אופו ספוני?

spooni

New member
סקוטלנד בתחת שלי ...ותאמיני לי ..

יש אצלי מקום בתחת לכל סקוטלנד
איך אני רוצה לטוס כבר .... מתי? מתי יגמרו לי כבר הקשיים ויהיו לי שקט בחיים ... אין לי כוח שוב לעשות את הכל לבד ...להתמודד לבד ... אבל אני בדרך אל האושר ...אני יודעת ..עוד קצת וזהו ...

spooni

New member
בנותתתתת ..התגעגעתי...

אני פה ... מוטרדת קצת , צריכה שקט קצת , ואין לי סבלנות להמתין שהכל יסתדר כבר. הדירה , העבודה , החו"ל , התוכניות , המחשבות על הכל. והסקוטי מעצבן אותי בכל שישי שבת , הוא נעלם לו בשישי שבת , ולעזאזל אני עוברת תקופה שאני זקוקה לתמיכה ...ואיפה הוא?! חכו ..חכו ..מה אני אעשה לו !

הי ספון ספון

זה לא היה אותו דבר בלעדייך. תגידי, את רוצה באמת תשובה על לאן הוא נעלם בשישי שבת?

spooni

New member
בוודאי-רוצה לשמוע את התשובה שלך ..

ויש לי גם תשובה משלי
תתחילי את ..

או קי

יש לי תחושה שהוא משקיע בחיים החברתיים שלו. אבל, את יודעת, אני קיצונית, שונאת גברים, מרירה ... אולי לא כדאי להתייחס למה שאני אומרת. אבל זו תחושתי.

spooni

New member
את לא טועה בכלל...

הוא משקיע ובונה את החיים החברתיים שלו , הוא חייב. הוא לבד שם וזה לא כיף בכלל. והוא מספר לי על כל הפעילויות שלו ואני על שלי. ואם נשאלת השאלה לגבי בחורה חדשה ...אז התשובה היא שלילית, אין לו משהי. היחידה שהוא מבלה איתה ועם משפחתה היא מארי ...טייסת בת 52

spooni

New member
ו ....

הבהרתי לו אתמול שכמו שאני תומכת בו , גם אני זקוקה עכשיו לתמיכתו. וגם אם הוא עסוק הוא יכול להרים טלפון. הוא בסדר ....באמת...הוא לא מתעלם והוא אכפתי ותומך ולוקח לתשומת ליבו. אבל את יודעת מה ...לפעמים אני חושבת שאני קרציה ...שאני דורשת יותר מידי .. את מכירה את זה ? אבל נראה לי שזו הנחמדות ...הכנועה...

למעלה