אוף!

כתומית

New member
אוף!

לא מצליחה לצאת מהבית זה מטריף כאילו כל הגוף שלי מלא כיווצים של מתח בעיקר בעורף ויש לי כ"כ הרבה דברים שאני צריכה לעשות וגם בבית אני לא מצליחה לעשות שום דבר חוץ מלהזיז משהו לכאן או לשם אחרי כמה ימים שאיכשהו עשיתי דברים בסדר הכל מתחרבש לי לא מצליחה להתרכז במטלות שלי לא מצליחה לקרוא יותר משורה אחת במאמר והצטברו פה כבר מאות דפים שאני צריכה לקרוא שום דבר לא מעניין אותי כרגע כרגע זה כבר יותר מרגע, הרבה יותר והיום כבר פיספסתי יום לימודים שלם וחשוב כולי פיצוצים קטנים של זעם ורגשות אשמה הגוף מטריף אותי בכל המפרקים כואב כאב עמום של דחיסות אני מתחרפנת. והכי משגעת אותי אמא שלי היא מרחוק ולא רואה שאני לא מצליחה לתפקד ובחמימות וחיבה היא שואלת, רוצה לשמוע דברים טובים רוצה לשמוע שטוב לי ואני משקרת לה, ומתחמקת, וכשאני לא מצליחה יותר אני עונה לה בכעס ולא מגיע לה כעס, היא כ"כ אוהבת ואכפתית ואין לה מושג שמה שמטריף אותי זו לא היא אלא לשקר לה לא רוצה להדאיג אותה וחייבת לשקר כולי גוש של זעם ורגשי אשמה מתיש לי מעיק עליי למה אני לא מצליחה לצאת מהבית???? סיוט.

פייה 31

New member
כתומית מתוקה

זאת את שאמרת לי לפני כמה שבועות רגע רגע תפסיק להכתיר את עצמך למלכת הפחד, זאת את שמשיבה כאן לשאלות של הכותבים כאן כי אכפת לך. פיטרו אותי מעבודתי לפני חמישה חודשים סתם בלי שום סיבה אחרי שנתתי את כל כולי הרגשתי באותו היום שאני רוצה שהאדמה תפתח את פייה ותבלע אותי זה הרגיש לי "גם כך אני מרגישה דפוקה, מתוסכלת, מיואשת אז עכשיו מישהו נתן לי את הסיבה גם להרגיש כך. ישבתי בבית ולא רציתי לעשות כלום, מצבי התחיל להידרדר פחדתי כל כך להתחיל את הכול מחדש, התקפי החרדה לא עזבו אותי לשניה וגרמו לי להישאר בבית ימים שיתפתי את בעלי במה שעובר עלי והוא עודד אותי בלי סוף אבל כשאתה נמצא במצב הזה זה נדמה כאילו אף אחד לא מבין אותך אף אחד לא יודע איך זה להרגיש שכל הגוף רועד מלצאת מהבית!!!!!!!!! החלטתי שזהו לא עוד התחלתי ללכת לראיונות עבודה, לצאת מהבית סתם לטייל לפני שלושה ימים התחלתי לעבוד, הכל חדש ואני פוחדת אבל אני מתמודדת לאט לאט אני אומר לך יותר מכך ביום הראשון לעבודה הרגשתי שעוד רגע ליבי יוצא ממני מפחד היה נדמה שעוד שניה יהיה לי התקף במקום העבודה ליד כולם אספתי את עצמי והשתלטתי עליו אני החלטתי אני מכירה בך שאני סובלת מהתקפי חרדה אני מנסה להתחבר עם הפחד שלי אבל אני זאת שמחליטה לא הוא!!! כתומית לאט לאט תנסי מבטיחה לך שכשתהיי שם תרגישי נפלא. פייה

את תמיד מופיעה פה כל כך חזקה

מותר גם לך לפול לפעמים...מזכיר לי שיר של ריטה... אנסה לחפש לך אותו.

בואי נפזר את מסך הערפל ../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

בוא ביצוע: ריטה מילים: מירי פיגנבוים לחן: רמי קלינשטיין בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לפעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי קצת על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד

כתומית

New member
../images/Emo24.gifתודה גילה ופייה ../images/Emo24.gif

ותודה על השיר, רק אשנה אותו לביצוע של עברי לידר, כי אל ריטה יש לי אלרגיה קשה

כתומית

New member
זה.

Empty spaces - what are we living for? Abandoned places - I guess we know the score.. On and on! Does anybody know what we are looking for? Another hero - another mindless crime. Behind the curtain, in the pantomime. Hold the line! Does anybody want to take it anymore? The show must go on! The show must go on! Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on! Whatever happens, I'll leave it all to chance. Another heartache - another failed romance. On and on! Does anybody know what we are living for? I guess I'm learning. I must be warmer now.. I'll soon be turning round the corner now. Outside the dawn is breaking, But inside in the dark I'm aching to be free! The show must go on! The show must go on! Yeah! Ooh! Inside my heart is breaking! My make-up may be flaking! But my smile, still, stays on! Yeah! oh oh oh My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! The show must go on! Yeah! The show must go on! I'll face it with a grin! I'm never giving in! On with the show! I'll top the bill! I'll overkill! I have to find the will to carry on! On with the, On with the show! The show must go on.

למעלה