אופטימיות קטנה

karen01

New member
אופטימיות קטנה

שלום לכן (ולכם), די הרבה זמן שלא כתבתי כאן, אם כי קראתי כל יום. היתה לזה סיבה טובה - הייתי במתח לקראת הסקירה. כן, גם אני בהריון, שבוע 16, וחוץ מתמי ועוד 2 חברות אף אחד בעולם לא ידע על זה. אז קודם כל אחרי יום וחצי של חרדה איומה הגיעה הסקירה והכל הכל בסדר! אין לי מלים לתאר את ההקלה, את ההרגשה שזהו - זה הריון חדש ושונה מהקודם, שלא כל הריון שלי יהיה דפוק (ההוא היה הראשון), ושבאמת יש לו סיכוי!!! האמת שאני באופוריה מוחלטת - החיוך תקוע לי חזק על האוזניים כבר 3 ימים. יום לפני כן הודיעו לי שמפטרים אותי במסגרת קיצוצים בחברה - בשורה לא ממש טובה באמצע הריון, אבל כל מה שיכולתי לחשוב עליו היה הסקירה שלמחרת. ואחריה - בכלל אין לזה חשיבות - הרי כמות ועוצמות הכאב/העונג שמקום עבודה יכול לגרום לי היא כל כך בלי השוואה למה שיכול לעשות לי ההריון!!! דיברנו פה הרבה פעמים על מה שלומדים מהאובדן הזה, ואולי זה משהו אחד חיובי שקיבלתי מזה - פרופורציות. ההבנה החדה מה חשוב יותר ומה פחות, מה שווה עצבים ומה עדיף שיחלוף לידי. מהרגע הראשון רציתי להיכנס להריון שוב - זה היה הדבר היחיד שיכל להחזיר לי את החיים שנלקחו ממני. ספרתי שבועות למחזור הראשון שהיה אמור להגיע אחרי 6 שבועות. כשהם עברו התיצבתי אצל הרופא לקבל ארגסט, עברו שבועים וכלום. אז התחלתי להבין שיש דברים שלא תלויים בי, וזה כנראה אחד מהם. קיבלתי החלטה די מאולצת להפסיק לספור ולתכנן, ואפילו הזמנו חופשת סקי. יום לפני הסקי קיבלתי את המחזור המיוחל. אח"כ היתה המתנה מורטת עצבים לביוץ - שכמובן איחר (לחץ לא מוסיף בריאות) - ואחריה ההמתנה המוטרפת לתאריך המחזור. היום שהמחזור היה אמור להופיע בו (זה היום בו עשיתי את הבדיקה) היה תאריך הלידה המקורי שלי... ידעתי שזה אומר שתאריך הלידה החדש יצא באיזור אוקטובר-נובמבר, אולם רק אחרי שראיתי דופק באולטרסאונד העזתי לבדוק בגלגל ההריון מה התאריך. זה יוצא ה-8 לנובמבר, שהוא בדיוק יום ההפלה, וגם יום ההולדת של בן זוגי. אם מישהו רוצה למצוא חוקיות וסיבה לדברים - בטח אפשר לעשות עם זה משהו :) זה מוזר - יש בי את הידיעה המאוד ברורה שעדיין משהו יכול להשתבש, הרי יש גם תינוקות שמתים ברחם ושאר אסונות כאלה, אבל מאז יום שני יש בי שמחה עצומה וסוחפת, שאני מרגישה צורך להיאחז בה כל עוד אפשר. מעניין גם שהדבר הכמעט יחיד שפחדתי ממנו היה הסקירה (כך הופסק ההריון הקודם). לא הפלה טבעית, לא דאון - שום דבר משאר הצרות האפשריות - רק לראות שהפעם זה אחרת. הילד הראשון שלי תמיד יישאר איתי - בזכרון ובלב, אבל אני כן מחכה לשני - לילד החי שלי. אני לא יודעת כמה זמן יחזיק לי החיוך, אבל אני מנסה ליהנות מכל רגע. אני מקווה שזו לא הודעה שמחה מדי למקום העצוב-עצוב הזה. נראה לי שזה בסדר, אבל אם זה מקשה על מישהי - אני מתנצלת. אני שולחת לכולכן חיבוק גדול של תקווה ואופטימיות, אולי משהו יידבק. אוהבת, קרן.

