וגופיה. אני מקווה שהיא לא תתפוס אותי מסתכלת עליה. רגע, היא מסתכלת עלי, לחץ. מה אני עושה? מה לעשות? ''איילת בואי נלך''. ''למה? מה קרה?'', איילת ראתה את המבטים ביני לבין הבחורה. ''סוף סוף את מסתכלת?'' ''אני לא מסתכלת. היא מסתכלת עלי, מה אני צריכה לעשות?'' ''תפסיקי לפחד. אני בטוחה שהיא לא נושכת''. ''איילת, היא באה לפה'', הפגנתי לחץ, שוב. ''היי. אני טל ואת?'', היא פנתה אלי. ''אני איילת וזו רוני'', איילת ענתה בשמי. ''אפשר להזמין אותך לשתות רוני?'' ''אני כבר שותה, תודה''. ''אבל היא תשמח לשתות עוד'', איילת מיהרה להציל את המצב ומירפקה אותי בצלעות. הלכתי עם טל אל הבר. היא הציגה לי את ידידתה הברמנית, גילי, והזמינה אותי לעוד הייניקן. אני לא זוכרת כמה שתיתי ומה עשיתי באותו ערב, אני רק זוכרת שציוץ קל הפריע לי בשנתי. הסתובבתי לכל הצדדים, לא מרוצה משום תנוחה. התעוררתי. עדיין עם עיניים סגורות, מנסה לגנוב עוד פיסת שינה, אך הציוץ שזיהיתי עכשיו כציוץ ציפורים לא איפשר לי. הושטתי יד לצידי והנחיתה הייתה רכה וחמה. מיששתי באצבעותי את המצע הנעים, הייתה בו גבשושית קטנה שבלטה ומסביב לה משטח רך, חלק וחמים. לא הצלחתי לחבר את המשטחים למשהו מוכר. פקחתי את עיניי ולא האמנתי למראה שנגלה לי. כף ידי הייתה מונחת על חזה של אישה עירומה שישנה לצידי. הבטתי בעצמי וגם אני עירומה.

