אופה לחם

winterfell

New member
אופה לחם

התחדשנו לאחרונה באופה לחם, של מרפי ריצ'רדס.
רציתי לאפות לחם מהיר (לוקח כשעה, ומשתמשים באבקת אפיה במקום בשמרים).
מישהו יודע מדוע בכל מתכוני הלחם המהיר יש ביצים? אפשר לוותר, או לשים משהו אחר במקום?
זה קשור לאפיה המהירה?

בסוף הכנתי מתכון ללחם לבן רגיל...

שאלה נוספת: בהרבה מהמתכונים שלהם מופיעה אבקת חלב, מדוע?
גם באופה הלחם הקודם שלנו, ששבק, זה היה כך, ופשוט התעלמתי. אם כבר אני כותבת, אני אשמח לדעת מה הקטע...

תודה!
 

AnatShemer

New member
אפשר להתעלם מאבקת החלב

(השתמשתי ולא היה הבדל היסטרי באיכות הלחם) ואין גם צורך בביצים. הביצה היא שומנית ותורמת את מה שתורם השמן מבחינת מרקם הלחם. כמובן שהיא תורמת גם חלבון ושאר דברים טובים שיש בביצה, אבל כטבעונית את וודאי יודעת לספק לעצמך את אלה בדרכים אחרות.
 
למעלה