winterfell
New member
אופה לחם
התחדשנו לאחרונה באופה לחם, של מרפי ריצ'רדס.
רציתי לאפות לחם מהיר (לוקח כשעה, ומשתמשים באבקת אפיה במקום בשמרים).
מישהו יודע מדוע בכל מתכוני הלחם המהיר יש ביצים? אפשר לוותר, או לשים משהו אחר במקום?
זה קשור לאפיה המהירה?
בסוף הכנתי מתכון ללחם לבן רגיל...
שאלה נוספת: בהרבה מהמתכונים שלהם מופיעה אבקת חלב, מדוע?
גם באופה הלחם הקודם שלנו, ששבק, זה היה כך, ופשוט התעלמתי. אם כבר אני כותבת, אני אשמח לדעת מה הקטע...
תודה!
התחדשנו לאחרונה באופה לחם, של מרפי ריצ'רדס.
רציתי לאפות לחם מהיר (לוקח כשעה, ומשתמשים באבקת אפיה במקום בשמרים).
מישהו יודע מדוע בכל מתכוני הלחם המהיר יש ביצים? אפשר לוותר, או לשים משהו אחר במקום?
זה קשור לאפיה המהירה?
בסוף הכנתי מתכון ללחם לבן רגיל...
שאלה נוספת: בהרבה מהמתכונים שלהם מופיעה אבקת חלב, מדוע?
גם באופה הלחם הקודם שלנו, ששבק, זה היה כך, ופשוט התעלמתי. אם כבר אני כותבת, אני אשמח לדעת מה הקטע...
תודה!