מורן א

New member
דייק איט - ההמשך

יום שני 15.7 ''טל אני מצטערת שהלכתי אתמול. הייתי צריכה קצת לחשוב''. ''חיפשתי אותך. חצי שעה הסתובבתי במכונית''. ''אני מצטערת. הלכתי הביתה''. ''כן, תארתי לעצמי. אז את לא כועסת?'' ''על מה יש לי לכעוס?'' ''בואי אלי'', אספתי אותה אלי ונישקתי אותה. היא הייתה טעימה וחמה. ''טל..?'' ''כן''. ''אפשר להישאר היום בבית?'' ''אני מריחה פינוקים?'' ''מה שתרצי. היום אנחנו בבית לבד. בלי עבודה, בלי חברות, בלי כלום רק עם עצמנו. מתאים?'' ''מתאים''. כל הבוקר היינו במיטה. אחר כך שרית הכינה לנו ארוחת בוקר טעימה כמו שאני אוהבת. ביצת עין, לחם עם חמאה, כוס חלב וירקות חתוכים בנפרד. היא הביאה למיטה את האוכל על מגש כשפרח מונח בפיה. בצהרים יצאתי לכיוון חדר האוכל להביא לנו מצרכים לארוחת הצהריים. בדרך פגשתי את גיורא. גיורא הוא הסבא של גילי, האקסית שלי, והוא האדם שהכי מבין אותי. בכל פעם שקשה לי אני קופצת אליו לחדר. הוא מכין תה ומביא עוגיות ותמיד מכריח אותי לשתות ולאכול ומבטיח שאחר כך ארגיש טוב יותר. בזכותו אני עדיין בקשר עם גילי. בזכותו אני שלמה עם מה שאני. הרבה ממה שאני אני זוקפת לזכותו. ''טל? איפה היית כל היום?'' ''בבית עם שרית''. ''אני מבין שזה מתקדם כצפוי''. ''לא מתקדם ובטח לבטח לא כצפוי''. ''בואי, תלווי אותי לחדר ונדבר''. תמיד אהבתי לדבר עם גיורא. הרבה דברים התבהרו אחרי שהוא הציג לי אותם באור אחר. גם הפעם ניסיתי להבין מה לא מסתדר לי עם שרית. גיורא הבין הרבה לפני שהייתי מוכנה להודות. יום שלישי 16.7 החלטתי לעזוב את גלעד. אנחנו ביחד כבר שנתיים, אבל זה לא מסתדר. בזמן האחרון אנחנו קצת מרוחקים. גלעד לא מבין. הוא כל הזמן שואל מה קרה, מה לא בסדר ואם זה משהו שהוא עשה. אין לי תשובות בשבילו. בהתחלה הייתה אהבה גדולה, אחר כך השיגרה ועכשיו המחשבות על נשים. זה לא עובר ואני מרגישה שאני לא הוגנת איתו. הוא כל-כך אמיתי ומתחשב. איך אוכל לספר לו שאני מתגרה מסרטי פורנו יותר מאשר ממנו? גלעד מקסים אבל אני לא יכולה יותר. אני אוהבת אותו אבל חייבת לעזוב. אין פרפרים, אין תשוקה ואני לא פורחת, להפך. ''רוני? רוני?'' ''כן''. ''על מה חשבת?'' ''עלינו''. ''מה יהיה?'' ''גלעד, אני לא יודעת. אבל...'' ''לא. אל תגידי שהתיאשת מאיתנו''. ''לא התייאשתי אבל...'' ''לא. בלי אבל. אני לא יכול לשמוע אותך מוותרת''. ''זה לא עניין של לוותר. זה הרבה מעבר לכך''. ''שנתיים לא נחשבות בעיניך?'' ''שנתיים נחשבות וגם אנחנו נחשבים. אני פשוט לא יכולה יותר'', הוא השפיל מבטו ושתק. המשכתי, ''אני עומדת להתפקע. הקשר שלנו מעיק עלי וזה לא שאני לא אוהבת אותך, אני כן ו...'' ''אני יודע, את לא מסופקת''. לא רציתי להכאיב לו יותר והסתפקתי בשתיקה. בבית חשבתי כמה הוקל לי. פתאום הרגשתי חופשייה. חופשייה להרגיש, בלי אשמה. 