אוף! אני כנראה מפסידה היום פרק ואמור להיות היום פרק חשוב!!! דאמט
ח חתולימים New member 20/3/05 #2 נכון.. זה באמת פרק חשוב..! היום אינויאשה הופך להיות עם שיער שחור ומבחיל! (שלא תבינו לא נכון, שיער שחור זה יפה אבל לא עליו... )
נכון.. זה באמת פרק חשוב..! היום אינויאשה הופך להיות עם שיער שחור ומבחיל! (שלא תבינו לא נכון, שיער שחור זה יפה אבל לא עליו... )
H harar8 New member 20/3/05 #6 נכון היום זה פרק ממש יפה אינויאשה יהפוך לבן אדם עם שיער שחור. חיכיתי לפרק הזה המון זמן
S Stinki Winki New member 20/3/05 #7 ../images/Emo71.gifיפה לו ככה../images/Emo99.gif בעצם יפה לו בכל צורה><
פ פינל New member 20/3/05 #8 מאוד, מאוד חשוב! כדאי לך להקליט! וספוילר: זה שאינו' בשיער שחור זה בגלל שהוא הופך לבן אנוש, וזה מאד חשוב!
מאוד, מאוד חשוב! כדאי לך להקליט! וספוילר: זה שאינו' בשיער שחור זה בגלל שהוא הופך לבן אנוש, וזה מאד חשוב!
D De-Panther New member 20/3/05 #9 ../images/Emo58.gifגם בתמונה..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif למרות שכבר זה לא סוד גדול
ח חתולימים New member 20/3/05 #13 לדעתי יפה לו יותר בשיער אפור... אני מתה לראות את הסדרה היום!!!!!!!! אבל יש על זה סרטים? ממש סרטים שלמים כמו בקולנוע
לדעתי יפה לו יותר בשיער אפור... אני מתה לראות את הסדרה היום!!!!!!!! אבל יש על זה סרטים? ממש סרטים שלמים כמו בקולנוע
ל ליסאן New member 20/3/05 #15 ברור שסרטים שלמים. איזה סוג ../images/Emo41.gif אחר של סרטים יש ? (ולדעתי כל סרט יותר טוב מקודמו , בגלל זה אני מתה לראות את הרביעי.
ברור שסרטים שלמים. איזה סוג ../images/Emo41.gif אחר של סרטים יש ? (ולדעתי כל סרט יותר טוב מקודמו , בגלל זה אני מתה לראות את הרביעי.
B blck angel1 New member 20/3/05 #14 חכה ליום ראשון!! באמת צדקת X.X זה נורא !! אבל לא נורא!! אחרי קורס אצלי אתה ציירררר!! מסנג'ר בבקשה!! שלח לי את הכתובת במסר
חכה ליום ראשון!! באמת צדקת X.X זה נורא !! אבל לא נורא!! אחרי קורס אצלי אתה ציירררר!! מסנג'ר בבקשה!! שלח לי את הכתובת במסר