אופטימיות VS פסימיות

SummerSpirit

New member
אופטימיות VS פסימיות

זה מאד מתקשר לעקרון של הסוד אז כאן באה השאלה: מניסיון שלכם עם עצמכם ועם אחרים: האם בנאדם פסימי יכול להפוך באמת (ואני מתכוונת באמת, לא סתם הצגות) לאדם אופטימי?

ליאת 888

New member
כן, הכל בראש!!!

וגם, כמה את משקיעה במחשבות שלך, הפכי אותן לחיוביות ושחררי!!! הבעיה העיקרית בפסימיות זה הסרט - מה יהיה? איך יהיה? מה ? למה?..... לשחרר - מחשבה שלילית להפוך ומחשבה חיובית לשמור , אבל לא לבנות סרט. שוב, תרגול, תרגול ועוד תרגול בהצלחה

ע ו פ ר ה

New member
אני מסכימה עם ליאת

זה עניין של החלטה. להפסיק לספר את הצרות. להתחיל לדבר רק על דברים טובים שקורים. להמשיך בהודיה על מה שיש ולהיות מודעים יותר ויותר לשפע שיש. היתה לי פעם שכנה שתמיד אמרה: הכל לטובה. הכל יהיה בסדר. חוץ מכאבי ראש היא לעולם לא קיטרה. יום אחד יצא לנו לדבר על משכורות ושמעתי על איזו משכורת היא חיה ונבהלתי. המשכורת שלנו היתה ענקית לידה ואני לא ידעתי להעריך אותה. עם השנים למדתי לראות מה יש לי ולהודות על זה. זה פותח את הלב. זה פותח דלתות. זה מרחיב את הדעת. באהבה עופרה

gils33

New member
מה שצריך....

זה זמן ורצון. אדם פסימי צריך לעשות מהפך בראש קודם כל,הוא צריך לקבל על עצמו שהוא לא כל הזמן "נדפק" אני מכיר אדם שכל היום הוא אומר "זה מגיע לי" "רק לי זה יכול לקרות" כדי לשנות אדם כזה צריך להבהיר לו שיש דברים טובים בחיים והוא רק צריך לדעת לקבל אותם,הרי אותו אדם מזמן לעצמו כל הזמן את הדברים השלילים כי הוא כל הזמן עסוק בלהתמסכן ולאמר כמה רע לא וכמה הולך להיות לו יותר רע,אותו אדם תמיד ייפול במדרגה,תמיד יקבל מכה מהמדף שמעליו,או לצורך העניין כשהוא קונה בגד חדש תמיד עליו יישפך הנוזל שלא יורד בכביסה. אני עדיין מחזיק בדעה שדבר כזה בד"כ מגיע מהחינוך שאותו אדם קיבל בבית, אם הוא ראה את ההורים שלו כל הזמן אומרים את הדברים האלה הוא יאמר אותם גם כי ככה הוא חונך, לעומת זאת אדם שההורים שלו ידעו לקבל גם את הטוב וגם את הרע בחיים בקלות, יצליח לקבל יותר בהבנה את הסוד ולדעת שאפשר אחרת,שיש ירידות ועליות,שיש קבלה ונתינה. מקווה שעזרתי

למעלה