'רוני, סוף סוף את עושה משהו בשביל עצמך', שיבחתי את עצמי. צלצול הטלפון הוציא אותי ממחשבותי. ''הלו?'' ''רוני?'' ''כן.'' ''היי, זאת איילת, מהעבודה''. ''איילת, מה שלומך? לא חשבתי שבאמת תתקשרי''. ''אני תמיד מתקשרת לנשים''. לא הבנתי את כוונתה. היא תמיד מתקשרת לנשים. מה? לגברים לא? המזכירה של המנכ''ל אמרה לי שלא כדאי לי להתקרב אליה. 'היא קצת משונה ואומרים עליה שהיא דייקית'. לא הבנתי את פרוש המילה 'דייקית' אבל לא היה לי נעים לשאול, אז הודיתי לה על המידע ופניתי לדרכי. ''רוני? את שם?'' ''פשוט חשבתי''. ''אל תחשבי יותר מדי, זה לא בריא. בא לך לצאת? יש מקום שאני מאוד אוהבת, זה פאב בפלורנטין. אני אאסוף אותך, בואי נאמר בעוד שעה?'' ''איזה מקום?'' ''הפתעה. תראי יהיה כיף, הרבה חברות שלי הולכות לשם''. ''אוקיי עוד שעה''. 'דייק איט' קראתי את שמו של הפאב. עוד פעם המילה הזאת. מה זה? איזו כת שכולם מסתובבים עם הכינוי הזה? ''איילת, סליחה על הבורות, אבל מה זה 'דייק'?'' ''מיד תביני'', היא צחקה. המקום היה הומה. מקום קטן ויפה עם הרבה צבע. ציורי קיר מרהיבים שאיילת אמרה שנעשו על ידי בעלת המקום. אוירה נעימה ואחלה מוסיקה. ברקע התנגן שיר של אלאניס מוריסט מתוך האנפלגד שלה. התישבנו הדלקתי סיגריה, הזמנתי הייניקן. להנות מפאב בשבילי זה מוסיקה טובה, סיגריה, הייניקן וכמובן עדיף שתהיה חברה טובה. לפתע זה היכה בי, יש פה רק נשים. ראשי סבב סביב צווארי מצד לצד בניסיון למצוא גבר, אך לא היה בנמצא. ''עכשיו את יודעת מה זה 'דייק'?'' ''אני לא בטוחה שאני מבינה''. ''את קשה, אמרו לך פעם? 'דייק' או 'דייקית' פרושה לסבית. אנחנו בפאב של לסביות''. ''למה הבאת אותי לפה?'' שוב ראשי סבב מצד לצד, הפעם בפאניקה לא מוסווית שמישהו שאני מכירה רואה אותי ורץ לספר לעולם. ''סליחה. חשבתי שאת יודעת. כולם בעבודה יודעים''. ''יודעים מה?'', הפניקה לא עוזבת אלא מתפשטת בכל הגוף. ''שאני לסבית. רוני, אני מצטערת. לא חשבתי שתהיה לך בעייה עם זה''. אחרי שלא ראיתי שום פרצוף מוכר הרשתי לעצמי להרגע ולהסתכל על איילת. ''לא, אין לי בעייה שאת לסבית. בכיף. יש לי רק בעייה שאני פה ומישהו יכול לזהות אותי''. ''אל תהיי כזאת הומופובית''. ''אני מצטערת, לא התכוונתי להתנהג ככה. פשוט קצת נלחצתי''. ''קצת? קצת? מותק, פרופורציות זה לה הצד החזק שלך''. היה ערב מהנה במיוחד. איילת התגלתה כאשת שיחה, מצחיקה, צינית ומטורפת. כמובן שבהמשך הערב, אולי בהשפעת האלכוהול ואולי לא, סיפרתי לה על הפרידה שלי מגלעד ועל המחשבות על נשים. היא כמובן לא חשבה שפגישתנו היא מקרית והצליחה לספק את יצר הסקרנות שלי בכל הנוגע לאהבת נשים. קבענו להפגש למחרת ולצאת שוב. ''רוני, את באה?'' ''לאן? חכי רגע. רק התעוררתי. מה השעה?'' ''כבר עשר. קבענו לצאת ל'דייק איט' את לא זוכרת?'' ''עוד פעם את גוררת אותי לפאב של לסביות. ומה אם מישהי תתחיל איתי?'' ''לא יזיק לך להנות פעם אחת.''

