אופות מנוסות לכאן בבקשה

אופות מנוסות לכאן בבקשה

מכינה בצק לחלה, עובדת בדיוק לפי המתכון, ובכל זאת מוצאת את עצמי מוסיפה טיפה מים טיפה קמח וחוזר חלילה עד קבלת בצק שאינו דביק ואינו נוזלי.... עצות לדילוג על שלב הטיפה-טיפה יתקבלו בברכה. עובדת עם שמרים יבשים, בטמפרטורת החדר, מוסיפה מעט סוכר ומים לפני הערבוב עם הקמח.
 

Ani15

New member
הבצק "מתבצבק" בזמן הלישה

אל תוסיפי, תלושי עוד ועוד (עדיף במיקסר...). הבצק יהפוך יותר בצקי ופחות דביק ככל שתלושי יותר. תעבדי לפי המתכון ואם בסוף בסוף, בזמן הקליעה של החלה, הוא עדין דביק - אז תוסיפי קמח רק כדי שפני השטח של הבצק לא יהיו דביקים ותוכלי לעבוד איתם.
&nbsp
טיפ 2: החלה לפי המתכון של קרין גורן מצוינת וטעמה בדיוק כמו של חלה קלועה שקונים במאפיה טובה
 
למעלה