אופירה!!!! תקוע לי
help me

טליוגם

New member
אופירה!!!! תקוע לי
help me

פעם ראשונה שזה קורה לי

גנבתי כמה ביסים ממש מיותרים מסתבר ממלווח ומרגיש לי תקוע בנשמה!!!! כבר יותר משעה
ניסיתי להקיא
מצליחה לשתות מעט ולאט מאוד ועדיין תקוע לי
איך משחררים את זה????
עד היום הייתי באמת זהירה
פשוט היום שכחתי כניראה ללעוס או שזה היה דביק מדיי

אופירA

New member
מנהל
לשתות ולהקיא

לשתות חם וקר לסירוגין.
לשתות ולאכול בייגלה שמיניות קטן לסירוגין.
כל הזמן לנסות להקיא.

מבצק עלים צריך להיזהר כשהטבעת הדוקה וההגבלה גדולה.

אופירA

New member
מנהל
השתחרר? עם איזה פטנט?

ברור שלא תאכלי מלאווח יותר.
כמי שלא נגעה במלאווח לפחות 20 שנה (אולי גם לפני, אני כבר לא זוכרת...), אני חייבת לבשר לך: יש חיים אחרי המלאווח!
יש גם חיים מצוינים בלי ג'חנון, קובאנה, בורקס. המלאווח הכי גרוע, כי זה בצק עלים מטוגן. לא פריך, אלא יציקה...

אדם שחלה במחלת ההשמנה המורבידית, צריך לדעת שיש מאכלים שהוא לא יכול להרשות לעצמו לאכול, גם אם אין לו טבעת. כמו שחולה סכרת לא יכול להרשות לעצמו לשתות מיץ תפוזים טבעי ענק שעשוי מ-7 תפוזים, אם הוא לא מחפש צרות. ואחד שרגיש לגלוטן לא יכול להרשות לעצמו מלאווח.
יש הרבה מאכלים שכדאי שנתבגר מהם, כמו שהתבגרנו מחלב אם ומסוכריה על מקל.
אני לא אגיד לך שהצלחתי להתבגר מכל המאכלים שכדאי שאתבגר מהם, אבל מהרוב הצלחתי, ולגבי מה שלא הצלחתי עדיין - אני מכוונת מטרה. כלומר אני מבינה שאני צריכה, ומחפשת את הדרך והכוחות.
כלומר כולנו צריכים להכיר באמת הזו ולהתכוונן אליה בחיים שלנו, מתוך תחושת שליחות ואחריות בוגרת.

ולגבי הטבעת - פעם מישהי פה סיפרה על האהבה שלה לפיצה, ושאלה איך נגמלים מזה.
אמרתי לה שאין קל מזה: לוקחים פרוסת פיצה עבה, ואוכלים אותה מוקדם בבוקר בלי שתייה לפני כן, כשהטבעת כבר מגבילה היטב. הכאבים שיהיו לה יוציאו לה את כל החשק לכל החיים לאכול אי פעם פיצה.
רק ממה שאמרתי לה היא איבדה את החשק לנגוע בפיצה...

כמו כן, צריך לעזור לעצמנו, ע"י העצמת החווייה השלילית, וגימוד החווייה החיובית שבמאכל שממנו אנו רוצים להיגמל.
לדוגמא, כדי להיפטר מעוגות קצפת, כל פעם שאכלתי והרגשתי בחילה בגלל השומן והמתיקות - הזכרתי לעצמי את זה חזק חזק, כדי שייחרט בזיכרון, ולאט לאט ההתנגדות הופיעה לפני אכילת העוגות, ולא אחרי. כמו כן, כל פעם שאכלתי עוגת קצפת כי התפתיתי, ליוויתי את ההנאה במחשבה שמתארת שזה לא טעים כמו שדמיינתי. וממחישה לחשיבה, שהגירוי שמרגישים כשרואים את העוגה (בחתונות למשל), לא מותאם לחוויית ההנאה מהטעם. בד"כ זה לא טעים כמו שהרגשנו שזה יהיה.
אני מתרגלת להתנייה של החשיבה הזו, עד שעוגות קצפת ממש לא עושות לי את זה.

טליוגם

New member
כמוני כמוך

השיטה זו השיטה של חשיבת התת מודע של הרב אליהו שירי?! שמעת עליו?
בשיטה הוא מלמד בטכניקה שציינת איך להיגמל בכל מיני קשיים ...
כך עבר לי החשק לבורקס מאז הטיבוע

והמלווח היה 2 ביסים מיותרים וגני ראה מהירים שישבו לי יופי בנשמה

והשתחרר??? בעזרתך כמובן!!!!!
לא היה לי ביגלה אז לקחת פתית יבש עם שתיה ובסוף זה יצא שלם!!!!

מה שמזכיר לי לא לשכוח ללעוס ולוותר על הכמות שמן הזו

אלופה כבר אמרתי?!

למעלה