מורן א

New member
המשך

יום שלישי 16.7 השיחה האחרונה שלי עם גיורא עדיין הייתה לי בראש. גיורא חושב שאני משלה את שרית וגם את עצמי בקשר. ניסיתי להתגונן, התביישתי בחסרונות שלי אבל ידעתי שהוא צודק. עכשיו אני ושרית ב'דייק איט' והשיחה לא יוצאת לי מהראש. מה לעשות? לעזוב? לתת עוד צ'אנס? היא לא תשתנה ואני גם לא רוצה שתשתנה בשבילי. ''טל? על מה את חושבת?'' ''שרית אני לא בטוחה בקשר שלנו''. ''למה?'', שמתי לב שלא נראתה מופתעת. ''קשה לי להסביר''. ''את רוצה להיפרד''. ''מה פתאום להיפרד. אני רק רוצה לחשוב''. ''טוב. בזמן שאת חושבת אני אביא לנו לשתות''. לא הצלחתי להבין מה אני אומרת או מה אני עושה. עקבתי אחר גבה המתרחק של שרית שהלכה אל הבר. גילי עשתה לי פרצופים מרחוק. עשיתי לה תנועות שתפסיק משום שידעתי איזו תגובה צפויה לי משרית. ''חשבת?'', שרית שבה עם שני בקבוקי טובורג. ''את יודעת שזה לא לעכשיו''. ''אז מתי כן?'' ''שרית אל תלחצי, קשה לי גם ככה''. ''הבנתי. לך קשה. אז הנה לך חיים קלים. אני עוזבת'', שרית קמה ללכת. תפסתי אותה בכף ידה. ''אל תלכי, לא ככה''. ''למה לא? אני עושה את ההחלטות שלך ולך יש עוד תלונות''. ''אני מבינה שאת כועסת''. היא שיחררה את כף ידה מאחיזתי ויצאה מהפאב. ישבתי קצת לבדי מנסה לחשוב אם לתפוס טרמפ על העזיבה של שרית או האם ללכת להתנצל. בעודי יושבת ראיתי מישהי שתפסה את עיני. היא נראתה לחוצה מעט, הסתובבה לצדדים כל הזמן. ניחשתי שהיא בארון ומפחדת שיזהו אותה. היא הייתה יפה בעיני, תווי פנים מענינות ועיניים של ים שאפשר לטבוע בהן, רק חבל שהיא תפוסה. ניגשתי אל גילי לבר. ''ברחה לך? מה את עושה שבא להן לברוח?'' ''גילי, אל תתחילי גם את. היה לי מספיק לערב אחד''. ''בסדר, בסדר. טובורג?'' ''בבקשה''. ''היא לבד''. ''מי?'' ''הבחורה שאת מסתכלת עליה מאז ששרית עזבה''. הייתי נבוכה מעט, אבל רציתי פרטים. ''ומי זאת שאיתה? הן יחד?'' ''זאת שאיתה היא איילת. לא, הן לא יחד. הן עובדות יחד ב'אופיר', חברת הייטק חדשה''. ''שאני אשאל את איילת בשבילך?'' עדיין הסתכלתי עליה. חבל שהיא מעשנת. ''לא, לא. אני צריכה להבין מה קורה עם שרית. אני הולכת. ביי''. יום שני 15.7 ''רוני, את באה היום, נכון? את זוכרת שהבית לרשותנו''. ''אני לא בטוחה''. ''סוף סוף אנחנו לבד ואת לא בטוחה. מה קרה?'' ''סתם כאב ראש. בטח שאני אבוא. להביא סרט?'', התחמקתי. ''נשמע מצוין. מה שבא לך, אני מחכה''. למה הכנסתי את עצמי הפעם? נשב בסלון נצפה בסרט ואז יהיה סקס. לא בא לי סקס ואיך אוכל לומר לא? אולי לא אלך? כבר זמן מה שאני לא נמשכת אליו. אני מרבה לחשוב על נשים בהקשר המיני וזה מפחיד אותי. אולי אני לסבית? המילה הנוראית הזאת. לפעמים במלתחה של הבריכה נשים מתלבשות ואני מוצאת את עצמי מסתכלת. מה זה אומר עלי? מה זה אומר על הקשר שלי עם גלעד? מה יקרה אם אנסה פעם אחת אם אישה? אולי לא אוהב את זה? פתאום אני חושבת על לנסות, מה קורה לי? מה אני עושה היום עם גלעד? אני לא חושבת שאוכל לספק את יצריו היום. ''איזה סרט הבאת?'' ''המלאכיות של צ'רלי''. ''אווו, גם נשים וגם אקשן, נשמע טוב''. כן, גם אני חושבת. אבל לא העזתי לומר בקול רם. ''הכנתי לנו פופקורן''. ''אני כבר באה'', ניגשתי לאמבטיה וסגרתי את הדלת. אני לא יכולה יותר, איך אני אבשר לו? אין לי אומץ, אני הולכת. יצאתי מהאמבטיה ניגשתי אל היציאה האחורית. בדרך החוצה הספקתי לראות את גבו מול הטלוויזיה וידעתי שזה נגמר. בדרך הביתה החלטתי לעזוב את גלעד. אנחנו ביחד כבר שנתיים אבל זה לא מסתדר. בזמן האחרון אנחנו קצת מרוחקים. גלעד לא מבין. הוא כל הזמן שואל מה קרה, מה לא בסדר ואם זה משהו שהוא עשה. אין לי תשובות בשבילו. יום רביעי 17.7 חשבתי הרבה על היחסים שלי עם שרית. חשבתי עלי, עליה, על הרגשות שלי, על השיחה עם גיורא, על הבחורה בפאב ופתאום נתקפתי עצבות. ניסיתי לקרוא אך לא הייתי מרוכזת. שרית לא התקשרה מאז שעזבה אתמול, גם אני לא. ניסיתי לישון אבל לא נרדמתי. שום דבר לא מסתדר. עשיתי טיול בקיבוץ אבל מצב רוחי נשאר בעינו. החלטתי לנסוע ל'דייק איט'. בימים האחרונים אני כמעט כל יום שם, נעלמת במוסיקה ובבירה. אולי אמא צדקה שאמרה שאלו חיים קשים וגלמודים. מה יהיה אם לא אמצא את אהבת חיי? הייתי מדוכדכת. נכנסתי לפאב, ניגשתי לגילי. ''מה את עושה פה?'' ''מה? אסור לבקר את הברמנית החביבה עליי?'' ''חביבה. כן בטח. תגידי שבאת לראות אותה''. ''היא פה היום?'', התמלאתי תקווה מחודשת. ''ידעתי שלא באת בשבילי''. ''גילי?'' ''כן'', היא פה והן באות לכאן. ''מה בשבילכן?'', גילי פתחה להן הייניקן והן הלכו לשבת. ''גילי?'', אמרתי בקול מתחנחן. ''במה אוכל לעזור לך יקירתי?'' ''תוכלי לברר בשבילי עליה?'' ''בשבילך הכל''. קפצתי עליה ונישקתי אותה. ''בשביל מה זה היה?'' ''סתם הרגל ישן. אני הולכת אליה'', הסתובבתי וניגשתי אליהן. ''היי. אני טל, ואת?'', פניתי אליה. ''אני איילת וזו רוני'', איילת ענתה בשמה. ''אפשר להזמין אותך לשתות, רוני?'' ''אני כבר שותה תודה''. ''אבל היא תשמח לשתות עוד'', איילת מיהרה לדחוף אותה לזרועותי. הלכנו אל הבר. הצגתי אותה בפני גילי והזמנתי אותה לעוד הייניקן. אני לא זוכרת כמה שתינו באותו ערב, אני רק זוכרת שלקחתי אותה לקיבוץ איתי.

