אופטימיות זהירה...

אופטימיות זהירה... ../images/Emo62.gif

זהו. מחר היום הגורלי. אתמול באולטראסאונד נצפו 9 (!!) זקיקים מוכנים לשיגור (בין 18-21 גודלם), לאחר בדיקת דם עם תוצאה של E2- מעל 7500 (!!!). אפילו לא ידעתי שקיים מספר כזה, אחרי שבהזרעות הקודמות "גירדתי" את החמש-מאות
בכל אופן - מחר הזרעה אחרונה לפני "עלייה" ל- IVF, אין הרבה למה לצפות אבל התקווה חבויה לה עדיין עמוק בפנים. סביר להניח שאעלם לכן לשבועיים הבאים של ה"דגירה" - מין נגד-עין-הרע מטופש כזה שסיגלתי לעצמי בחודשיים האחרונים, אבל זה לא אומר שלא אחשוב עליכן/ם הרבה - נראה אם אחזיק מעמד. סביר להניח שעקב כך לא אגיע למפגש- למרות שסופסופ "הבשלתי" לקראתו לאחר כשמונה חודשים בפורום הנהדר הזה. אולי אכנס לקראת ראש השנה לאחל שנה טובה, ואם לא - מאחלת לכן/ם שנת פוריות ברוכה, שנת אהבה, סבלנות וסובלנות. למרות שאיני מכירה אותכן אישית - אתן קרובות אליי, בצורה מסויימת, כמו משפחתי, לפעמים אף יותר. (הערה בשביל הפוליטיקלי-קורקט: בני-זוג יקרים - כתבתי ומיענתי ללשון נקבה אבל אתם יודעים שכל מילה היא פה גם בשבילכם)

נועם@בת

New member
מתחילה פה שנה חדשה ../images/Emo74.gif

ומיד התקוות גואות. כולנו נשאיר מאחור את הכשלונות, והשנה החדשה והצלחותיה עומד בפתח. תשעה זקיקים זה המון, נקווה שיופרו רק שנים
ושבעוד תשעה חודשים נשמע את בכים של רום ורומי הקטנים.
נתראה בעוד שבועיים עם הבטא החיובית. ובאמת חבל שלא נתראה אצל מרב, אבל תעשי מה שנוח לך. את כרגע בעדיפות ראשונה. מקסימום נתראה במפגש פורום הריון
שבת שלום נועם

GOOD LUCK !!!!!!!!

ודרך אגב גם אני מאמינה בעין הרע והייתי עושה אותו דבר ... תשובי אלינו עם תוצאות חיוביות !!

רומי חדשות נפלאות

מחכה לעוד שבועיים, לשמוע על בטא חיובית. חבל שלא נפגש במפגש, אבל מאחר וזה לא מיועד להריוניות, כנראה שזה לא מיועד לך, כי הפעם הצלחת
אז שתהיה לך שנה טובה ופוריה.
שבת שלום שרה.

אופטימיות היא אופטימיות ../images/Emo42.gif

והיא חשובה לנו כמו אויר לנשימה... וכל ברכות השנה החדשה שלוחות אליך ובעיקר
גדולה! בנות - אני ספרתי בינתיים 3 שבעוד שבועיים עושות לנו את הסיפתח של השנה. תתחילו אתן ותדביקו פה את כולנו!
נילה

רומי יקירתי

אני מאחלת בהצלחה להזרעה מחר, רק מקווה שזה לא מסוכן 9 זקיקים בשלים. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה והכי חשוב פוריה ומתרבה. כל טוב זוהרה

yaelhul

New member
רומי יקירתי, 9 זקיקים נשמע לי כמו

הסיכויים הכי טובים שאפשר לבקש לשנה החדשה... הרי בשביל האושר שלכם אתם זקוקים רק לאחד או שניים מהם שיעשו את העבודה ביחד עם החברה האלה עם הזנב מאחורה... שיהיה בהצלחה יקירה, ואת מוזמנת להעלם כרצונך, בתנאי שאת חוזרת עם בשורות טובות ואח"כ נעלמת חלקית לטובת השתתפות בפורום השכן. יעל.

יפעתי&

New member
רומי - הפעם זו הפעם... ../images/Emo57.gif

רק בשורות טובות...
וכמובן שנה טובה ומתוקה

love joy

New member
רומיקה

מקווה שרק שניים יענו להצעה המפתה. בהצלחה רבה ושנה טובה. LOVE JOY

רומי בהצלחה

אין כמו להגיע למפגש כלא הריונית ולגלות בדיעבד שהיית כבר בהריון.... אבל - גם שיטת עין הרע עוזרת - לפחות נותנת תחושה של התעלמות מביאה לרוגע אז שנה טובה ולהתראות בקרוב בפורום השני ליאור

מרב.

New member
רומיקה יקירתי

תשעה מוכנים לשיגור- זה לא סתם חללית, זו מעבורת! מאחלת לך שתעקפי אותי בסיבוב ותצליחי דקה וחצי לפני ה-IVF
נורא חבל שלא תהיי במפגש- קיויתי מאוד שתבואי, אבל a man´s gotta do what a man´s gotta do- ואני באמונות טפלות לא נוגעת
מחזיקה לך אצבעות בטירוף- תעלמי לך לשבועיים, וחזרי אלינו לבשורות חיוביות...
נשיקות, מרב

שחר חדש

New member
למה אין הרבה למה לצפות?

נשמע דווקא שיש - בהההההההההצצצצצצצצללללללללחחחחחה. נחכה לך פה עד שתחזרי אלינו. תשתדלי להכין לנו סיפורים טובים.

למעלה