אוף...

אוף...

הרסו לי היום את היום הולדת... פיטרו את בעלי ממקום העבודה, אכשיו צריך לחפש מקום חדש...

Adoushi

New member
צר לנו לשמוע

אבל בכל זאת מזל טוב. אני יודע כמה שזה קשה, המצב של אי הידיעה ואי הבטחון כשאין מקור פרנסה. מאחל לבעלך שימצא עבודה חדשה טובה יותר במהירות. מה תחום עיסוקו של בעלך?

kashke

New member
מצטערת לשמוע../images/Emo24.gif

אנחנו יכולים "לעשות" לך יומולדת פה?

אילנוש שמזל טוב ענקי ../images/Emo140.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo41.gif

נראה לי ששניכם לפני התחלות חדשות. תהיו אופטימיים. רציתי לכתוב לך מסר אך אכתוב כאן ש... שבמפגש האחרון ממש ריגשת אותי. יש לך ביטחון אימהי כל כך חזק. ביטחון בך ובליאור ובשנכם יחד. את אמא כל כך גאה והיה לי משמח ומרגש לראות את זה. המון הצלחה ואושר. אתם אנשים כל כך טובים ותמיד תמצאו את מקומכם הנכון בכול תחום. אוהבת מאוד
עידית

דווקא היום??????????

ספרי קצת יותר, במה הוא עבד?, כמה שנים?, יו איזה מעצבן זה דווקא עכשיו שיהיה בריא ליאור שיש כל כך הרבה הוצאות! אבל מנסיון אני יודעת שאחרי דבר רע מחכה דבר טוב יותר אז תחזיקי מעמד, תנסי לראות את הצדדים החיוביים , אם יש כאלה, והכי חשוב, תמשיכי להחזיק חזק את האוצר בידים ולדעת שזה הדבר הכי חשוב בחיים שיהיה הרבה מזל טוב בכל זאת אורית

nlanxner

New member
באסה...

מצטרפת לקודמיי ומקווה שילך לכם יותר מהר ממני (אני מחפשת עבודה כבר כמעט חצי שנה...), תנסי להנות בכל זאת מיום ההולדת...

האמת שהעבודה

לא הייתה משהו. הוא עבד בתור מאבטח. המשכורת היתה מינימום, אבל העבודה הזאת כרגע התאימה לבעלי. הרי הוא פעם בשבוע לומד (גרפקאי) ופעם בשבוע נסענו לדר בור, וכל פעם שהיינו צריכים הוא היה יכול להתחלף במשמרות, או לקחת יום חופש במקרה הצורך. והדבר היה מאוד נוח לנו, ובגלל זה סגרנו עיניים על המשכורת מינימום. מצד אחר אני אומרת שאולי טוב שפיטרו אותו, אולי כך הוא ימצא עבודה שמביאה קצת יותר משכורת הביתה. (אולי יצליח למצוא משהו ביס, או חוט, אולי סלקום, אורנג' וכד'). אחרת עם לא היו מפטרים לא היה לנו את האומץ לקום ולעזוב את המקום.

hanash

New member
אילנה..צריך לראות

צריך לראות בכל משבר שכזה הזדמנות לשינוי חיובי. לצאת מחוזקים...ולשפר עמדות והמון המון מזל טוב!!

tgdr

New member
על זה סבא שלי היה אומר....

שהחיים אינם טוזיק (פיקניק בעברית צחה). ראשית אני מאחל לך הרבה הרבה מזל טוב ועל זה הבוס שלי תמיד אומר שצריך לאחל קודם כל שיהיה רק יותר טוב מאתמל ושכל מה שאת מאחלת לעצמך אני מצטרף. לשמחתי הרבה אני לא מכיר את המצב שבעלך נמצע בו כרגע (אני מחפש לוח עץ להקיש עליו נגד עיין הרע). אבל כמו שכתבת שעכשיו שיש לו זמן שיכתוב וירים טלפונים לכל החברות שעוסקות בפירסום וכו' וכו' על מנת לנסות למצא עבודה בתחום. האם הוא מכיר את תחום בניית אתרים (מהצד הגרפי)??? אם כן פה הוא יכל מצא עבודה ביתר קלות. בכל מקרה עם אשמע משהוא בתחום הגרפיקה אז אכתוב לכם. שיהיה רק טוב

tgdr

New member
מה שנכון נכון!!!

