אופירה ולוינסון

jackie111

Well-known member
בתכנית הערב רואינה גלי גוטליב.

היא ממש מופרעת. לא נותנת למראיינים להגיב.
בזמן האחרון הפסיקו לראיין אותה כי היא צעקנית
וברברנית.

בתכנית הערב רואינה גלי גוטליב.

היא ממש מופרעת. לא נותנת למראיינים להגיב.
בזמן האחרון הפסיקו לראיין אותה כי היא צעקנית
וברברנית.
כל הטלויזיה החיה של הפוליטיקה הפכה למופע אימים.

זה התחיל מימי פופוליטיקה.

אני לא הבנתי עוד בתור ילד צעיר יחסית שראה את זה מה פתאום המבוגרים

מרשים לזה להיות.

היה ברור כבר אז שנתנו לטירוף לנצח.

ולמה זה?

אם אתה מתרכז בטירוף(בהצגה) אתה מפספס את האמת.

jackie111

Well-known member
עכשיו גיליתי שזו לא הדעה שלי בלבד.
היא ממש מופרעת.

דגלמנגל

Well-known member
היא ממש מופרעת.

זה למה קוראים לה טלי טרלללי

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
היא ממש מופרעת.

בוקר טוב אליהו.. היא לא מאפשרת לאיש לנהל שיחה. היא משתלטת בצעקות ובדיבורים מהירים על כל ניסיון להשיב לה. "אבל רק עוד 3 מלים" שהן למעשה 300.

הפרבולה1

Well-known member
בד"כ לוינסון וביחוד אופירה לא נותנים למרואין, לכל מרואין לגמור את דבריהם ולהגיע לפואנטה , אופירה תמיד משחילה שאלה נוספת לפני שהמרואין הספיק לענות על השאלה הקודמת , אגב גם איילה חסון ( שהיא אגב יותר ימנית בדעותיה) נגועה בזה ומפריעה לאורחים באמצע תשובותיהם \ פרשנותיהם.

דוקא בערוץ 14 בעיקר בפטריוטים נותנים לאנשים לדבר עד הסוף גם לנציג השמאלני שבפנל

הסיבה שאנשים נוהרים לערוץ 14 גם כי יש שם תרבות שיחה יותר טובה, המראיינים ( אולי למעט אראל סגל שמרבה להתפרץ לדברי הנשאל ) פשוט לא מפריעים למראויינים לדבר וזה בלי קשר לקו הפוליטי שערוץ 14 מייצג.

ortodox

Member
התמזל מזלה של הגברת הזו לזכות בתכונה נפלאה, העדר טוטאלי של בקורת עצמית. אותה תכונה מגבילה ומרסנת בני תמותה רגילים מלעשות או לומר מה שעולה להם בראש, או להסתובב בלבוש גרוטסקי אחיד ולמרוח ליפסטיק באדום מזעזע על השפתיים, לא קיימת אצל הגברת. האמת, כיף לה. מקנא בך אחותנו.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
התמזל מזלה של הגברת הזו לזכות בתכונה נפלאה, העדר טוטאלי של בקורת עצמית. אותה תכונה מגבילה ומרסנת בני תמותה רגילים מלעשות או לומר מה שעולה להם בראש, או להסתובב בלבוש גרוטסקי אחיד ולמרוח ליפסטיק באדום מזעזע על השפתיים, לא קיימת אצל הגברת. האמת, כיף לה. מקנא בך אחותנו.
והאישה הזו היא עוכרת דין במקצועה. מעניין כיצד כבוד השופטים מסכימים לשמוע את שטף דבריה ההזויים...

למעלה