אופיר חולה

שירי ל

New member
אופיר חולה ../images/Emo10.gif

מנוזלת קשות, ומרגישה רע (יכול להיות קשור גם לשיניים?) ובאמצע הלילה, כשהיא בכתה נורא כי לא יכלה לינוק, ופינטזה כבר על המוצץ נתתי טיפות שקניתי (דרך הפה) ולא עזרו, התזתי חלב אם ולא עזר, נתתי מי מלח ולא עזר... יש לכן עיצה? מישהי ניסתה לשאוב את האף? נראה לי קצת מפחיד

imale

New member
שתהיה בריאה המתוקה ../images/Emo20.gif

לגבי הטיפות דרך הפה: אצלנו היה שיפור אבל לא מיידי, אלא אחרי חצי יום בערך. ניסיתי לשאוב פעם אחת, רומי פרצה בבכי היסטרי קורע-לב, והמשאבה נזרקה לפח. לא אכפת לי כמה זה יעיל - זה גורם לה סבל אמיתי, ואני מעדיפה לקנח לה את האף כל 2 דקות. (גם את זה היא לא אוהבת...)
תרגישו טוב!

שתהיה בריאה !

אנחנו גם מנוזלים כבר שבוע מה שנראה לי קצת עוזר זה הטיפות קרבול שאני שמה על חיתול בד בקצה של המיטה תנסי גם להגביה את המזרון מתחת לראש לשאוב את הנזלת הוא לא נותן לי בשום אופן אבל הבנתי כאן מכמה בנות שזה לא הכי בריא כי זה הורס את הרירית של האף

שירי ל

New member
קיבלתי מהרוקחת תרסיס

של טיפות מי-ים - שזה אמור להמיס טוב את כל הנזלת ורק אחרי זה לשאוב. היא אמרה שבלי זה זה נורא כואב. העניין הוא שכל הטיפות למיניהן לא עוזרות (או שאני עם ציפיות גבוהות מדי? למבוגרים טיפות אף עוזרות תוך כמה דקות).

כל הטיפות אף לתינוקות כמה שאני יודע

זה בסה"כ תמיסה של מים עם מלח שאת יכולה גם להכין לבד בבית יש כל מני חברות שמייצרות את זה אבל בגדול זה אותו דבר זה לא ממש תרופה רק נועד ליבש את הנזלת

תרגישו טוב! ../images/Emo24.gif

הנזלון לא משפיע מיידית..לוקח לו קצת זמן.. תשימי לה אדים..זה גם עוזר בריאות!

Iris-1

New member
קודם כל תהיו בריאות.

ושנית בקשר לשאיבה זה לא נורא ממש וזה לא מכאיב. זה מיכל חמוד כזה עם פיה מגומי רך ששואבת ואפשר להחליף פיות ולנקות את זה היטב ואין לך מה לדאוג. תני לה לאכול בשלוקים. זה יעבור לה. תרגישו טוב.

רותי ע

New member
החלמה מהירה ../images/Emo20.gif

לגבי שאיבת נזלת - היא לא מומלצת בגלל פגיעה ברירית האף. אני השתמשתי בה פעם אחת כשהוא היה בן 8 חודשים בערך. הוא היה כל כך סתום וסבל נורא. לא האמנתי איזו כמות יצאה משם. ממש פקק של נזלת מוגלתית (סליחה על התיאור) שגם לא בריא שהיא נשארת שם. ההקלה היתה מיידית. ואח"כ כבר לא היתה הצטברות כזו. ועשינו את זה כמובן בכוח כי הוא התנגד וזו היתה סיטואציה מאוד לא נעימה. לכן המסקנה שלי-לשאוב רק במקרים קיצוניים וקשים.

שירי ל

New member
לנזלת מאוד נוזלית אני מניחה

שזה לא "מקרה קשה"... אוף היא כל כך אומללה...

tvas

New member
בריאות וסבלנות

היי שירי, ראשית אני מבינה את חוסר האונים והתחושה שכלום לא עוזר (אנחנו,כאמהות חוות לעיתים קרובות את ההרגשה) ודי ונמאס, אבל , לא להתייאש ולהמשיך לנסות (בגבולות המותרים) בעיקר מוצרים טבעיים שמוכיחים את עצמם. תפני לבית טבע מורשה תמיד יש משהוא שיכול לעזור. בעינין שאיבת הנזלת, ממליצה. כשבני היה פעוט ולא ידע לנשוף נזלת שאבתי את הנזלת (לא תמיד בהצלחה) והצלחתי להקל על נשימתו. אפשר לרכוש משאבה בכל בית מרקחת והפעולה נעשית על ידי ואקום. אולי לא נח אבל ממש לא כואב. החלמה מהירה,סבלנות ורוגע tvas

למעלה