אוף!!!!!!!!!!

רקפת....

New member
אוף!!!!!!!!!!

אני נמצאת באמצע כל כך הרבה תהליכים ומנסה להתמודד עם הכל...אני מנסה להשאיר את העבר במקומו ולהתרכז בהווה אבל אני לא מצליחה והאובדן שאני הרגשתי כילדה חוזר ומשפיע על חיי עכשיו. אני כל כך כמהה לקשר אבל כל כך פוחדת שיעזבו אותי שאני לא מרשה לעצמי להקשר לאף אחד...ואני כבר לא יכולה לחיות ככה. אני לא יודעת מה אני רוצה כבר מעצמי...רקפת

נופר1

New member
רקפת יקרה...

רקפת יקרה אל תנסי להתמודד עם הכל... תתמודדי עם דבר, דבר, ואז תראי שזה לא כל כך נורא. בקשר לרצון לקשר, נכון, זה מפחיד, אבל אם לא תנסי, איך את יודעת מה יהיה? וגם אם יעזבו אותך, מה יקרה? יהיה יותר גרוע מעכשיו? בהצלחה רבה נופר.

רקפת יקרה!

רק רציתי להגיד לך שאני מאוד מזדהה איתך. גם לי לפעמים יש הרגשה שאיבדתי את הילדות באיזשהו מקום, אחרי שגדלתי עם מפלצת במקום עם אמא. וגם לי יש פחד מקשר זוגי. אני כבר בת 26 ומעולם לא היה לי חבר. אצלי זה פחד מסוג אחר, אני פוחדת שרק ירצו לנצל אותי. אולי זה הרגשי נחיתות שלי, ההרגשה שאף אחד לא יכול ממש לאהוב אותי. אני יודעת שזאת רק הרגשה ובכל זאת קשה להשתחרר ממנה

היי נטע

נטע אם הכל היה מובן בעולם והכל היה כל בעולם סביר להניח שלא היינו פה אך העולם שלנו הוא עולם מוזר שונה מיוחד תראי את היפה שבעולם נכון שיש לפעמים בעיות רגשיות אך עם כולנו נעודד אחד את השני ואם כולנו נתחבר אחד לשני ונחפש את הצדק האמתי ונעזור אחד לשני אז עולמינו יהיה יפה דוגמא לכך תראי את בעלי החיים את הציפורים איך הם זורמות ולא מפחדות הרי מזה פחד זה רגש מסוים שבא עם המון דאגה אם לא נדאג נסתכל כל הזמן קדימה תאמיני לי מנסיון יהיה לנו יפה על כל פנים שיהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תהני בחייך ותני לרגש להוביל אותך לפלנטות אחרות ביייס

רקפת יקרתי ../images/Emo13.gif

היי רקפת קודם כל יש לך את השם הכי מדליק בעולם דבר שני יתמודדות עם הווה זה לפעמים קשה לרובינו אך אלינו לזכור שיש עוד משהו בחיינו התקווה הפנימית !!! תהיא שמחה נכון זה קשה אבל... החיים משתנים אנשים משתנים גם את תפתחי בשלב מסוים אל תדכאי את הרגש הרגשות של כולנו זה כמו ים לפעמים סוער לפעמים רגוע אך מה שבטוח שהוא תמיד לטובה אולי היום קשה לך לראות את האור אך אני מאמין שהאור הזה יגיע וימלא אותך בשפע של אהבה לעולם לא צריך לפחד ממשהו בעולם רק ליתרגש כל פעם מחדש יש לי שאלה מה קורה שאת רואה את הירח זה לא מזכיר לך דברים יפים בחייך הטבע כל כך קסום פשוט תזרמי עם האנשים שסביבך וכל דבר שעשה לך רעה בחיים תראי אותו בתור דבר טוב שהרי ממלכת ההרס היא בעצם ממלכת הבניה אז יקרתי שיהיה לך יום קסום בלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ורק תתאהבי בעצמך מחדש ותני לטבע להדריך אותך בנתיב חייך ביייס

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
רקפת, רקפת ../images/Emo20.gif

מה את רוצה מעצמך? שלא תצטרכי להתמודד בכל החזיתות בבת אחת, שיהיה לך קשר עם אדם שיאהב אותך ושאפשר לסמוך עליו. שתהיה לך רגיעה. מנוחת נפש. שלווה פנימית. ואת ראויה לכל הדברים האלה. ולמה זה לא קורה עכשיו, מיד? כי לפעמים, כמו שאת כותבת, העבר מציף, וכשיש גם בעיות בהווה זה נעשה לפעמים פשוט יותר ממה שאפשר לשאת. מאחלת לך שירווח לך במהרה ושהמשא יוקל מעט בקרוב.

רקפת....

New member
המון המון תודה על ההתיחסות

התמיכה שלכם מאוד עוזרת...אני יודעת שצריך לקחת את הדברים אחד אחד אבל זה קשה במיוחד שהבעיות ביום יום באות בצרורות ואי אפשר להעמיד אותם בתור.בכל אופן טוב לדעת שיש אנשים בעולם הזה שעדיין אכפת להם...רקפת

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בכל אופן

הנה את מתמודדת ועוד יום שבו לא קרס עולמך והצלחת לטפל בדברים בצורה שתאפשר המשך חיים תקין עד כמה שאפשר לך ולכל אלו שאת אחראית להם. לפעמים חשוב לספור את נצחונות הקטנים.

למעלה