מורן א

New member
המשך

יום ראשון 14.7 היום אנחנו שנתיים ביחד. הכרנו באוניברסיטה, אני למדתי בחוג לאומנות וגלעד בחוג לכלכלה. נפגשנו במסדרון במקרה. נפלה לי מחברת וגלעד רץ אחרי בכל הקמפוס כדי להחזיר לי אותה. אחרי מחווה כזאת הייתי חייבת לעשות משהו כדי להחזיר לו. האהבה הייתה גדולה. אף אחד לא האמין בנו, הוא ילד טבע, ילד טוב, צפוני, ואני, אני אמנית, שותה, מעשנת וכל השאר. הייתי מטורפת אז, וכמו בכל תקופה הייתי, חוויתי ונגמר. ולמרות הכל האהבה ניצחה. אנחנו הולכים למסעדה, אני לא פריקית של אוכל, אבל גלעד אוהב, בעיקר ארוחות גורמה. אז הזמנתי לנו מקומות ב'קרן', מסעדה ידועה ביפו. ''רוני, בחירה מצוינת''. ''תודה חמוד, העיקר שתהנה מהאוכל''. ''איך אפשר שלא''. האוכל היה מצויין, אפילו אני, שלא חובבת אוכל מושבעת, ליקקתי את האצבעות. אחר כך עשינו טיול רגלי ביפו ונזכרנו בשנתיים שחלפו. ''מחר ההורים שלי נוסעים לחופשה כך שהבית כולו לרשותנו. מה את אומרת?'' פתאום לא התחשק לי לבוא. רציתי קצת לבד. ''רוני? את איתי?'' ''כל הזמן''. ''יופי אז סיכמנו''. ''רוני, את באה היום, נכון? את זוכרת שהבית לרשותנו''. ''אני לא בטוחה''. ''סוף סוף אנחנו לבד ואת לא בטוחה. מה קרה?'' ''סתם כאב ראש. בטח שאני אבוא. להביא סרט?'', התחמקתי. ''נשמע מצוין. מה שבא לך, אני מחכה''. יום חמישי 18.7 אין ספק שהיינו שתויות, בקושי הגענו אלי לחדר. פתחתי את הדלת ורוני רצה לשירותים. היא הקיאה. חשבתי 'כמה רומנטי'. הצעתי לה לעשות מקלחת, היא לא רצתה, רק ביקשה כוס מים כדי להעביר את הטעם ושאלה אם תוכל לנוח קצת משום שהיא לא רגילה לשתות כל כך הרבה. ''עבר עלי המון השבוע''. ''המון זה הרבה לשבוע אחד'', צחקנו בבת אחת. לא היינו מאופסות. ''באמת המון''. ''גם לי לא היה שבוע קל''. ''עזבתי את החבר שלי, הכרתי חברה לסבית, למדתי מושג חדש, 'דייק''', צחקנו שוב, באמצע הצחוק היא המשיכה, ''מאז ביליתי כמעט כל יום בפאב של לסביות ועכשיו אני איתך''. לא תארתי לעצמי שהיה לה חבר, לא חשבתי שהיא סטרייטית, איזו אכזבה. ''את לא לסבית?'' ''לאאאאאא'', ראשה צנח על המיטה והיא נרדמה. הסתכלתי עליה, היא הייתה כל-כך יפה, רציתי לגעת בה אבל לא העזתי. הייתי עייפה והסתחרר לי הראש מהבירה. רציתי לישון. פתאום בכלל לא התגעגעתי לשרית. הפשטתי את רוני, כי כך הכי נוח לישון, הכנסתי אותה תחת השמיכות, התפשטתי בעצמי ונכנסתי למיטה. לא הספקתי לומר לילה טוב ונרדמתי. יום שישי 19.7 ''איילת, אנחנו חייבות להיפגש'' ''איך היה? נהנית?'' ''מי זאת טל? חכי רגע, אני אגיד לך איזו טל'', הוצאתי את קופסת הסיגריות, ''טל ויצמן, מי זאת טל ויצמן?'' ''רוני, תרגעי, איפה את?'' ''אני ביהודה הלוי 45 בטלפון ציבורי עם האנג אובר עצבני''. ''חכי שם אני כבר באה''. הזמן נראה כנצח עד שאיילת הופיעה. ''שתית משהו?'' ''נראה לך שאם לא הייתי שותה הייתי נראית ככה?'' ''התכוונתי לקפה, טיפשה, בואי'', היא גררה אותי לבית קפה ברחוב המקביל, הזמינה לי קפה שחור ולה מים מינרלים. ''ספרי לי מה קרה''. ''קמתי בבוקר, עירומה באיזה קיבוץ, כשלצידי בחורה עירומה שכנראה קוראים לה טל ויצמן כי זה מה שהיה כתוב על הדלת. בטרמפים הגעתי הנה. חוץ מזה אני לא זוכרת כלום. המסקנות הנלוות הן ששתיתי הרבה, משום שיש לי האנג אובר, ששכבנו מכיוון שהתעוררתי עירומה לצד בחורה עירומה ואני בטוחה שיש עוד כמה דברים. עכשיו ספרי לי מי זאת טל ויצמן לעזאזל ואיך הגעתי למיטה שלה?'' ''קודם כל תרגעי ותשתי את הקפה שלך. אתמול