אוף

פרוזק

New member
אוף

היום אזה לא יגמר לעולם אני עייפה אין לי כוח נשבר לי נמעס לי רוצה לעוף מפה כבר שעה אני יושבת ליד המחשב מנסה לחשוב על הנושא של המכתב שאני אמורה לשלוח לפני שלושה ימים ולא ממש מצליחה קיבלתי עכשיו את התמונות מהחתונה של אמא שלי הם חזרו מפיתוח ואני כבר חושבת איזה תמונות אני יסרוק בסורק החדש והמגניב שלי ועד כמה ישפצר אותן כל מי שראה את התמונות אומר שהם מדאימות אבל בעניי הן מכוערות בתרוף אפילו דוחות במיוחד התמונות שאני נמצאת בהן אבל אף אחד לא מאמין לי. אז נראה לי שעד 5 אני יסרוק תמונות וסתם יחפס את עצמי במקום לעבוד הבלאגן ימתין ליום אחר אסיתי היום כבר דיי הרבה אוף הלייהם שיפתרו אותי כבר

morrr

New member
לא אוהבת תמונות שלי

גם אני לא אוהבת את עצמי בתמונות הן ממש לא מחמיאות לי אבל איין לי בעיה אם זה. פשוט לא מצטלמת.

פרוזק

New member
הכל בגלל אחי

הוא רק תני לו מצלמה והוא מתחיל לצלם בקצב ורק אלוהים או סוף הפילים יכולים לעצור אותו וגם זזה לא בתוח כי הוא מסתובב כל הזמן עם 5 חבילות פילים ספר

morrr

New member
יש פח?

יש לי פח פשוט זורקת לפח ואז איין אירגיה שללית. אמא שלי אוהבת לצלם כל הזמן מצלמת את הילדים הנכדים. היא יודעת שאני לא אוהבת אז או שלא מראה לי או שאני פשוט זורקת אותם בלי לפגוע באמא שלי כי היא עושה זאת מאהבה אז אני לוקחת מגיע הביתה ואוף לפח ועבר נכון שפשוט?

:)

למורי את מזכירה לי את עצמי בגיל יותר צעירתעצרי שניה ותסתכלי לעצמך בפנים אני בטוחה שיש לך נשמה יפה שהיא חזקה מכל תצלום ותראה בכל תצלום שלך חנה

morrrלחנה גונן

חביבתי אני בת 48 וכן אני מסתכלת במראה ואוהבת לראות אייך אני ניראת אבל לא אווהבת להצטלם לא מצליח לי בתמונות מאד מכבדת מי שאוהב תמונות מי שאוהב לצלם ולהצטלם תודה ושבת שלום

למעלה