אופיום - להקה חדשה - תקשיבו ותגיבו

TomKregenbild

New member
אופיום - להקה חדשה - תקשיבו ותגיבו

היי קוראים לי טום ואני סולן להקת אופיום מאשקלון אנחנו מנסים לפרסם את עצמנו קצת אז יש לנו בלוג שבו אנחנו מפרסמים סירטונים של שירים שלנו, חזרות ועוד וגם יש לנו הקלטה של שיר שלנו בשם "החטא המתוק" שהייתי רוצה שתקשיבו ותגידו לי מה דעתכם תודה

ShekeL 90

New member
דעתי הכנה, מצטער אם תפגע

אם אתה הסולן, הזה ששר, אז פשוט אין לך את זה. זה לא שירה ולא אפילו סוג של שירה, זה סתם לספר סיפור מפחיד עם מוזיקה ברקע. המוזיקה די בסדר, ואם לשיר (לא לדבר אותו) את הטקטס עם סולן ששר, זה יצא הרבה יותר טוב. מצטער אם נפגעת

CrazyDude2

New member
אין לו מה להפגע-

הוא ביקש ביקורת ודעה.... לא תמיד היא כמו שמצפים לה..

batsheva3

New member
לדעתי - לא בטוח שפה זה המקום לשאול

אמנם זה פורום מוזיקאים, אבל לדעתי אתם צריכים תגובות מאנשי רוק. אני ממליץ לכם לעלות פה את הקטעים שלכם, גם יהיה יותר קל לשמוע אותכם וגם תוכלו לקבל תגובות מאנשים שבתחום שלכם. :)

CrazyDude2

New member
אני לא מבין ...

אני מנסה להבין ולשמוע איזה סגנון מוזיקה אתם מנגנים... ריפים של סוג של מטאל מצד אחד - מצד שני אחי, לא באמת לא בדיוק שירה. לפי דעתי יש לזה פוטנציאל,הדיסטורשן חמוד - אהבתי. צריך רק לעבוד (חזק) על השירה, תיאום בין המתופף לנגנים - אין לכם בסיסט?אם כן לא שומעים אותו וזה ממש חסר - נשמע ריק. ודבר אחרון - מה נסגר עם ההיי-האט אחי?! זה נשמע שהוספתם עוד היי-האט במחשב והיא ממש לא בקצב. שיהיה שבהצלחה,מקווה לשמוע שוב!

למעלה