אוף.

my sTar

New member
אוף.

אתמול, על הבוקר הייתה לי ישיבה עם כל המחנכים של הביצפר. ואני שונאת שהם כאלה אוטמים לכל מה שלא קשור לעבודה הישירה שלהם הם באיים למדריכים של הפנימייה בביקורות והם בכלל לא יודעים על מה מדובר או על מי מדובר, הם לא מכירים את העבודה שלנו פה, הם לא מכירים את השטח פה, הם בכלל לא מבינים מה המשמעות של לעבוד בפנימייה ולא לעבוד בחינוך הפורמלי של הבית ספר. הם לא מבינים את המורכבות של העבודה או את המורכות של הילדים, וסתם הם ממש ממש היו מעצבנים !!! וגם, אני חייבת לספר פה, שהעו"ס שלי היא הבנאדם הכי מעצבן שקיים בעולם. היא פשוט מעצבנת, ממש קשה לעבוד איתה, היא מטילה עלי מליון דברים לעשות, להתקשר לרופא ההוא, להשיג תרומות משם, ללכת מפה לשם ומשם לפה וממש לא חסרה לי עבודה, אני לא מבינה למה אני עושה את הדברים שהיא צריכה לעשות. והכי מעצבן אותי שהיא חושבת שאני מין 'רדר חניכים' שמתי שהיא שואלת אותי איפה מישו מסויים אני חייבת לדעת בדיוק איפה הוא ומתי בדיוק הוא יהיה פנוי, מאיפה לי לדעת?? הם אמורים להיות בלימודים אז שתחפש אותם בכיתות או משו.. והכי מעצבן שהיא תמיד מופתעת שאני לא יודעת- "מה את לא יודעת איפה רינה???"- בטון מופתע כאילו אנ'לא יודעת מה.. אני נראת לה רדר או משהו כזה?? @#%#$^$%&%^ !!!!! טוב, היא בכלל כל דבר שהיא תעשה יעצבן אותי. טוב. יש להכין מסיבת טו בשבט, אני בכלל לא יודעת מה אני עוד עושה פה..

joyjoy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לגבי המחנכים, דווקא בגלל שהם באמת לא חווים את העבודה הישירה שלכם, את צריכה ללמוד לקחת את הדעות שלהם בערבון מוגבל ואפילו אפשר למצוא דרך לומר להם את זה בישיבות לדעתי. ולגבי העוסית שלך לדעתי לא יזיק איזה שיעור קטן בגבולות, אולי כדאי שתתחילי לשאול אותה כל פעם אם היא ראתה את ההוא וההיא או כל מיני כאלו
ולגבי הבקשות שלה אם את מרגישה שיש עומס אז צריך ללמוד לומר גם לא. אחרת אני לא רואה למה שהיא תפסיק להפיל עליך את התיקים שלה ? את מקסימה ואת עושה מעל ומעבר וכנראה שיש אנשים שקולטים את זה וחשוב שלא תתני להם לטפס עליך, את לא צריכה לרצות את כל העולם ותמיד תמיד יהיו אנשים שלא יסכימו איתנו, שלא יראו את נקודת המבט שלנו, ואנחנו צריכים ללמוד לקחת מכל מצב את מה שחשוב, אם יש ביקורת - לשאול את עצמנו האם באמת יש פה מה ללמוד ולשפר או סתם התנגחות והעברת אחריות, ואם מנסים לגרום לנו לשאת בנטל או באחריות של מישהו אחר פשוט לומר ל-א . הלו ! אנחנו רק בט"ו בשבט יש לך עוד שנה שלמה לפניך
שמרי את הכוחות שלך !

למעלה