יצאנו ל'דייק איט' זוכרת?'' ''בקושי''. ''פגשנו שם את טל, הבחורה שישנה לצידך, היא הזמינה אותך להייניקן נוסף אחרי ששתינו אנחנו. מצלצל מוכר?'' ''מתחמם''. ''פה אני עזבתי כשראיתי שאת בידיים טובות''. ''ככה להפקיר חברה בשטח האוייב? ועוד טירונית? את נורמלית?'', כמעט צעקתי. ''רוני תשתלטי על עצמך, אפשר לחשוב מה קרה? אז שכבת עם אישה So fucking big deal!!!'' ''בשבילך אולי''. ''רוני, בואי אני אקח אותך הביתה. אחר כך אני אברר לך מי זאת טל ויצמן ומה בדיוק עשיתן אתמול בלילה, אוקיי?'' ''תודה איילת''. הגעתי הביתה, נכנסתי למקלחת, לקחתי כדור והלכתי לישון. התעוררתי עם כאב ראש. הצד השני של המיטה היה ריק. רוני כנראה התעוררה ועזבה, חיפשתי פתק, משהו, אך לא היה כלום. אפילו לא את הסיגריות ששרית שכחה בסלון. לא זכרתי הרבה מהלילה. זכרתי את יופיה של רוני ואת הסטרייטיות שלה שכל-כך איכזבה אותי. חבל שלא נשארה, חבל שלא הייתה ערה, אולי היה קורה משהו. טלפון. ''טל, איך היה?'', זאת הייתה גילי. ''חטטנית אחת, מה את מציקה על הבוקר''. ''אז איך היה?'' ''לא היה כלום. היא סטרייטית''. ''כן אני יודעת''. ''אז למה לא אמרת משהו?'' ''תחשבי, סטרייטית שעוזבת את החבר שלה, סטרייטית שמבלה על בסיס יומי בפאב לסבי, סטרייטית שלא מורידה את העיניים ממך, סטרייטית שנשארת איתך ושותה איתך כל הערב וכן, סטרייטית שנוסעת איתך הביתה ומבלה אצלך את הלילה''. ''הבנתי אותך. בכל זאת, לא היה כלום, היא נרדמה במיטה לפני שהספקתי''. ''אז למה היא התעוררה עירומה?'' ''אני לא אמרתי שהיא הייתה עירומה''. ''אבל היא הייתה''. ''גילי, מה את יודעת?'' ''חברה שלה איילת הגיעה אלי, התחילה לשאול שאלות עליך. מסתבר שהרוני הזאת התעוררה ונכנסה להיסטריה כשהבינה שהיא עירומה ואת עירומה ואתן באותה מיטה. בגלל ההאנג אובר היא לא זוכרת כלום ומאוד רוצה לדעת מה קרה''. ''איזה בלאגן''. ''יקירתי, הבלאגן עוד לא התחיל. קחי את הטלפון שלה ושיהיו לכן חיים יפים עם הרבה ילדים''. ''תודה''. ''רוני?'' ''איילת? מי זאת? מה השעה?'' ''זאת טל''. ''טל?'', נפלתי מהמיטה. ''את בסדר? אני מעירה אותך?'' ''מה? מה?'', גימגמתי. ''רוני, להתקשר אחר כך?'' ''לא, זה בסדר. אני מצטערת שהסתלקתי ככה אתמול בבוקר. קצת נלחצתי''. ''אל תדאגי, לא קרה כלום''. ''כן, אני כבר יודעת''. ''בא לך להיפגש?'' ''תני לי לנחש, ב'דייק איט'?'' ''האמת? חשבתי על ארוחת ערב אצלי, כך תהיה לנו אפשרות לדבר. אל תדאגי, הפעם אני לא אפשיט אותך''. ''ואם אבקש יפה?'' ''את מפלרטטת איתי?'' ''אולי''. ''זה כן?'' ''כן לארוחת הערב או כן לפלרטוט?'', פתאום רציתי להיות שוב בקיבוץ, במיטה שלה. ''לשניהם''. ''אז כן''. הגעתי לקיבוץ כשבידי מרק בצל. לא רציתי לבוא בידיים ריקות. מאז השיחה עם טל לא ידעתי מנוחה. פתאום כל-כך התרגשתי לקראת הפגישה איתה. הייתי חייבת לעשות משהו. ''טל'', היא נראתה שונה במעט. נינוחה יותר. ''רוני. בואי תכנסי, מה זה?'' ''הבאתי מרק''. ''מריח טוב''. היא לקחה ממני את המרק ואצבעותיה נגעו קלות בשלי, הרגשתי צמרמורת. הלב כמובן לא הפסיק לפעום מהרגע שעמדתי מאחורי הדלת וראיתי את השלט המוכר 'טל ויצמן'. התישבנו. על השולחן היו נרות וברקע התנגנה מוסיקה שגרמה לי להרגיש בבית. ''מי הזמרת?'', שאלתי. ''דיאנה קרל. היא לא כל-כך מוכרת, את אוהבת ג'אז?'' ''עכשיו כן''. האוכל היה מדהים. והקינוח אלוהי. היא השתדלה להרשים אותי והצליחה. השיחה בינינו קלחה והערב היה מהנה כמו שלא חויתי זה זמן רב.

