אופיס 2007 בתא

judy21

New member
אופיס 2007 בתא

רכשתי את התוכנה, אבל אינני מצליחה להתקין במחשב. חסר איזה SP משהו. אולי למישהו יש עצה מה עושים?

Ambious

New member
איזה מערכת הפעלה יש לך?

ומה הודעת השגיאה המדויקת?

judy21

New member
יש לי מערכת הפעלה חלונות 2003

הודעת השגיאה היא: this product requires windows server 2003.sp1/ נכנסתי לאתר המומלץ על גבי אריזת התקליטורים www.microsoft.com/office/previe / הורדתי את ה - sp1 ועדיין מבקש אותו. במארז יש 4 דיסקים. אומנם לא שילמתי הרבה, אולם עוד כמה חודשים יפוג תוקפם ועדיין לא ראיתי מה קניתי. אשמח להמשך הדרכה

judy21

New member
קניתי את התוכנה מאתר מיקרוסופט,

שולם ב$, ישירות מארה"ב, והגיע אלי ע"י שליח מיוחד, ומסר ביד. יש באריזה 4 דיסקים. על 2 כתוב DVD ועל 2 אחרים לא. הם אוריגינלים בטוח, גם לפי האריזה וגם לפי זה שקניתי אותם מהאתר.

ishaydahan

New member
בעקרון הודעת השגיאה אומרת >>

שאתה צריך את חבילת השרות הראשונה למחשבים עם מערכת הפעלה windows server 2003 (לשרתים) אני מניח שהמחשב שלך לא שרת.. יכול להיות שקנית את "Microsoft Office Live Beta"? הגרסא הזו היא לעסקים. מה כתוב על האריזה?

judy21

New member
נכון, המחשב שלי לא שרת.

על העטיפה כתוב: microsoft office system beta 2 kit 2007 יש כמובן גם סמל מיקרוסופט וכו'. יכולתי להעתיק את התוכנה מהאתר, אך העדפתי לקנות.

Ambious

New member
אם יש לך חלונות 2003 המחשב שלך שרת

בין אם אתה משתמש בזה בפועל כשרת או לא. חלונות 2003 היא מערכת שרתים בלבד. בכל מקרה, עליך להוריד את SP1 למערכות Windows 2003 Server ולהתקין.

judy21

New member
תודה, למדתי משהו. הורדתי מאתר

מיקרוסופט sp1 ועכשיו גיליתי שיש לי "המון כאלה", שנקראים xpsp1res.dll ובכל זאת אני לא מצליחה להתקין את התוכנה. השאלה, האם יש הבדל אם הדיסק כתוב DVD או לא, האם אני צריכה להתקין את כל 4 הדיסקים או לא. מעולם לא נתקלתי בכל כך הרבה קשאים. אשמח על הצלה

למעלה