אוף,

אוף,

ביקורת מרגיזה נוספת. הקודמת בוואלה והפעם בYNET. תרגישו חופשי לתמוך בנו בטוקבקים.אתם צריכים לחזק אותנו עכשיו כדי שנהפוך לכל המצקצקים את הביקורת על הראש בעזרת האנשים שאוהבים אותנו.

ronaldinho170

New member
אחי

הסר דאגה מליבך...מדינת ישראל, מדינה דמוקרטית עם חופשי הביטוי כל אחד יכול לומר ולהביע את דעתו.אנחנו אוהבים אותכם,את המוזיקה את המקצבים ואת הכל...הסר דאגה מליבך! טיפקס שולטים

Funky Giraffe

New member
עזוב אותך, אחי

עד שלא תעשו שירים עם ליריקס של מינימום טאבו פלוס ותמחקו את המזרחית הם לא ידעו להעריך אותכם, תשקורת עויינת.

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifאל תקח את זה קשה

רוב המבקרי מוזיקה בארץ הם כאלה שאם לא תיתן להם דיסק עם טקסטים של מינימום איזה משורר או לפחות איזה מוזיקה פורצת דרך והופכת קרביים (לא שיש לי בעיה עם מוזיקה כזאת, כמובן), הם לא יעזו לפרגן לך, אלא רק בביקורת על הדיסק הבא, כשהם יכתבו שהדיסק הקודם היה הרבה יותר טוב. נראה לי שאתה יותר מבואס שאין טוקבקים אוהדים ואתה צודק, אבל אנשים מאסו בביקורות מוזיקה (ומעריצות של כוכבים נולדים וכו' זה לא נחשב) חוץ מכמה אתרים כמו "השרת העיוור" או מקומות שבאמת משדרים אותנטיות. בכל מקרה אני אכתוב תגובה ב-YNET כי וואלה באמת די סנובים.. נ.ב- בהתחלה כשראיתי את הכותרת חשבתי שאתה הולך לכתוב על התוצאות של הבחירות

peremen

New member
הוא כתב טיפקס בט'?

יש תמונה? הכל בסדר...!!! גבע קרא עוז אף פעם לא אהב אותנו או את קובי לדעתי את הדיסק הוא שמע בריפרוף כי כבר ידע מה הוא הולך לכתוב והאמת...גם אני. והתגובות שם הן נחמדות בשביל התבלין... והגולש שלא אוהב אותנו ועדיין מפנה מזמנו לרשום תגובה .... אותו אני הכי אוהב...

הוד11

New member
זה ביקורות שלא שוות התייחסות

של אנשים שחושבים שהם מבינים במוזיקה. הרי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח בעיקר במוזיקה אז אף אחד לא יכול להחליט מהי מוזיקה איכותית. לא צריך להתייחס אליהם אלה מבקרים זניחים בסך הכל כך שאין מה להתרגש

1מאיוש

New member
קובי עזוב אותך ../images/Emo4.gif קרא ותגיב

הסר עצבנות מלבך - זה עבר אליי!! אני אראה לכתבים האלה מה זה מוזיקה!! חצופים שכמותם!- אמרתי לניר מה אני מאחלת להם ל120 שנים הבאות וכולם יאמרו אמן!..אמן אל תתיחס, יש אנשים שלא מבינים במוזיקה! הם חושבים שמוזיקה זה פשוט מילים שיוצאות סתם ככה מאיזו נשמה שמחזיקה עפרון וכותבת על דף, הם כנראה לא מכירים שיש אמנים אמיתיים שלוקחים דף ועיפרון ורושמים מהנשמה והלב! חושבים האנשים האלו ששירים נכתבים סתם ככה רק כדי לשמח את קהל המאזינים ולא יודעים ששירים נכתבים באמת מהלב !! אוףףףףףףףף כל כך מעצבנים האנשים האלו עזוב אותך==> אתה יודע שאנחנו אוהבים אותך, את הלהקה ואת המוזיקה שלכם! בבקשה!!!!!!! אל תיקח אותם ללב! עברת מספיק! עכשיו אתה צריך להיות הבאנדם הכי מאושר! פשוט צריך צריך להבין שלא כולם מושלמים בעולם הזה, וכמו שאין מושלמים, אין אנשים חכמים כולם- יש כאלו מפגרים וחסרי חשיבות ליצירות אמיתיות!
שתיהיה הופעה ואני מקווה בקרוב מאוד (תגיד תאריך אם יש) ואם אחד מהכתבים האלו יהיה שם תגיד לי- אני אראה להם מה זה! אסביר להם! חוצפנים! מה בטח?!! נוח להם להקליד שטויות במחשב!! מה הם מכירים אותכם בכלל?!! מה הם חשים לעצמם אוףףף....... טוב אני יכולה לכתוב כאן עוד הרבה דברים- אבל אסור- למען שמירה על חוקי הפורום! אני אוהבת אותכם תמיד!! ואני מניחה שגם כל שר חברי הפורום, אז אל תתיחס ואל תתעצבן מזה בקשה! תדע שאנחנו מעריכים אותכם, וכמו שאמרתי קודם- יש כאלו שלא יודעים מהחיים שלהם (לעזאזל)
מאיה!

דווקא פה הוא מדבר ללא ביסוס

אני לא מסכים עם הדעה שלו, גם עם הדעה הכללית לגבי האלבום

טיפקסית

New member
לא צריך להתרגש מאנשים שלא מבינים

בגרוש במוזיקה. על טעם ועל ריח לא ניתן להתווכח. ועם רזומה כמו של טיפקס לא צריך להתרגש מהאנשים הקטנים שחושבים שהם מבינים משהו. טיפקס ניצבת היום בטבלה לדעתי של 20 הלהקות הטובות שאי פעם היו קיימות בארץ,ולא סתם ניתנה ההשוואה בין כוורת לביניכם. אל תתרגשו ממבקרי מוזיקה,בדרך כלל אלה אנשים מדופרסים שמוציאים את התסכולים שלהם על המוזיקה בארץ. אנחנו חזקים וממשיכים הלאה! בכל מקרה קובי וגל,אתם מוזמנים לבדוק את התגובה שלי לכתבה בווי-נט.

הסיבה לביקורת היא פשוטה

לדעתי אתם הלהקה הטובה ביותר שקיימת היום. הביקורת היא של התקשורת מכיוון שזה מזרחי מידי לטעמה ועד שלא תשירו כמו עברי לידר{שאין לי שום דבר נגדו}הם לא ייתנו לכם הערכה. בדיוק כמו רוב הזמרים המזרחיים עד שהם לא השתכנזו התקשורת לא לא נתנה להם במה{אמנם בכם הם לא פגעו בצורה קיצונית}.

טיפקס ואייטיז, דווקא מתאים.

דווקא נכון מאוד לכתוב על "רדיו/מוסיקה/עברית" בפורום שנות השמונים, דוגמאות: המילים של "פרח השכונות" הושפעו מלהיט אייטיז של הליגה האנושית "דונט יו וואנט מי בייבי", "רק איתך" מאוד מושפע מהקיור ו"להק שחפים", יש משהו שמזכיר קצת "דיבו" ב"בלדה על שאול כוסברה", וקריצה לתומס דולבי ב"שיר הסטודנט" שלא לדבר על "תא רך" ב"וואלס הזמר". וזה לא הכל, קרא את רשימת ההצדעות שלנו ותוכל להכיר שם המון אומני 80 שאנחנו מכבדים.

למעלה