אופטימיות יתרה או ריאלי???

lee_1

New member
אופטימיות יתרה או ריאלי???

עוד לפניי שידעתי שאני לא אתגייס במסלול הרגיל נורא רציתי להיות כתבת צבאית, כשהוחלט שאני לא מתגייסת (יותר נכון אני החלטתי)- התנפץ לי מעט החלום אבל אמרתי לעצמי שאין מה לעשות....עכשיו כשהחלטתי להתנדב רציתי לדעת אם יש לי סיכוי באמת להיות כתבת צבאית או שזו הסחפות לחלוטין?

סיונתו

New member
ויש לי שאלה אליכם

שאני מגיעה למדור פרט, אז אני צריכה לדעת בדיוק מה אני רוצה לעשות נכון? וכמה תפקידים אני צריכה לכתוב שם? 3? תודה לכולם

נראה לי שכן...

כאילו לא עם ביקורים בשטח(למרות שגם זה יכול להיות) אבל בעיקרון זה תפקיד שמתאים למתנדבים

Starving Marvin

New member
מממ.

בביטאון חיל האוויר- יש לך סיכוי. היה כאן לא מזמן בחור משם שאישרר זאת. כדאי שתשלחי לו מסר. הנה, הם אפילו פרסמו מודעת "דרושים" למלש"בים: http://www.iaf.org.il/Templates/Journal/SignSibscriber.aspx?lang=HE&lobbyID=50&folderID=55 לגבי גל"צ ו"במחנה"- אמנם אני יודע על שני מתנדבים שהיו בקורס הנוכחי של גל"צ, אך אחד מהם לפחות עבר את המיונים כשהיה לו פרופיל 64, והורידו לו ל-21 רק מאוחר יותר. אני מאמין שאם הנתונים שלך מתאימים, יאפשרו לך להתמיין עוד לפני שאושרת להתנדבות- אבל כדאי שתדאגי לזה כמה שיותר מוקדם.

Starving Marvin

New member
מממ.

בביטאון חיל האוויר- יש לך סיכוי. היה כאן לא מזמן בחור משם שאישרר זאת. כדאי שתשלחי לו מסר. הנה, הם אפילו פרסמו מודעת "דרושים" למלש"בים: http://www.iaf.org.il/Templates/Journal/SignSibscriber.aspx?lang=HE&lobbyID=50&folderID=55 לגבי גל"צ ו"במחנה"- אמנם אני יודע על שני מתנדבים שהיו בקורס הנוכחי של גל"צ, אך אחד מהם לפחות עבר את המיונים כשהיה לו פרופיל 64, והורידו לו ל-21 רק מאוחר יותר. אני מאמין שאם הנתונים שלך מתאימים, יאפשרו לך להתמיין עוד לפני שאושרת להתנדבות- אבל כדאי שתדאגי לזה כמה שיותר מוקדם.

סיונתו

New member
כן... דודי...

תגידו אתם זוכרים באיזה גיליון הוא אמר שהכתבה נמצאת???

סיונתו

New member
בקיצור

דודי אמר שאסור לו להגיד לנו את זה אבל למתנדבים יש ייתרון השרשור שלו נמצא נראה לי בדף 7 בפורום קוראים לו רק דודי הכותרת של השרשור זה- כתבה על מתנדבים והתנדבות... משהו כזה...

lee_1

New member
תודה ועוד שאלה קטנה

אני רוצה להיות כתבת בגל"צ, מה הפרוצדורה שכדאי לי לעשות עוד לפניי האישור?

Starving Marvin

New member
קודם כל...

קחי בחשבון שהעצה שלי לא בטוח נכונה- אני בעצמי מעולם לא רציתי או ניסיתי להגיע לגל"צ. קודם כל, דאגי שישלחו לך זימונים למיוני "דוברות" (גל"צ, במחנה, דו"צ) שמתקיימים בינואר\מרץ. הדרך הפורמלית היא להתקשר למדור פרט ולבקש זאת, אני במקומך הייתי אמנם מוודא איתם שאפשר, אבל מנסה לקבל מהם את הטלפון\פקס הדרוש למיונים. קחי בחשבון- כל שנה מתקבלים רק כמה עשרות אנשים לקורס (אני לא מדבר על תפקידי פקידות וכו'- ואפילו מתוכם, לא הרבה הופכים להיות כתבים. המיונים לא אמורים להיות קלים, והקב"א המינימלי כדי להגיע לגל"צ מתוכם הוא 56. כך שטוב שתנסי ותתני את כל מה שאת יכולה, אבל כדאי שתכיני לעצמך בראש גם אלטרנטיבה למקרה שלא תתקבלי. כמו כן, ישנה אפשרות להגיע לגל"צ ללא מיונים, על תקן טכנאית או פקידה. אמנם תפקידים לא זוהרים במיוחד, אבל גל"צ היא תחנת רדיו לכל דבר ועניין- אם יהיו לך רעיונות טובים, ותוכיחי את עצמך, ותדחפי- יכול להיות שפתאום תקבלי "קידום". (המידע מבוסס על דבריהן של שתי ידידות גל"צניקיות, תודי להן, לא לי). נ.ב. להלן הלינק לאתר של גל"צ. אני ממליץ להכנס לפורום שם, סביר להניח שיהיה שם מידע. כמו כן, יש פורום "רדיו" בתפוז, שם ראיתי לא מזמן הודעה די מפורטת בנושא. http://glz.msn.co.il/glz/default.htm

Starving Marvin

New member
תוספת...

אני לא בטוח שמאפשרים למתנדבים לגשת למיונים הללו. אני מניח שיאפשרו, אבל כבר אמרו לי פעם שרק במקרים מיוחדים מתנדבים נכנסים לקורס. אני פשוט חושב שזה בגלל שהליך ההתנדבות לא נגמר עד שמתחילים המיונים, ולכן לאחר שהמתנדב מאושר כבר מאוחר מידי... אבל הכל ניחושים. התקשרי, בררי, ואם יעשו לך בעיות, נשלח בהם את יוני!

lee_1

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo140.gif גם לידידות שלך../images/Emo9.gif

עוזאבי

New member
תיקון טעות קטנטנה

הקבא המינימלית להגיע לגלצ היא לא 56,אין לי ממש מושג מה היא,אבל בטוח שלא 56..

למעלה