על זה נאמר טל"ח (טעות לעולם חוזרת). אני אוהב לערבב את השפה היום יומית עם מילים מההפטרה, זה תמיד מעשיר את השיחה. וחוץ מזה אני סנוב! שיהיה יום כיפור שקט לכולנו וצום קל ונעים למי שצם. רפי

מזל טוב בכל זאת

בסרט "צלילי המוזיקה" אומרת אם המנזר למריה:כשאלוהים סוגר חלון הוא פותח צוהר במקום אחר. זוכרים את הסרט הנפלא הזה? אז שיהיה לכם בהצלחה.

srurev

New member
אמר רבי עקיבא:

בס"ד אמר רבי עקיבא: כל מה שעושה הקדוש ברוך הוא, הכל לטובה. בארמית זה נשמע יותר טוב: כל מאן דעביד רחמנא, לטב עביד. יום אחד יצא רבי עקיבא לדרך ארוכה, הוא לקח איתו (מלבד ספרי לימוד): חמור, תרנגול ונר. חמור - כדי לרכב עליו, ולסחוב את הספרים, תרנגול - כדי להתעורר בבוקר, ונר - כדי ללמוד תורה בלילה. בדרכו שקעה השמש ורבי עקיבא חיפש מקום לישון. הוא הגיע לעיר וביקש בכל העיר מקום ללון, ואנשי העיר הרשעים לא רצו לארח אותו. בכל זאת אמר רבי עקיבא: אין דבר, כל מה שעושה הקדוש ברוך הוא, הכל לטובה. רבי עקיבא הכין את עצמו לשינה בשדה, הוא קשר את החיות, הדליק את הנר ולמד תורה. פתאום בא אריה וטרף את החמור, רבי עקיבא לא הצטער ואמר: אין דבר, כל מה שעושה הקדוש ברוך הוא, הכל לטובה. אחר כך בא חתול וטרף את התרנגול, גם כאן אמר רבי עקיבא: כל מה שעושה הקדוש ברוך הוא, הכל לטובה. ואז (או אולי זה היה קודם) באה רוח וכיבתה את הנר, (עכשיו אני באמת מתפלא איך הוא לא נכבה קודם, כנראה הנר היה גדול), רבי עקיבא לא התלונן ואמר: כל מה שעושה הקדוש ברוך הוא, הכל לטובה. באמצע הלילה שמע רבי עקיבא קולות של דהרות סוסים, צריחות וצעקות, בבוקר התברר ששודדים באו והרגו את כל תושבי העיר, ועברו ממש על יד רבי עקיבא. אז הודה רבי עקיבא לבורא העולם. (אני חושב שהוא גם הודה בכל פעם גם קודם) ואמר: עכשיו כולם רואים שכל מה שעושה הקדוש ברוך הוא, הכל לטובה: אם הייתי ישן בעיר, היו הורגים גם אותי, אם לא היו נטרפים החמור והתרנגול, השודדים היו מגלים אותי מהקולות שהם היו עושים, ואם לא היה נכבה הנר, גם כך היו מגלים אותי השודדים והורגים גם אותי. רבי עקיבא אמר "עכשיו כולם רואים", כי הוא בדרגתו ראה את זה כל הזמן שהכל לטובה. יהי רצון שנגיע גם אנחנו לכאלו מדרגות, ושתהיה לנו שנה טובה ומתוקה וגמר חתימה טובה. אילנה, תהיו חזקים, אנחנו מחזקים אותכם !

למעלה