|אופטופיק| טכני: נטרול רגעי של הצגת הודעות מסוימות בג'ימייל

Eldad S

New member
|אופטופיק| טכני: נטרול רגעי של הצגת הודעות מסוימות בג'ימייל

לפני כמה ימים כתבתי כאן על האתר
http://tatoeba.org
אני מקבל לא מעט חיוויים לג'ימייל על משפטים שכתבתי או על משפטים שהגבתי בעניינם (למשל, אם הצעתי תיקון למשפט טורקי או רוסי, או שאלתי על פיסוק [חסר, או מיותר] במשפט אנגלי). למעשה, מגיעים אליי חיוויים רבים מאוד, לפעמים הם ממלאים כמעט את כל עמוד ההודעות של אחד מחשבונות הג'ימייל.

כשאני רוצה לראות הודעות אחרות, קצת קשה לאתר אותן מבעד לסבך החיוויים שמגיעים מטטואבה. האם מוכרת לכם דרך פשוטה לנטרל אד הוק הצגת הודעות מסוימות בג'ימייל, כך שניתן יהיה לראות רק את שאר ההודעות? חשוב לציין שמדובר על נטרול רגעי, כי בדרך כלל כן ארצה לראות את כל ההודעות.

Eldad S

New member
אז זהו שאת זה

באמת בדקתי מלכתחילה. אני לא מעוניין להעביר את ההודעות לארכיון, אלא להשאיר אותן בתיבה הרגילה - ופשוט להעלים אותן אד הוק (נגיד, למשך כמה דקות, עד שאבטל את האפשרות הזאת). אבל אני יותר ויותר מתחיל להאמין שאין אופציה כזאת.

כבר דאגתי מראש לסמן את כל ההודעות הנוכחיות בתגית מסוימת (label), אבל לאחר שבדקתי את כל האפשרויות שאפשר להחיל על התגיות, היחידה שבאה בחשבון במקרה כזה להשגת המטרה היא archiving - ולא זו הייתה כוונתי.
בכל אופן, תודה רבה, איליה.

Eldad S

New member
פתרתי את הבעיה לשביעות רצוני המלאה אתמול בלילה:

פילטר באמצעות פונקציית החיפוש הרגילה של ג'ימייל.
ביצעתי חיפוש, והשתמשתי במחרוזת [email protected]- (כלומר, מינוס לצד הכתובת שאני מעוניין לשלול). עכשיו כל מה שמוצג בחלון המיילים של ג'ימייל הם כל המיילים ש*לא* מגיעים מהאתר הזה.
&nbsp
מה שמביא אותי לשאלה הבאה: יש מקום, או אפשרות, לשמור את מחרוזות החיפוש האלה בג'ימייל לשימוש חוזר, נגיד, כדי לחסוך לי הקלדה לפעם הבאה שארצה להריץ מחרוזת חיפוש כלשהי?

Eldad S

New member
תודה רבה, זה יכול להיות רעיון מצוין.

רק שהתחביר שציטטת פתח לי מייל חדש בג'ימייל, שהמחרוזת עם המינוס בצדה היא כתובת הנמען בראש המייל הזה.
אז צריך לבדוק מה מופיע בדפדפן כשאני מחפש עם המחרוזת הזאת, ולהעתיק את התחביר המדויק בתור קישור לשמירה בדפדפן.
בכל אופן, בדקתי שוב, ואין שום בעיה להעתיק את אחת מכתובות המייל לתוך חלון החיפוש (עבור התנאי "לא כולל").

Eldad S

New member
חן חן

שמרתי את הכתובת שמופיעה בראש הדפדפן בזמן הרצת מחרוזת החיפוש - כקישור במועדפי הדפדפן (עם שם הולם), ועכשיו אני מריץ את החיפוש בקליק אחד.
תודה על הרעיון!

למעלה