אופטימיות

אופטימיות

גשם ערפילי מעל שדה ירוק חבורה של נערים בקנטה חבורה של מחששים במחבוא מתחבאים בגשם מעשנים ג'וינט הם הבריזו מבית ספר כדי לשבת על מכונית חלודה ונטושה דואגים כל כך לתת מחסה לצינגלה שלא ירטב, שלא יתפרק מחסים עליו במעיליהם וחולקים אותו הרגשה של שיתוף של אחווה והגשם מרטיב בקור העז אך הצינגלה את הנערים מחמם כמו הגחל נדלק ליבם רגע של אושר מסביב לאותו סם כאילו מחוסים הם מן העולם כאילו הגשם לא מרטיב ומקרר כאילו המכונית לא נטושה וחלודה כאילו שהשיעור ממנו הבריזו לא ממשיך בלעדיהם ללמד אחרים שנשארו כאילו שהם לבד ברגע ללא הורים, ללא חוקים ללא אחים, ללא תפקיד חופשיים מלחשוב על העתיד שיגיע יגיע גיע ע א א? בא? אמא? צבא? עבודה? קריירה? לימודים? מעמדות חברתיים? לימודים אקדמיים? למצוא בת זוג מהר לעבוד, אני מאחר! בואי נתחתן אני בהריון משכנתא ביטוח פוטרתי אולקוס טחורים בואי נתגרש הילדים אצלי שישי שבת נפגש בבית משפט יופי אחלה כוס קפה שחור סיגריה עית אני לא פראייר שמעתם?!! אני חזק!! יש לי סרטן אני גוסס בעעעע..ררררררררחחח.... אייייההה אני עוד לא מת איייהההה הריאות קחחח... פחחחחח... פהההה רופא...... בעעעעעעעעעע.... משורר הפורומים כדורי אש ז"ל

למעלה