תמי ס

New member
תאומה אהובה שלי

מזל טוב לרגל "יציאתך מהארון", מי כמוני חש איתך ועובר איתך את כל השלבים המתישים והמפחידים האלה. רק טוב שיהיה לך קרן יקירתי, ורק שימשיך כך. חיבוקים עצומים נשלחים אלייך. אוהבת, תמי

אופטימיות קטנה? אופטימיות גדולה

קרן, אני כל כך שמחה בשבילך! אני חושבת שזה לא רק בסדר אלא מצויין שאת משתפת אותנו. אני חושבת שדווקא מי שעבר כמונו דברים נוראים יודע להעריך ולשמוח על ניסים כמו הריון חדש.
, בנוסף, זה גם נותן תקווה לאלו מביננו שטרם חוו הריון חדש, הידיעה שגם היום הזה יגיע (הוא חייב!) נותנת שפע של כוחות. אני מסכימה שיש המון סימליות בתאריכים ואני לא חושבת שזה מקרי. אני יודעת שאת גם מלאת חששות וחרדות, אבל אני ממליצה לך לתפוס בשתי ידיים את האפשרות להיות אופטימית וללכת עם זה! מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון תקין פילה סגולה

karen01

New member
לפילה ולתמי המתוקות

הרבה תודה על המלים שלכן. בינתים זה מחזיק מעמד, ומבחינתי כל יום שעובר לי עם חיוך ועם מחשבה שהכל בסדר הוא רווח נקי. יש לך רעיון מה המשמעות של חוסר-המקריות של התאריכים? אני משתעשעת בנושא, אבל לא מצאתי שום רעיון רציני.

מירבא

New member
אושר

כל כך שמחה לשמוע מאחלת לך מכל ליבי המון המון הצלחה!!! דווקא אנשים במקום הזה שכל כך מבינים כאב מהו בתחום האמור יכולים להיות לדעתי הכי מבינים וקשובים ומאושרים מאותן הבשורות המשמחות האלו. נפלא חיבוק ענק ונשיקה מירב.

שולחת חיבוק של אושר

קרן יקרה, תודה ששיתפת אותנו באושר הגדול שלך. ההצלחה שלך ושל תמי (ויש עוד מישהי?!) עם ההריון החדש נותנת המון כח ותקווה. אני קוראת ומרגישה שגם אני רוצה להיות איפה שאתם נמצאים (גם בני זוגכן) כרגע. יש בי אפילו טיפה של קנאה אבל לא הקנאה השלילית שחשתי עד כה כל פעם שעברה לידי אישה בהריון, זה רצון ממשי להיות שם איתכן, אז שוב תודה על התקווה שאתן נותנות. בינתיים חיבוק גדול של אושר יעל

תמי ס

New member
יעלי שלנו

מאחלת לך מכל הלב להצטרף אלינו במהרה. ןלא הייתי מעיזה להגיד זאת אלולא ציינת שאת רוצה להיות במקום שאנו נמצאות. כשאיחלו לי את זה אחרי ההפלה, הייתי מתעצבנת כל כך, כאילו איך הם מעיזים לדבר איתי על המשך כשאני עדיין לא גמרתי להיפרד? אז אמנם בסופו של דבר הטבע אצלי היה חזק ממני, והיום אני שמחה. הלוואי, הלוואי, שתיצטרפי אלינו במהרה. תמי

karen01

New member
יעל,

מאוד שמחתי לקרוא את התשובה שלך - גם כי שמחת בשבילי וגם כי את רואה את האור, או את התקוה שבהריון הבא. זה נראה לי חלק חשוב בהחלמה. מאחלת לך המון טוב והצטרפות מהירה למועדון המשמינות מרצון, קרן.

karen01

New member
אז זהו שמותר

הם צריכים אישור מיוחד ממשרד העבודה - התהליך התחיל ויקח קצת זמן, אבל יש לא מעט אישורים, בעיקר כשזה על רקע קיצוצים בחברה. מה שהם צריכים להוכיח זה שהפיטורים הם לא בגלל ההריון. תודה בכל אופן.

sael

New member
שמחה מאוד בשבילך!!!

