אופירה וקובי -עדכון...

למה זה קורה כל פעם??

שלום לכולם... יש משהו שקורה לי כבר כמה שבועות ברצף ואני לא יודעת מה הסיבה , אני מנותחת טבעת , ובכל יום שישי אני אוכלת ושותה רגיל... ואז ביום שבת מהנס קפה הראשון ועד יום שני-שלישי לא עובר לי כלום...מזה אומר לא עובר עלום? לא עובר מרק,מים ,גלידה, מיץ ממזרק ממש כלום עד למצב שאני ממש חלשה , ואז ביום שני-שלישי פתאום הכל בסדר ואני חוזרת לאכילה רגילה . מה יכולה להיות הסיבה ,? למה זה קורה? גם בימים שלא עובר לי לעיתים יש לי כאבים חזקים בכפתור תודה לכולכם

קוביd1

New member
נראה לי משונה

לא תקין המצב של אי יכולת לאכול ויותר גרוע לשתות, עד כדי חולשה ,אני הייתי מציע לפתוח את הטבעת ב1/4 ולראות מה קורה ,גם הכאבים בפורט לא תקינים ,כדאי לגשת למנתח ולהתייעץ אתו בקשר לכאבים בפורט ,אולי יש שם דלקת ולא כדאי להזניח

קובי

אופירA

New member
מנהל
תחושת הבטן שלי - הטבעת סגורה מאוד מאוד

אין לי שום יכולת לדעת מעבר לתחושת בטן. אין לי מספיק נתונים לדעת מה קורה, מה זה אכילה רגילה, כמה זמן מנותחת, מה המשקל, הגובה, כמה הרזיה, מה אומרות בדיקות הדם. מה הצורה של "לא עובר" - הקאות? מה פירוש מים לא עוברים - 3 ימים את לא שותה טיפת מים? וזה קורה לך כמה שבועות ברצף?...

שתהיי לי בריאה. נראה לי מה שאנשים מוכנים לעולל לעצמם, אפילו במחנות ההשמדה לא עוללו להם... זוועה.

את מוזמנת להתקשר ולתת את כל הפרטים. וברור שצריך לפתוח 1/2CC עכשיו.
03-5781855

אופירה וקובי -עדכון...

מההודעה האחרונה שכתבתי... שממש לא עובר לי כלום בסופי שבוע ואני מנסה הכל.. אז קודם כל באמת קבעתי תור לפתיחת הטבעת
וקורה משהו מאוד מוזר שאני רואה שקורה גם ברצף בשבועות האחרונים...
כשלא עובר לי יש אדם מסויים שאני רואה או מדברת איתו קצת בטלפון ואז פתאום משתחרר לי ועובר אני ממש ניסיתי את זה וראיתי שזה באמת עובד... משהו מאוד מוזר ,
בנוסף רציתי לומר לכם תודה על התמיכה מזל שאתם פה בשבילנו.. :)))

קוביd1

New member
שלום שלהבת

מעניין הסיפור על אותו אדם שגורם לטבעת להשתחרר ,אולי יש לו כוחות על טיבעיים ,האמת.....לא יכול להסביר לך על התופעה ,אולי אחרי השיחה את רגועה יותר ,

קובי

אופירA

New member
מנהל
יש כל מיני תופעות שקשורות במצבים נפשיים

ויש אנשים שהמצבים הנפשיים השונים משפיעים על שרירי הקיבה שלהם במיוחד, ובאופן משמעותי.
מן הסתם שהדיבור עם האדם והשעות המסוימות של סופי השבוע מאופיינים בשינויים נפשיים ורגשיים, ירידות/עליות מתח וכד'. יש עוד סיבות לתופעות האלה.

אם אני לא טועה, התקשרת והשארת לי הודעה, אבל אני לא מוצאת אותה. או שחלמתי שהשארת לי הודעה...
בכל אופן אין לי טלפון שלך, ואני לא יודעת איפה ההודעה נעלמה. אז תחזרי אלי בטלפון, ונברר לעומק מה קורה עם הבן אדם ועם השבת.

הגיוני

אדם שמשרה עליך תחושה של רוגע ושלווה גורם להכל להרגיש בר השגה מציאותי ולא קשה כמו בימים קשים ...
מסוג האנשים שווה לשמור (בניגוד להרבה אחרים שעדיף לזרוק..)

אופירA

New member
מנהל

למעלה