אוף...

לקשמי

New member
אוף...

שוב באתי לשחרר קצת קיטור. זוכרים שכתבתי על העבודה ושאני לא מרוצה מהשעות שלה וכו'? אוקי, אז מצאתי עבודה אחרת, שיש לי אפשרות לעבוד בה במשרה מלאה בשעות שאני מחליטה ומהבית! מחר אני עומדת לעזוב את העבודה הקודמת (שאני עוזבת אותה לא בגלל השעות אלא בגלל שהיא לא היתה במשרה מלאה ואין לי אפשרות להתפרנס ממנה). רק שדווקא עכשיו כשהתחלתי לעבוד מהבית, המחשב מתחיל לעשות בעיות. בהתחלה היו בעיות טכניות שגרמו לי לעכב את הזמן שבו אתחיל את העבודה, הן נפתרו ועכשיו שוב בעיות עם האימייל, אני לא מצליחה לקבל אימיילים ואולי גם לא לשלוח. (כלומר שלחתי אימיילים ורק אלוהים יודע אם הן בכלל הגיעו). אז אחרי כמה ימים של עבודה נמרצת, היום אני מושבתת וזה ממש מעצבן שזה קורה. אתמול הלכתי לישון מאוחר אחרי מאבקים עם התוכנה של האימייל, בסוף החלטתי לעזוב את זה וללכת לישון, העיקר הבריאות. זה ממש מעצבן אבל איכשהו אני מאמינה ששום דבר לא קורה סתם. העבודה הזאת נראית לי הכי טובה שיכולה להיות, אחרי הכל מה יכול להיות יותר טוב בלעבוד מהבית ובשעות שאני מחליטה? אבל אולי בסופו של דבר, זאת לא הקרמה שלי. (או כן, תלוי איך מסתכלים על זה).

לקשמי

New member
אוקיי, רגיעה...

מתברר שיכול להיות שהבעיה היא בכלל אצלם (בחברה שדרכה אני עובדת) ולא אצלי (אף על פי שגם לי יש תופעות מוזרות במייל, גם בלי קשר). לא נורא, קצת חופש לא מזיק.

למעלה