קרן יקרה! ממש שמחתי לקרוא את מה שכתבת. אני נכנסת לפורום הזה די הרבה וקוראת הכל, אבל לא יוצא לי לכתוב הרבה. כל פעם שאני שומעת על מישהי שנכנסה שוב להריון לאחר הפלה זה מעודד אותי מאוד. אני גם בשלב הנסיונות ומקווה להצטרף למועדון המשמינות. האמת היא שאני עכשיו כמה ימים לפני המחזור (שהלוואי ולא יגיע) וכבר יש לי בחילות וכל מיני סימפטומים, אבל אני משתדלת לא להתייחס לזה כי אצלי זה יכול להיות פסיכולוגי (ואני יודעת את זה כי לפני ההריון הקודם שלי סבלתי מבחילות ועוד לא הייתי בכלל בהריון). אני גם מנסה לשכנע את עצמי שהפעם אם יהיה לי איחור אני לא אעשה בדיקה אחרי יום אלא אנסה לחכות איזה שבוע ורק אז לבדוק כדי לא להתאכזב אם זה לא, וגם כדי שיהיה לי פחות זמן להיות במתח עד שאלך לרופא ואדע שהכל בסדר (ובפעם הקודמת שהלכתי לרופא בשבוע 8 גיליתי שהעובר ללא דופק). בקיצור, מאוד שמחה בשבילך ומחכה להיות במקום שאת ותמי נמצאות. אני מאמינה שגם לי ייקחו כמה חודשים עד שאבשר על כך כאן, אבל הלוואי ועוד 3 חודשים אני כבר אוכל לבשר את זה!!! ושאלה קטנה, כמה זמן אחרי ההפלה הצלחת להיכנס להריון?

תמי ס

New member
הי SAEL

קרן ואני מחשיבות עצמנו כתאומות ולכן אני מרשה לעצמי לענות במקומה... שתינו עברנו את הפסקת ההריון באותו יום ממש. לשתינו לא הגיע המחזור במשך 10 שבועות, נזקקנו לכדורים לעידוד בואו של המחזור ורק אז אחרי שבועיים נוספים הוא סוף סוף הגיע. זה היה המחזור האחרון ששתינו קיבלנו.... תאומות, לא? ב ה צ ל ח ה !

karen01

New member
מאשרת את דברי אחותי

אם כי אני נזקקתי גם לארגסט וגם לגלולות - הגוף שלי כנראה עקשן במיוחד. נעזרתי במדידת חום השחר כי ממש לא היתה לי סבלנות לחכות ולראות, וזה עבד. מאחלת לך הצלחה מהירה והמתנה לא-מוטרפת-מדי (היומים האחרונים לפני תאריך המחזור הטריפו אותי טוטאלית). נשמח לבשורות מתי שרק תצליחי לשחרר אותן!!

sael

New member
תאומות יקרות!!!

ואתן אפילו עניתן לי כמעט באותה שעה. לפי גיל ההריון שלכן, שלושתינו נכנסנו פחות או יותר בייחד להריון (אני הייתי צריכה להיות עכשיו בסוף שבוע 19) אבל אצלכן זהו ההריון שלאחר ההפלה ואצלי זה היה ההריון הראשון. בכל אופן, תודה על האיחולים. מבחינתי ההמתנה המוטרפת תהיה ממתי שאדע שאני בהריון ועד שאלך לרופא (לא לפני שבוע 8). הבעיה היא שחוץ מבן זוגי אף אחד לא יהיה שותף לזה כי החלטנו שהפעם לא נספר לאף אחד עד שנשמע מהרופא שהכל בסדר ויש דופק. אבל כשנגיע לגשר נחצה אותו... רק שנגיע כבר. המון תודות לשתיכן!!! המשך הריון קל ורק בשורות טובות.

קטיה 007

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

קרן שמחתי מאוד לקרוא את הבשורה שלך בקרוב מאוד להצטרף למעגל המשמינות בנתיים שולחת לך
והרבה הצלחה. קטיה

למעלה