אופיר מתחילה לזוז!!!

שירי ל

New member
אופיר מתחילה לזוז!!! ../images/Emo13.gif

נקודת השמחה הקטנה שלנו בימים שחורים אלה... היום שמתי לאופיר צעצועים מולה ופתאום היא התחילה לזחול אליהם! אז כל צעד עדיין מלווה בהמון הכנות והמון חשיבה, ולא כל כך מובן מאליו, אבל אלו בהחלט צעדים. אני מקווה שלפי שאגות השמחה שלי וה"כל הכבוד לאופיר"ים היא תבין לאט לאט שזה מה שהיא צריכה לעשות. אז קדימה- מעכשיו טירונות פסח לאופיר! ושיהיה לכולכן חג שמח ושקט, שלא נשמע בשורות איוב כאלו
שירי לוי

יופי אופירי!

ושירי- תודה על שחלקת איתנו את הנקודה הקטנה הזו בבוקר כל כך קשה.
טלי

שירי - כל הכבוד לאופיר ../images/Emo106.gif

בהחלט בשורה משמחת
. בת כמה אופיר? מסרי לה "כיפאק-היי"
משגיא, שעדין לא מתכנן זחילה, אבל מראה סימנים להתקדמות לעבר הצעצועים שלו.

רותי ע

New member
כל הכבוד לאופיר ../images/Emo45.gif

וזה באמת קרן אור בחג העצוב הזה

jole

New member
ברגע שהם מתחילים לזוז../images/Emo104.gif

זה מתחיל להיות בעיקר טירונות לנו. יופי יופי ושתמשיך ככה.

ענבל30

New member
איזה יופי! גם אנחנו גם אנחנו! ../images/Emo13.gif

גם רומי "הרביצה" התקדמות משמעותית בימים האחרונים: זה התחיל מכך שהצליחה סופסוף לטפס את 2 המדרגות שבין הסלון בבית הורי לבין שאר הבית, בהתחלה עוד עם המון התנשפויות וקולות מאמץ ונסיונות ארוכים "מפה, לא... אולי משם? הנה יד אחת, ושניה, אופס, הראשונה החליקה... ננסה שוב..." אז רומי מטפסת במדרגות! בהתחלה שמנו לה צעצוע קטן שימריץ אותה, ועכשיו היא הולכת על זה בשביל האתגר...
וכדי שהשמחה תהיה שלמה, היא נעמדת לנו על הברכיים, נשענת על השולחן הקפה בסלון, על ידית הספה, והופ: נעמדת! אנחנו אמורות להתחיל פזיותרפיה אחרי החג, בעיקר בגלל הזחילה המשונה (על הגחון ולא סימטרית) ואיזה כייף שיש התקדמות דווקא עכשיו. מה שכן, נשמח אם לכבוד "יציאת מצרים" תהיה גם "יציאת שיניים"

jole

New member
האח הידד לרומי../images/Emo104.gif

ענבל צרי קשר בימים שאת פנויה, חייבות לנצל את המרחק הקצר בנינו.

aluli

New member
יש לי גם שתי מדרגות

אני ממש חוששת מזה שהבת שלי לא תיפול. איך לימדתם אותה לעלות ולרדת? הוריך גרים בראשל"צ?

גם לנו יש מדרגות בבית ../images/Emo104.gif

לימדנו את הבנות איך לסובב את הטוסיק לכיוון המדרגה כדי לא לצנוח עם הפנים קדימה, בדיוק כמו שמלמדים לרדת מספה. כמה פעמים והן קלטו את העניין בלי בעיות. וחוצמזה יש לנו שער שחוסם את העליה למדרגות, ומיכל עולה רק כשאנחנו מרשים לה וכשאחד מאיתנו בעקבותיה.

ענבל30

New member
אלולי היי ../images/Emo104.gif

איך לימדנו את רומי לטפס במדרגות: בהתחלה היא היתה שמה רק יד אחת, אז לימדנו אותה איך לצרף את היד השניה. כמה פעמים עוד עזרנו קצת בדחיפות הטוסיק, אבל בעיקרון את כל השאר היא קלטה לבד... שמנו לה כתמריץ צעצוע קטן שהיא אוהבת במעלה המדרגות, וזה בהחלט עזר. אלו רק 2 מדרגות, והיא עוד לא למדה איך לרדת בהן. כמובן הכל נעשה תמיד בהשגחה צמודה שלנו.
ההורים שלי לא מראשון לציון... הם גרים פה לידי בבנימינה.

שירי ל

New member
איזה יופי!! ../images/Emo45.gif

ומנסיונם של הציצים הכואבים והנשוכים שלי- שיניים זה לא משהו לחכות לו בקוצר רוח...

../images/Emo45.gif כל הכבוד לרומי ../images/Emo104.gif ../images/Emo13.gif

מזל שלנו שהילדים מביאים לנו כ"כ הרבה אושר ומסיחים דעתנו מהמצב. ושוב: כיפאק-היי לרומי

meira

New member
../images/Emo104.gif היי רומי - את נהדרת ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על ההתקדמות ועל האושר לאמא ענבלי, התחלת לקחת שיעורי כושר לרדוף אחריה??

meira

New member
../images/Emo104.gif היי הופ קדימה היי אופירי ../images/Emo140.gif

באמת כל הכבוד אני בטוחה שהיא תבין מהר מאוד שאמאבא גאים והיא אפילו תתחיל "לרוץ" בזחילה

למעלה