אופירה יפיופה מזל"ט

אופירה יפיופה מזל"ט ../images/Emo9.gif

וואי איזה רעיון אדיר לפורום
אז ככה, אני נוני... ואני בת 15 מאיזה חור קטן... (ליד אופירה
) מה אני רוצה להיות?
אמממ... זה התחיל מזה שכל המאאאגניבים בגן רצו להיות מאלפי דולפינים! (תגידו שזה לא מקורי!
) אחר כך רציתי להיות שחקנית.. זמרת... כל השטויות האלה! (סורי סורי, לא שטויות, פשוט זה לא יקרה לי) עכשיו אין לי יותר מדיי שאיפות... היה קטע שאני וחברות שלי אמרנו שכשנהייה גדולות אנחנו רוצות להיות פיות...חח.. אבל זה סתם בצחוקייה
בקיצור עכשיו השאיפה שלי זה להיות בשנת שירות לפני הצבא... והחלום הכי הכי הכי הכיייי גדול שלי זה להיות אסטרונאוטית
מה שלא יקרה... אני גם לא בונה על זה, אבל זאת מין פנטזיה מטורפת שלי
בעיקרון הכי רחוק שלי כרגע בקטע של "גדולה" זה להיות בשנת שירות בתנועה שאני נמצאת בה... (בני המושבים) אחרי זה בצבא-אלוהים גדול
ואחר כך אני רוצה להיות עצמאית... לגור לי בתל אביב ככה עם איזה שותף חמוד... שנקין או משו
זה הכי רחוק שאני יכולה לחשוב כרגע.... אחר כך אני רוצה ללמוד עיצוב אופנה... אבל כל החיים לפניי ככה שאין לי מושג!
בעיקרון הצפייה שלי ממה שאני רוצה שיצא ממני וגם אפשרי שיקרה, זה להיות מעצבת בגדים
זייייהווו...
ואופירה בובי, מזל טוב חמודה

skopy

New member
אני אגיד לך מה תייהי../images/Emo157.gif

מורה/ציירת/גננת/קוסמטיקאית/מעצבת פנים/מעצב תעשייה/צלמת/גרפיקאית. אני משער שזה מה שתייהי.

skopy

New member
את תייהי

מייעצת פסיכולוגית/מייעץ סוציאלית/רופא/אחות/מגשרת/תמיכה ושירות לקוחות. אגב, היום הולדת שלי ב10/7 ושלך ב5/7 חחח

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifגם אני רוצה!!../images/Emo92.gif

נולדתי ב-2 ליולי, 1985

skopy

New member
מראה מראה שעל הקיר מה מנדי תעשה

עבודה עם אנשים/יחסי ציבור/סוכנת/מפיצה/אשת תקשורת/פוליטיקאית/קבלת קהל

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifפששש יפה...

העיקר מה שאני באמת רוצה אין...חחח אני רציתי שזה יהיה משהו כמו מעצבת אופנה/מעצבנת פנים/מנהלת עסקים וכו'.. אבל תודה!

skopy

New member
מאוד פשוט

אני נכנס לכרטיס האישי שלך,אני נכנס למספר אייסיקיו שלך וכתוב שם את התאריך.

בלעע.. נדפקתי ../images/Emo4.gif

איך אני אהיה רופא? שאני מקיאה בכל פעם שאני רואה את האיברים הפנימיים של האנשים.

YaLdoNet 4 EveR

New member
לאיזה אופיר זה מכוון? ../images/Emo12.gif

שכנה! ^_^ אוקיי אז ככה- |סנורקה| מאלפי דולפינים.. ממ.. נראה לי שגמני רציתי פעם להיות אחת כזאת.
|סנורקה| כמוני כמוך.
|סנורקה| להיות פייה היה דווקא החלום הראשון שלי כשהייתי פיצית, לא כשאני אהיה גדולה.
|סנורקה| להיות גרעינרית?? גמני!! גם אחותי הייתה! אולי נהיה ביחד, נקווה!
|סנורקה| כבר יש לנו כמה מעצבי-בגדים-לעתיד.. אולי תוכלו למצוא פה "עניין משותף"
או משו חכם כזה. *הבעה חכמה
*

למעלה