אוף!!!

אוף!!!

אני לא מצליחה לעדכן את האתר שלי...זה נתקע באמצע... מישהו יודע אם יש בעיה כלשהיא ב-5omegs.com? אני מיואשת לגמרי... זה כבר מאתמול! ואולי זה רק אצלי? קופידונית

אתם קולטים מה קרה?

כנראה ששוב זאת בעיה עם ה adsl של 012... התחברתי אנלוגי והצלחתי לשלוח את העידכון תוך שניה וחצי!!! אז עידכנתי.. (אחרי שעתיים של נסיונות!) קופידונית

emale

New member
סתם שאלה... ../images/Emo32.gif

יש לך במחשב גם מודם אנלוגי וגם ADSL, או שהתכוונת שהתחברת באנלוגי ממחשב אחר? (כי אם אפשר להתקין באותו מחשב גם אנלוגי וגם ADSL זה יפתור לי איזו התלבטות קטנה) Thanx, Emale סייברלייף

מאותו מחשב... רק צריך לשנות את...

החיבור של הטלפון ולבקש מספר האינטרנט את המספר באיזור חיוג שלך... קופידונית! נ.ב בשוונג של יצירת הכפתורים יצרתי לי גם כפתור לאתר שלי, נחמד לא? אתם יכולים לקשר בעזרתו את הבלוג שלי...

emale

New member
עוד ../images/Emo32.gif אחד וזהו

ב"חיבור של הטלפון" את מתכוונת לכבל שמאחורי המחשב או להגדרות של המודם במחשב?

איה@

New member
EMALE בחיבור למהיר

נשאר חיבור הטלפון גם. כל מה שאתה צריך לעשות כדי להחליף בינהם הוא בתפריט הדפדפן >כלים > אפשרויות אינטרנט > התקשרויות > לבחור את ההתקשרות האנלוגית או המהירה. אבל.......!! צריך לבדוק עם בזק איך הם מחשבים את החיוב?? שבוע טוב
איה.

לא מדויק...

מהטלפון יוצא כבל שמחובר לקיר (דהה...) אז פשוט תוציא אותו מהטלפון ותחבר למחשב כך שמהמחשב לקיר יהיה חיבור, ואז תגדיר חייגן חדש אנלוגי ותשאל לגבי מספר טלפון ותתחבר אנלוגית... זה אותו שם משתמש וסיסמא, אבל זה יעלה לך חשבון טלפון...
מקווה שעזרתי, קופידונית נ.ב, סליחה שלא הייתי פה אתמול...

למעלה