|אופטופיק|

מיטללל

New member
|אופטופיק|

אם היו מבקשים מ 100 האנשים הכי קרובים אליכם (משפחה, חברי ילדות, חברים מהבית ספר\צבא\עבודה) לתאר אותכם במשפט אחד מה הוא היה

pain is MY love

New member
וואו שאלה קשה...

אני חושבת שהיו אומרים עליי "בחורה שיודעת להדהים אבל גם יודעת איך להיות בלתי נסבלת..." אובייקטיביות

gpr

New member
אמממ כולם היו אומרים פה אחד

קולד ארטד ביצ'
(אגב נעים מאוד קוראים לי רותם ואני חדשה)

Stripperella

New member
שלום רותם...ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מונה נייס טו מיט....
התמכרות נעימה

Stripperella

New member
נראה לי שהם היו אומרים......./images/Emo60.gif

שאני אדם אם הרבה שמחת חיים ושתמיד מחייכת.....

TheWhiteTigris

New member
כבר יצא לי לגלות את זה...

גיליתי את זה במהלך שיחה עם בן דוד שלי. הוא אומר לי: "אתה יודע, לא משנה את מי אני שואל, אבל כשאני שואל מישהו שמכיר אותך מה דעתו עליך, הוא יגיד: "אחלה". יענו, לא נותנים תיאור, או מחמאות אחרות כמו מתוק, חמוד, חכם, או ה' יודע מה... אלא בעיקר "אחלה"... שיהיה...

s h i r k u s h

New member
"מים שקטים חודרים עמוק"

אני יחסית שקטה, אבל סה"כ זה לא שאני בצד, אני מאוד באמצע, עושה המון, מקדמת דברים וכו' אבל פשוט שקטה יותר.

Cobe1982

New member
שירקוש!!!

`תגעגתי... את יודעת? מזמן לא כתבתי לך שיר.... :)

Cobe1982

New member
100 אנשים...?

אין שניים שיכולים לתאר אותי באותו אופן.. אתם לא מצפים שאני אפגין את אותם צדדים מול החבר`ה מהצבא, החבר`ה מהבית, החברה שלי והמשפחה, נכון...? כי יש לי הרבה צדדים.. מלאך/שטן-בשביל הידידות הקרובות.. תמיד עוזר כשיש בעיה, אבל מגעיל, סקסיסט וסרקסטי כשסבבה וצחוקים.. עם החבר`ה בצבא ובבית אני עושה שטויות מטורפות, עם המשפחה אני סתם רציני ובנאלי.. עם בנות אין מצב שאני אומר לכם איך אני (בכ"ז, קצת פרטיות!), אז... זהו!

Cobe1982

New member
זה שקוראים לך ככה זה לא אומר כלום..

זה לא כמו פקצה או ערס... פריקית זה הגדרה עצמית. את מרגישה פריקית? את חיה בדרך שלך בלי לזרוק זין על מה שחושבים עלייך, או שאת סתם לובשת שחור ומרגישה מאאאגניבה? טוב, זה לא הכי קשור לשאלה מה חושבים עלייך... סתם בא לי.. זהו.

.....

זה לא הגדרה עצמית. זה לקטלג בנאדם על פי המוזיקה שהוא שומע. אני נחשבת "פריקית" לאנשים שאני מכירה כי אני שמה לק שחור ושומעת היהודים. ואני באמת לא זורקת זין. אבל אין שום קשר.

Zoharrr

New member
לא הכי קשור הלק השחור...

לי תמיד יש פרנץ' מניקור ואני פריקית... לובשת שחור,אדום,לבן ושומעת המון המון רוק... וגם לא שמה זין... ת'אמת נראה לי שאנחנו מוגדרים הרבה על פי המוזיקה שאנחנו שומעים...

אצלי זה טיפה שונה..

כולם י דעו שאני שומעת רוק.. כשהתחלתי עם הלק השחור והעפרון השחור בעיניים הפכתי ל"פריקית"

Cobe1982

New member
רגע,אז אם אני שומע קריידל, היהודים,

באך, שלום חנוך, פרודיג`י, פינק פלויד ודד קאן דאנס...אז מה אני בעצם (לפי הגדרה של אחרים)? אני, אישית, עדיין מעדיף הגדרה עצמית של פריק... זהו.

Zoharrr

New member
פריק מותק אתה פריק אבל...

לרוב זה תלוי גם באיך אתה נראה אתה צריך צמידים עם ניטים(גרררררררר.... לי יש) ללבוש שחור ואדום וכל הזבלה הזה אבל זה רק שהם יחשבו והכי חשוב זה מה אתה חושב על עצמך כי בעצם רק אתה יודע מי באמת אתה. (סליחה על הבלגן...) ואני מחשיבה את עצמי לפריקית ויש שיחשבו שאני פרחה כי אני ככה בעור ויש לי תלתלים שחורים(סטייל פרחות אבל לא מנופחים ולא ג'יפים). אבל אני פריקית ששמועת קצת היהודים הרבה דה קולינג,הקאונטינג קרוז,קייס צ'וייס, דה קרנבריז,אנוק,לינקין פארק אבל עם כל זה אני חולה על לורין היל,בוב מארלי ווויקלף ג'ון. אז לא יודעת... הכי חשוב: לא לשים זין! אתה מי שאתה מחליט שאתה!

Cobe1982

New member
כןןןןן!!!!

אז אני בד"כ לובש ספורט אלגנט (פוקס, קאסטרו וכאלה...), והצמידים שלי הם רצועות בד... אבל זה לא משנה, כי אני כזה כי ככה בא לי, ולא כי ככה אני צריך להיות, ולכן אני רואה את עצמי כ`פריק`, למרות שחברות שונות יגדירו אותי אחרת.. לא אכפת לי! זהו.

למעלה