אוף

מיליתו

New member
אוף

אז אחרי שהיו לי בשורות טובות השבוע, משהו חייב להרוס. יש לי מין בליטה משונה בצוואר - בתור בוגרת לימפומה (פעמיים) שה מטריד מאוד - ומובן שזה חייב להיות דווקא כשהרופאה שלי בחו"ל ורק עוד שבוע וחצי אפשר לבוא אליה. אני מקווה שזה סתם איזה עקיצה ויעלם מעצמו תוך כמה ימים...

elylan

New member
מיליתוש מתוקה

תספרי קצת על עצמך: איזה סרטן היה לך, מה עברת (איזה טיפולים) וכו.

אז אל תחכי

למה שלא תעשי כבר השבוע בדיקות דם, כמו אלו שאת עושה בשביל ביקורת וכשתגיעי אליה, כבר יהיו לך איזשהן תשובות להראות לה. חוצמזה, אם את מודאגת אז לדעתי כל רופא במחלקה יוכל לבדוק אותך.

muzaic

New member
מיליתו היקרה...

מחזיקה אצבעות שזה שום דבר ושרק תהיי בריאה
.....

מיליתו

New member
הייתי בבדיקה

עשיתי היום בדיקות דם, ומסתבר שהרופאה שלי חזרה, אז באתי היום (אפילו שאין לי תור, וזה בכלל לא יום קבלה שלה - אבל היא נהדרת, אין כמוה בדברים כאלה). היא בדקה ואמרה רק לעקוב, ואם רואים שינוי, להתקשר אליה. חוץ מזה, יש לי חודשיים חופש ממנה!!! בקצרה - הסיפור שלי - למי שלא מכיר עדין. אני בת 25. חליתי בלימפומה בגיל 14, קיבלתי כימוטרפיה, הקרנות והשתלת מח עצם. הבראתי. לפני כחצי שנה הכל חזר כשהייתי באמצע הריון. ההריון נגמר בלידת עובר מת בגלל הכימוטרפיה כניראה. עברתי השתלת מח עצם שוב לפני כ ארבעה חודשים.

מזי א

New member
חמודה

הכול יהיה בסדר, רק תדאגי להיות במעקב, ותראי בסוף את תשברי את כל המוסכמות. איך את מרגישה? והלימודים?

nataliki2

New member
לחזק

כל כך חיזקת אותי בדברים שרשמת לי אחרי כל מה שאת עברת את מוצאת את הכח לחזק אחרים כל הכבוד לך ,כל הכבוד לך שחזרת ללימודים ולקחת חוגים תמשיכי ככה את צריכה להיות גאה בעצמך!

muzaic

New member
מיליתו....

תהני מכל רגע של בריאות...מכירה את הלחץ אבל לפחות עכשיו יש לך חודשיים של שקט.

למעלה