אופיר פינס ניצח - סימה/מאיר תתכוננו

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
אופיר פינס ניצח - סימה/מאיר תתכוננו

ניצחון סוחף לחבר הכנסת אופיר פינס. הוא נבחר פה אחד למזכ"ל מפלגת העבודה. ומה זה אומר לגבינו פה באילת. סימה נמיר, מאיר יצחק הלוי - תתכוננו. פינס נשמע כאחד רציני שלא מוותר. הוא יעמיד באילת מתמודד רציני, אחד מבין שניכם או מישהו חדש, ויוביל אותו לניצחון. מעניין מה גבי קדוש יעשה עכשיו שאופיר פינס מנבחר. אולי הוא יתפקד למפלגת העבודה כדי לזכות בתמיכה של אופיר פינס. או שירוץ ברשימה עצמאית. וכמו שאמרו בעבר בפורום הזה - יריית הפתיחה נורתה- עכשיו כבר יש אבק שריפה, צריך רק ללחוץ על ההדק ולהתחיל במירוץ.

poza

New member
בואו בהמנויכם להתפקד לליכוד

ובאותה נשימה. הליכוד (כן אותו ליכוד של ראש עירנו ושל חברו אבי אטיאס) קורא לציבור התושבים המעונינים להתפקד לתנועתם להגיע לסניף הליכוד עד לתאריך 30/7/02. ואם אגיע בחודש אוגוסט - לא יקבלו אותי. מישהו יודע איך אפשר לקבל את רשימת המתפקדים לסניף באילת - אולי זה ילמד אותנו משהו על מערכת הבחירות ההולכת וקרבה.

יוחנן 5

New member
תבינו כבר

לראש העיר אין מתמודדים רציניים הוא אשף פוליטי בסופו של דבר הוא יקח עוד קדנציה אז לתשומת ליבכם לא סימה נמיר ולא מאיר יצחק עלינו יכולים להתמודד מולו

poza

New member
צודק- גבי קדוש אכן אשף פוליטי.

ויש לו את כל הנתונים המתאימים בכדי לכהן כראש עיר, חיוכים מפה ועד בריכות המלח, אהבת אנשים, יועצים (זה לא החלק הטוב שבו), והוא פוליטיקאי מדופלם אמיתי. אם הוא ירוץ בקדנציה נוספת - יש סיכוי שהרבה תושבים ייבחרו בו. ואתה יודע למה, ננצקו, כי יש תושבים שעדין אוהבים אותו וזוכרים לו חיוך, לחיצת יד, דרישת שלום, השתתפות בלויה, בחתונה, בברית של הילד. אבל השאלה הגדולה האם "האשף הפוליטי" - גבי קדוש יביא עמו לבחירות גם מצע מעניין, ויועצים אחרים, מאילו שצמודים כיום אליו. האם עד הבחירות ב- 2003 לא יצוצו פרשות אחרות, יתוקנו כל הכבישים, כל המהמורות, הטיילת תיפתח, הקזינו יתחיל לפעול ויספק עבודה. ימים יגידו.

poza

New member
חשבתם מה יקרה אם סימה נמיר ומאיר

יצחק הלוי - מתחברים ורצים ביחד בבחירות. הם זוכים בגדול. הם יכולים לעשות רוטציה ביניהם בכהונה לרשות העיר.

פוזה,ואני חשבתי שאת מבינה בפוליטיקה

אבל הסתבר שלא. תקשיבי: מאיר יצחק הלוי וסימה נמיר לא יוכלו בחיים ללכת ביחד. כל אחד המם יותר מגלומן מהשני. חוץ מזה שיצחק הלוי בחיים לא ישכח לסימה נמיר את זה שהיא נתנה את הבכורה לגבי קדוש ובגלל זה הוא (יצחק הלוי) נשלח לגלות באופוזיציה. ואם את שואלת אותי אז יצחק הלוי הוא סוס גמור ("עכשיו באים? היא כבר גמוררררה!!!")

poza

New member
וגר זאב עם כבש?

באילת, לפי מה שלימדו אותי החיים - הכל אפשרי. מי חשב שגבי קדוש ילך עם שמואל פילוס. והנה הדבר קרה והאיש הפך להיות לא רק חבר מועצה, אלא גם סגן ראש עיר. ועברו "הנקי", היה ידוע לכל עוד קודם לכן, ואל הפריע לאיש, חוץ מלתושבים. בפוליטיקה הכל נעשה למען הקולות. לא בוחלים בשום דבר. מאיר יצחק הלוי, אם ירגיש כי סימה נמיר תוכל לסייע לו להביא את הגדולה ועמה את כיסא ראש העיר, הוא ילך איתה. שניהם ביחד יודעים טוב מאוד ששניהם חזקים ביחד, אבל לחוד, אין להם כוח מספיק בשביל להגיע לטופ, לצמרת. את שניהם מניע רצון אחד (נו טוב, עוד כמה) להחליף את השלטון של גבי קדוש. וכמו שכל האמצעים כשרים - פרסום מודעות (בחרת קדוש-קיבלת פילוס) פליירים ולכלוכים, כך גם הליכה במשותף. היתרון של שניהם: שעד היום לא דבק בהם לכלוך אמיתי, כזה שלא ניתן להסרה. וביחד, אני מאמינה הם יוכלו לנצח.

poza

New member
וכן אני מתיימרת להבין בפוליטיקה |קס

המקומית, אבל כנראה לא מספיק טוב כמוך!

poza

New member
והכי חשוב - היועצים של ראש העיר הבא

שימו לב אל היועצים של ראש העיר הבא. אם מאיר יצחק הלוי וסימה נמיר חוברים יחדיו. מה שיתכן ויקרה, -הרי עושים הכל על מנת לנצח את השלטון הקיים. הם יחברו לאנשים שבעצם הכי חשובים- היועצים, העוזרים. מאיר יצחק הלוי יביא עמו את אבי כהן, שנחשב כאחד שמבין עניין, את אלי לנקרי - החכם שבחבורה ויהיה גזבר עיריית אילת הבא, ועוד כמה יועצים חשובים וטובים מהעיר עצמה, המחוברים לתושבים. וסימה נמיר תביא גם היא כמה יועצים חשובים, בניגוד לעבר, היא לא תסתפק ברוני בן שושן, אלא תיקח אנשים עם 12 שנות לימוד, תעודת בגרות, תואר ראשון, תואר שני. ועכשיו חישבו מה המתמודדים האחרים יביאו. לפעמים זה מה שעושה את ההבדל. אילתי בלב ובנפש- אז אולי בעינייך מאיר יצחק הלוי הוא סוס מת, אבל הכל תלוי בשילוב- אם תיקח אבטיח ותחבר אליו גבינה בולגרית - יצא מעדן.

יוחנן 5

New member
פוזה

בקדנציה הבאה אין לי ספק שהנוף סביב ראש העיר ישתנה מבחינת אנשים

למעלה