מורן א

New member
סוף

''רוני?'' ''איילת? מי זאת? מה השעה?'' ''זאת טל''. ''טל?'', שמעתי חבטה בלתי מוסברת. ''את בסדר? אני מעירה אותך?'' ''מה? מה?'' . ''רוני, להתקשר אחר כך?'', חשבתי שהיא מתחמקת. ''לא, זה בסדר. אני מצטערת שהסתלקתי ככה אתמול בבוקר. קצת נלחצתי''. ''אל תדאגי, לא קרה כלום''. ''כן, אני כבר יודעת''. ''בא לך להיפגש?'' ''תני לי לנחש, ב'דייק איט'?'' ''האמת? חשבתי על ארוחת ערב אצלי, כך תהיה לנו אפשרות לדבר. אל תדאגי הפעם אני לא אפשיט אותך'', למרות שהשתעשעתי ברעיון. ''ואם אבקש יפה?'' ''את מפלרטטת איתי?'' ''אולי''. ''זה כן?'' ''כן לארוחת הערב או כן לפלרטוט?'', הופתעתי. ''לשניהם''. ''אז כן''. פתאום שכחתי שהיא אולי סטרייטית ותקווה חדשה נסכה בי. מיד נגשתי למלאכה. רציתי להרשים אותה, רציתי שהערב יהיה מושלם. בישלתי לזניה גבינות, מוצרלה סטיקס וכמובן סלט ירוק. לקינוח הכנתי טרייפל, הקינוח המועדף עלי, ביסקוויטים מושרים ביין, עליהם חתיכות פרי בג'לי ומעל הכל קרם וניל עם מעט תמצית שקדים. קיוויתי שרוני תאהב את האוכל. דפיקה בדלת, כמה חיכיתי לה. ''טל''. ''רוני. בואי תכנסי, מה זה?'' ''הבאתי מרק''. ''מריח טוב'', שבתי על תוספת משובחת לארוחה. כשלקחתי מידיה את המרק נגעו אצבעותי בשלה וידעתי שזאת רק ההתחלה ושאני רוצה אותה. החלטתי להחליף דיסק. שמתי את האוסף של Vaya con Dios. פתאום הרגשתי את רוני מאחורי. היא החלה ללטף את ידי באצבעותיה, נוגעות לא נוגעות, עצמתי עיניים והתמכרתי לתחושה. שפתיה החלו לנוע על צוארי, הסתובבתי אליה, מבט חטוף בעיניה וכבר צללתי לתוכה. חפנתי פניה בידי ונישקתי אותה. הנשיקה הייתה מחשמלת. רציתי לשכב איתה, רציתי את מגעה, מגע שכל-כך חלמתי עליו. והנה עכשיו זה מתממש. היא הובילה אותי אל המיטה שלה והחלה מפשיטה אותי ומנשקת אותי בכל הגוף, נשיקות קטנות ועדינות. כשהסירה מעלי את החזיה מבטה חדר אל עיניי, כמבקשת רשות להמשיך. ''רוני, את בטוחה? אפשר להפסיק, אנחנו לא חייבו....'' שמתי אצבעי על פיה, ''ששש, אני בטוחה'', הרגעתי אותה. את אצבעי החלפתי בשפתיי ונישקתי אותה, מנסה להעביר במעשה זה את תחושותיי. התחלתי להפשיט אותה, משחררת לאט את כפתורי חולצתה. כשהורדתי את חזייתה נגעתי קלות בפטמתה שמעתי את נשימתה נעתקת וראיתי את פטמתה מזדקרת. ''טל, את כל כך יפה''. ראיתי את הסומק חודר ללחייה והתשוקה לעיניה. שתינו עירומות ליד המיטה שלי. 'בואי אלי' שמעתי אותה לוחשת. מצאתי את המעמד משעשע. הנה אני, בעלת הניסיון, רועדת מרצון אליה ולא יודעת מה לעשות, בעוד שהיא, ה''סטרייטית'', פועלת כפי היה זה טבע שני לה. התקרבתי אליה וחזי נגע בשלה. חפנתי שוב את פניה ונישקתי אותה ברגש שלא ידעתי שהיה קיים כלפיה. לשונותינו כאילו נלחמו על שליטה ואני נהניתי לוותר. הורדתי אותנו אל המיטה ונשכבתי לצידה, גופי נוגע בגופה לכל אורכה. ירדתי עם נשיקותיי אל עבר נקודת הדופק בצווארה ומצצתי קלות אל תוך פי. העברתי את לשוני על תנוך אוזנה ולחשתי. ''אני רוצה אותך'', היא לחשה אל תוך אוזני ונשימתה היתה חמה. שערותיי סמרו בכל מקום ורעדתי מתשוקה אליה. הרגשתי אותה בכל מקום ושיוויתי לעוד. היא ירדה אל עבר חזי, מלקקת את דרכה אל פיטמתי. באיטיות מענה החלה סובבת עם לשונה ונשיקותיה, נוגעת בכל מקום מלבד איפה שרציתי אותה. ''טל, בבקשה...'' היא לקחה אל פיה את פיטמתי והחלה משחקת איתה בלשונה. קימרתי את גבי ומתוך אינסטינקט דחפתי עצמי קדימה, דוחפת יותר משדי אל פיה. את ידה הביאה אל פיטמתי השניה והחלה צובטת קלות. לרגע הפסיקה, הכניסה את אצבעה אל פיה וחזרה אל פיטמתי, מעבירה את הרטיבות החמה עליה. מעולם לא רציתי אדם כמו שרציתי אותה באותו הרגע. לקחתי את ידה בידי והובלתי אותה אל בין רגלי. הרגשתי את הרטיבות בין ירכיי וידעתי שאני מוכנה. הרגשתי את ידה מפסקת את רגליי ואת אצבעותיה מפסקות את שפתיי. אצבע ארוכה העבירה לכל אורכי ולפתע הצורך באויר גרם לי להבין כי הפסקתי לנשום, מתי אינני יודעת. הייתי קרובה כל כך. בתנועות סיבוביות החלה לגעת