אופיס2000 איךלהפוך תפריטים לאנגלית?

Panther

New member
אופיס2000 איךלהפוך תפריטים לאנגלית?

שלום יש לי מותקן אופיס 2000 שהתקינו לי אותו עוד בחנות שממנה קניתי את המחשב. יש לי גם על דיסק את האופיס 2000. התפריטים בוורד ובאקסל כולם בעברית, ואני לא אוהב את זה, אני רגיל לתפריטים באנגלית. איך אני יכול להפוך את התפריטים לאנגלית? אני יודע שאפשר להכנס ל Microsoft Office Language Settings, אבל כשאני פותח את התיבה: "הצג תפריטים ותיבות דו שיח ב: " אין את השפה אנגלית. בסימניה "שפות זמינות" האנגלית כבר מסומנת. מה עושים? ראיתי בבית של קרובי משפחה שהם הצליחו מאותו דיסק לעשות תפריטים באנגלית. בתודה, פנטר

arye9

New member
תפריטים באנגלית

אם האופיס הוא אופיס פרו. אין בררה, אתה צריך את הדיסקט מספר 2 של האופיס וכאשר הוא בכונן תעשה את פעולת הLANGUAGE SETTING. באופיס רגיל איני יודע אם יש דיסקט אחד או שנים אבל כנראה שצריך להשתמש גם שם בדיסקט.

Panther

New member
לא עובד עדיין

שמתי את דיסק 2 בכונן פתחתי את ה Language Settings ועדיין בשפות של "הצג תפריטים ותיבות דו שיח" אפשר לבחור רק עברית.

arye9

New member
אולי אנחנו לא מדברים על אותו דבר

הדרך בה אני הפכתי את השפה באופיס פרו 2000 START>PROGRAMS>MICROSOFT OFFICE TOOLS>MICROSOFT OFFICE LANGUEGE SETTING כאשר אתה מבקש לשנות את השפה הוא אומר לך (וכאן מזכרון(שלי)) להכניס את הדיסקט זה וזה... אם זה לא הולך אני מצטער לא אוכל יותר לעזור
בהצלחה אריה

galo

New member
התקקנה של הLPK

ראשית בדוק שיש לך גרסאות תואמות, כלומר אם ההתקנה בעברית, הLPK צריך להיות בגרסה האנגלית ולהפך. בדוק גירסאות והתקנות דרך לוח הבקרה, הוספה הסרה של תוכניות. במידה והם אכן תואמים, צריכה להופיע לך לשונית נוספת ב MICROSOFT OFFICE LANGUEGE SETTING "שפות ממשק" שם עלייך לשנות את שפת הממשק. גל

למעלה