אופה לחם NOVAC

אופה לחם NOVAC

בהתלהבות רבה ניגשתי לממש חלום ישן ולקנות לי אופה לחם.(מצרך שבאמת אני צריכה). נכנסתי לאתרים השונים ועיני נפלה על אופה לחם NOVAC. רכשתי אותו ואני מחכה לו בכליון עיניים. אבל... חברת NOVAC לא מוכרת לי ולא הצלחתי למצוא עליה דבר. האם רכשתי חתול בשק או שמא צפייתי תשתלם לי?

אין משהו ספציפי

אני עוד לא קיבלתי את המוצר.אז אני רק בשלב "ההכנות הנפשיות". פשוט איני מכירה את החברה הזו. אני אמנם התלהבתי מן המוצר אך זו התלהבות וירטואלית. אני מעונינת לדעת יותר בעולם הממשי

alondr

New member
אופה לחם

אני רכשתי אופה לחם כזה לפני מספר חודשים השם נובאק הוא סתם מותג תוכלי למצוא את אותו מכשיר גם בשם כרומקס. המכשיר מיוצר בסין - כמו מכשירי חשמל ביתיים רבים בימינו. היבואן נקרא חברת NID והם יושבים במושב אלישמע ליד כפר סבא. אני באופן אישי רכשתי את המוצר דרך נטאקשן שהיה הדגם היקר יותר שלהם מסוג 3022 עםפנל שחור וציפוי נירוסטה והיה בעל 22 תוכניות ומסוגל לאפות עד 1 קג מאפה(כיום קוראים לו 3015SS והוא עם פנל לבן) היתה לי בעייה ספציפית איתם כי הם הציעו מוצר למכירה ולקח להם יותר מחודש עד שהוא הגיע אלי - חברת השליחויות שילדר פישלה והייתי צריך להריץ טלפונים רבים לסגר את הבלאגן. אולם כשהוא הגיע הוא עבד מצויין - מתאים מאוד למי שאוהב לחמים מיוחדים עם כל מיני טעמים מיוחדים שלו - כאלה שלא ניתן להשיג בחנויות חוץ מכל מיני חנויות גורמה כמו לחם ארז וכו, ולשלם בהתאם. ההכנה אומנם מעט מייגעת - צריך הרבה מרכיבים אבל התוצאה מצדיקה זאת במיוחד שעם קצת חוש אפייה תוכלי לשנות מתכונים לפי טעמך ורצונך. רק קחי בחשבון ש 22 תוכניות- בדגם של נובאק וגם 10 תוכניות(בדגם של כרומקס) זה די בולשיט ישנן שתי תוכניות בסיסיות ללחם אחת לבצק ואחת לריבה ואורז כשכל השאר הן ואריאציות שונות של אותן תוכניות בסיסיות. כמובן אל תתיחסי לכל מחירי המחירון ואל תשלמי יותר מ400 שח לדגם הזול ו 600 ש"ח לדגם היקר.לעומת זאת על אופה לחם של מורפי ריצארדס עם תכונות זהות תשלמי הרבה יותר יקר בגלל השם והמותג. צירפתי שני לינקים מתוך נטאקשן של שני דגמים מקווה שעזרתי ואם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לפנות אליי באימייל אלון

ACLOVE

New member
עובד בבסט ביי יענה לך....

יש הרבה מותגים בשוק , כאלה שלא תשמעי עלהים בשוק אבל עושים אותם כדי שלא תמצאי אותם בתור זול , החברה הנ"ל אינה קיימת אבל מי שמייצר אותה הם חברת מורפי ריצרדס או כרומקס בטורקיה או בסין.

למעלה