בדגדגן. היא נישקה אותי וידעתי כי היא מנסה להרגיע כל חשש. הייתי זקוקה לעוד, עוד ממנה. ''טל, אני צריכה אותך, בתוכי...'' באגודלה המשיכה את תנועותיה על גבי הדגדגן ועם אצבע חדרה אלי. ''עוד''. היא הוסיפה אצבע ואני גמרתי, צועקת את שמה אל חלל החדר. החזקתי אותה בזרועותי, מחכה שרעידותיה ייפסקו. לאט, הוצאתי את אצבעותי מתוכה והיא רעדה שנית. הבאתי את ידי לפי. רציתי לטעום אותה, את המתיקות שלה. העברתי את אצבעותי הרטובות על פי והיא בהפתעה, התרוממה ונישקה אותי, טועמת עם לשונה את עצמה. ''אני לא יודעת מה לעשות''. ''את לא צריכה לעשות דבר''. ''אבל אני רוצה''. היא דחפה אותי על גבי והסתכלה אל תוך עיניי. ''תגידי לי אם אני עושה משהו שלא נעים לך''. ''רוני, את...'' ובפעם השניה הערב השתיקה אותי בנשיקתה החמה. היא החלה מנשקת את דרכה מטה, שערותיה הארוכות מלטפות את גופי. כשהגיעה אל חזי הרימה את מבטה וחיוך עיטר את שפתיה. התכופפה אל שדי השמאלי והעבירה לשון על פיטמתי, מסתכלת איך היא מזדקרת ברעד. ''אין לך מושג כמה חשבתי על הרגע הזה'', אמרה ולקחה את פיטמתי בין שיניה ומעבירה את לשונה עליה. מוצצת ויונקת כתינוק. נאנחתי בקול, מבקשת עוד. היא עברה לשדי הימני ובאותה טקסיות טיפלה בפטמתי השניה. ''טל, אני רוצה לטעום אותך''. ''רוני, את בטוחה?'' במקום תשובה חייכה אלי והפנתה מבטה על עבר ערוותי. כחתול המביט אל השמנת, ליקקה את שפתיה וראיתי את הרעב בעיניה. היא ירדה אל בין רגלי, פיסקה אותן והסתכלה. ''את רטובה''. ''בזכותך'', לחשתי. היא פיסקה את שפתיי והעבירה את לשונה לכל אורכי. ''זה בסדר?'', שאלה. ''אוה, כן. יותר מבסדר''. היא חזרה על פעולתה פעמיים נוספות, נהנית מתגובותי. היא הורידה פניה ולקחה את דגדגני הנפוח בין שפתיה. היא החלה מעבירה את לשונה, מחליפה בין נשיקות ונשיכות קלות. שבה אל הדגדגן ומצצה אותו חזק ואת לשונה העבירה עליו בתנועות סיבוביות. עם אצבעה חדרה אלי. ''רוני!'', צעקתי, ''עוד, תמשיכי, בבקשה''. והיא נענית לי בידיה ופיה. היא הוסיפה אצבע נוספת. הרגשתי אותה ממלאת אותי ואהבתי אותה. היא מצצה את דגדגני פעם נוספת בעודה מחדירה אצבעותיה בשנית לפי תנועות אגני. גמרתי. גלים שטפו אותי, הרגשה אותה לא הכרתי. לאחר שאחרון הרעידות פסק משכתי אותה אלי. הייתי צריכה להיות בין זרועותיה, להסתכל בעיניה. חיוך שובב ריצד על פניה ואני חייכתי בחזרה. ''את בטוחה שזו הפעם הראשונה שלך?'' באורו של הירח ראיתי את לחייה מאדימות. ''את יודעת שאת אפילו יותר יפה כשאת מסמיקה?'' ''טל, אני יכולה להישאר איתך הלילה?'' ''הלילה, מחר, מחרתיים...'', עניתי. היא סובבה אלי את גבה ואני התאמתי עצמי אליה מאחור. ''לילה טוב'', אמרנו שתינו יחדיו ונרדמתי. יום שבת 20.7 ציוץ קל הפריע לי בשנתי. הסתובבתי לכל הצדדים, לא מרוצה משום תנוחה. התעוררתי. עדיין עם עיניים סגורות מנסה לגנוב עוד פיסת שינה, אך הציוץ שזיהיתי עכשיו כציוץ ציפורים לא איפשר לי. הושטתי יד לצידי והנחיתה הייתה רכה וחמה. מיששתי באצבעותי את המצע הנעים, הייתה בו גבשושית קטנה שבלטה ומסביב לה משטח רך, חלק וחמים. הפעם כן הצלחתי לחבר את המשטחים למשהו מוכר וחיוך פשט על שפתיי. ''את מתכוונת לברוח שוב?'', שמעתי את קולה מחוספס משינה. 'רק אם הציפורים לא יפסיקו', חשבתי. נישקתי אותה ולחשתי באוזנה 'בואי נחזור לישון'.

RainStormy

New member
תודה מורן

הצלחת לעלות חיוך על פני :). קטן אבל חיוך זה בהחלט יותר טוב מכלום. הלוואי ודברים כאלו היו קורים לי.... :) רותם

מורן א

New member
../images/Emo9.gif חיוך

קחי את הזמן, דברים כאלו קורים, באמת, מניסיון.

מורן..אך את..

כותבת בחתימה שלך -"כתיבה היא לא דבר פשוט, אך לעתים היא משרה תחושה של קסם אמיתי"... מותאם בדיוק לסיפורים שלך.. השארת אותי שוב ..ללא מילים..

וואו מורן :)

סיפור מדהים פשוט.... כתיבה מאוד מאוד כשרונית.. אהבתי את הכתיבה משתי נקודות המבט ומזמנים שונים במקביל.. יפה מאוד ! :)

זה מדהים..

אבל את מה עושות האילות.. מכל אהבתי.. תודה..

למעלה