עוד אחת שמשחקת בגעגע עוד אחת שאני אמור להיות סבלני אלייה ובסוף להיזרק אל הקרשים ואיך אני יקום מישם אהההההההההה פעם זרקתי מישהיא רק בשביל להרגיש טוב שגם אני זורק אותכן
נו אז יש לך חבר נו אז מה אני צריך להיפגע או משהוא אם היית רואה אותי לא היית אומרת שיש לך חבר חחחחחחחחח וד"א אני גם יוצא עם מישהיא אז באמת אני לא צריןך אותך כרגע וכן שמעתי מספיק לא בחיים ככה שאת לא פגעת בי זה בסדר את יכולה להיות שקטה חחחחחחחחחחחחחח לא נורא חפשי פרייר אחר להיות ביצ'ית איתו............
מה הסיבה שאמרו לך 1000 פעם לא? מההודעה שלך אפשר לראות שאתה קצת דפוק - זרקת מישהי בשביל להרגיש איך זה???? כאילו באדם בן כמה אתה שאתה עושה שטויות כאלה??? תתאפס על עצמך ותקלוט-אם בנות לא רוצות אותך-סימן שמשהו רקוב בך!
מה יש לך? נכון, כמה בנות זרקו אותך...... אבל זה לא אומר שאתה צריך להיות מגעיל לכל בת אחרת...... בן אדם, תתאפס על עצמך עם גישה כזאת אתה לא תשיג הרבה.....
בכל מקרה, אתה נראה לי ממש עצבני... כמו אחד שהלב שלו נשבר פעם אחת יותר מדי... אולי אם תספר לנו מה קרה לך, ותפרוק קצת מהעצבים האלה, נוכל לעזור לך יותר.... כרגע עם ההתנהגות שלך אתה סתם מעצבן את כולם פה וחבל.... לא?