אוף

SummerSpirit

New member
אוף

קיבלתי הזמנה להגיש בקשה התנדבות. בדיוק ביום שיש לי מבחן והם רוצים שאני אביא בדיקות רפואיות. למה יש להם תיק אישי?! אני לא מבינה!

tty2

New member
תשובה

קודם כל את רשאית לדחות את מועד הגעתך ללשכת הגיוס. צה"ל עובד בשיתוף עם מערכת החינוך ומודע לעובדה שהוא צריך להתגמש למערכת השעות של תלמידים כשניתן(!). לשאלתך השנייה, בוודאי שיש להם תיק אישי לכל מלש"ב (מיועד לשירות בטחון)! התיק מכיל את כל המסמכים הנוגעים להליך הגיוס, השיבוץ, ההצבות והטיפול בחייל מרגע איתורו במערכת החינוך ועד לתום שירותו הצבאי במילואים. החשיבות של הבדיקות היא בעובדה שבהתאם למגבלה שלך, תקבלי גם פטורים והצבא ינחה את כל הגורמים הנוגעים לגיוסך באשר לפטורים הללו, ובאשר להמשך הטיפול (אם תדרש ביקורת רופא, תרופה קבועה-כרונית וכו') ובאשר לשיבוצך בהתאם למגבלות. אל תראי בזה מטרד! הצבא לא מטריד סתם אנשים... יש לו סיבות לכך... בהצלחה בכל מקרה!

SummerSpirit

New member
איפה נמש?!

"הצבא לא מטריד סתם אנשים... יש לו סיבות לכך...". אממ.. אמרו לי להביא בדיקות רפואיות וזה בדיקות רפואיות שנתתי להם כבר מאה פעם ונמצאות בתיק האישי שלי. עדיין להביא? עוד משהו, אני רוצה לעשות את המבחנים הפסיכוטכניים באותו יום שאני אגיע לשם ולא ללכת לשם שוב. אני צריכה להודיע על הכוונה שלי מראש?

Dawson girl

New member
אני חושבת שכדאי לך להודיע

(תגידי שזה הרבה טרחה להגיע ללשכת גיוס, כאלה דברים) במקרה שלי לא הודעתי לאפ'חד שאני באה, ולא הייתי אמורה לבוא, אבל בגלל שהאחראית מתנדבים מותק היא הכניסה אותי למבחנים באותו יום..

Dizen

New member
עדיף שתגידי...

(סתם להכין אותם נפשית
) אם הם ביקשו ממך להביא משהו, תביאי. לא חבל שרק בגלל זה יגידו לך לבוא שוב? וכמו שטל אמר, את יכולה לדחות את מועד ההתיצבות שלך. זו לא צריכה להיות בעיה.
לא כבר הגענו למסקנה שהצבא לא חכם במיוחד

למעלה