אופטיקה דורון - משקפים ללא אחריות

אביה*

New member
אופטיקה דורון - משקפים ללא אחריות

לפני כמה חודשים, כאשר ניסיתי להרכיב את משקפיי בבוקר, נשברה אחת מהידיות במשקפיי. בתמימותי נגשתי אל החנות שקניתי אותם. (אופטיקה דורון במידרחוב ירושלים) ושאלתי על תיקון. ענתה לי שם אחת העובדות שהם לא מתקנים משקפים רק מוכרים. אמרתי לה שהם נשברו מאליהן מעייפות החומר מבלי שעשיתי מעשה, והיא ענתה לי אם הם נשברו מעייפות החומר אז אולי אתה צריך לקנות זוג חדש. להזכירכם שמדובר במשקפים שעלו לי לפני כמה שנים 700 מאות שקלים טבין ותקלין. סופו של הסיפור שהלכתי לשען קרוב והוא ריתך לי את הידית תמורת בסכום פעוט של 25 שקלים. אז תזהרו ממקומות כאלו שמוכרים, אבל לא נותנים אחריות על מה שהם מוכרים.

odedg

New member
אחריות

היי אביה! אני מבין את הכעס, ואולי באמת צריך שחברה, יצרן או מוכר יתנו אחריות להרבה שנים, אבל למיטב ידיעתי הדברים לא כל כך מקובלים , לא בארץ ולא בעולם. צריך להיות מוכר חכם שיעזור למי שנקלע לכזה מצב, ולא יפסיד בטיפשוט לקוחות טובים! מה דעתך?

אביה*

New member
תגובה

בעיקרון אתה צודק. אבל באופטיקה דורון אפילו לא ניסו לברר מץי קניתי את המשקפים, ואם הם בתוך השנה הראשונה. מתגובת האחראית התרשמתי שהם לא מתקנים אפילו בשנה הראשונה. חוץ מזה, לא ביקשתי שהתיקון יהיה בחינם. היה כבר אופטיקאי אחד שבעבר תיקן לי משקפים, ואפילו חיפש ידית תואמת לאותו זוג, שנים אחרי שקניתי. (בן ישר ברחוב שטרואס בירושלים) וזה היה היחס שציפיתי לקבל.

yossid

New member
שרות למשקפים

ראשית, קשה למצוא בארצנו מקום עם שרות טוב. שנית, לא מזמן קניתי משקפיים אצל הלפרין בקיראון וזכיתי לשרות מעולה גם שבאתי אחרי זמן מה עם בעיה שנגרמה בגללי - תיקנו ואפילו לא דיברו על תשלום.

למעלה