אופיר שלום,שאלה חשובה על קסם שורט סין.....

ori241

New member
אופיר שלום,שאלה חשובה על קסם שורט סין.....

קניתי את תעודת הסל שלכם קסם שורט סין לא מכבר. רציתי בבקשה לדעת מדוע ההפרש בין הקונה למוכר עומד בתעודה הזו באופן קבוע ובכל יום על 0.7-0.8?? מדובר בפער מאוד ענק שלא קיים באף תעודת סל בארץ. הפער הזה מאוד גדול ויכול לעשות את ההבדל בין מכירה ברווח לבין מכירה בהפסד או בין מכירה בהפסד קל להפסד כבד ולהפך כלומר ברווח. בכל תעודות הסל בארץ כולל תעודות השורט על מדדי חו"ל לא נתקלתי בפער יותר גדול מ-0.2%. אני מבקש כי תתקנו את זה או שתתנו הסבר מספק לכך למה זה ככה כי זה ממש לא הגיוני ולא ייתכן כזה פער עצום. שלחתי לכם המון מיילים אבל משום מה אין תגובה,זמן להתקשר אין לי עקב אילוצי עבודה. בתודה מראש ולטיפולך המהיר אודה, אורי.

בוקר טוב

אבדוק את הנושא ואשיב לך בהקדם תודה על ההערה __________________________________________________ _______________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד

תשובה

בתעודות שציינת כדוגמה - כמו תעודות סל על מדד ס.פ ישנה פעילות בחוזים גם בשעות שבהן אין מסחר במדד הבסיס של התעודה ולכן ישנה אפשרות להתכסות בצורה כזאת שתצמצם את ה"ספרדים" בקסם שורט סין - אין פעילות בחוזים שמקבילה לשעות המסחר בארץ (ישנה חפיפה מאוד קטנה בשעות המסחר) ולכן ה"ספרדים" רחבים יותר לגבי התקשרות טלפונית, אם אתה מעוניין - אני מציע שתפעל מול יועץ ההשקעות שלך ותבקש ממנו שיפעל מולנו וננסה לסייע ככל שניתן מקווה שעזרתי __________________________________________________ _______________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד

ori241

New member
אני לא מבין מה הקשר לזה שאין חוזים על המדד...

במשך היום לבין הספרדים הענקיים בתעודה?? המדד עלה בשיעור מסוים ביום ספיציפי,תנו את השווי ההוגן של המדד כמו שצריך עם ספריידים נורמלים,עם אפשרות למכור ולקנות כמו שצריך! פער של 0.8 בין מוכר לקונה זה מאוד מאוד מוגזם ובלתי מתקבל וזה שאין חוזים במשך היום זה ממש לא סיבה או תירוץ אני מצטער. אני מבקש כי תתקנו את זה לספרדים נורמלים כי אני מושקע בסכום גדול בתעודה שבשבילי זה הבדל גדול בין רווח להפסד ואני מאמין שעוד אנשים נמצאים במצב שלי. רק אחרי שקניתי שמתי לב לעיוות בתעודה הזו,אם הייתי שם לב לזה קודם לא הייתי קונה. דרך אגב,בתעודת הסל שלכם שורט הודו גם אין חוזים כל היום אבל שם הספריידים כמו שצריך. מצטער אופיר אבל תשובתך ממש לא מספקת ונכונה,זה שאין חוזים זה סתם תירוץ ולא קשור לעניין ואתם צריכים לתקן את הספריידים,הם פשוט גדולים מאוד! שוב אני מזכיר, שלחתי לכם כמה מיילים בנושא אבל אתם לא מגיבים בכלל.,ככה לא נותנים שירות גבר. מחכה לתגובתך אורי.

בוקר טוב

אם תרצה דוגמה נספת תוכל להסתכל על המרווחים בתעודות הסל על מדדי חו"ל (של כל החברות) ביום א' ותראה תמונה דומה של מרווחי קניה ומכירה גדולים מהרגיל בכל מקרה ישנו קשר עמוק בין מרווחי הקניה והמכירה לבין האפשרות להתכסות בחוזים. ובאופן אישי לגביך - אני מציע בחום שתשוחח עם יועץ ההשקעות שלך , במידת הצורך הוא יכול כמובן לקיים שיחת ועידה מול מוקד היועצים שלנו ושם תקבל את כל ההסברים שרק תרצה. בהצלחה __________________________________________________ _______________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד

ori241

New member
לא דיברתי על יום ראשון אלא על שאר הימים...

ובשאר הימים אין את הדבר הזה אלא רק בתעודה הזאת! יום ראשון אני מכיר שזה קיים כי אין מסחר במדדי חו"ל. ההסבר שלך ממש לא מספק ואני מתכון לפנות לרשות לניירות ערך אולי מהם תבוא הישועה או שתספיקו לתקן את העיוות הבלתי נסבל הזה. ושוב אני אומר גם בהודו אין חוזים בחלק מהיום שבו נסחרת התעודה אך שם המרווחים בהחלט נורמלים. אתם יכולם לפחות להקטין את הספרדים לרמה נסבלת ולא לספרדים כאלו ענקים. מחכה לראות מה יהיה שבוע הבא אם לא אני מתכון לפנות לרשות,מקוה שהם יפעלו למען הדבר הזה. כל טוב לך וחבל שאתם מתנערים מהמשקיעים בצורה כזו.

תודה רבה על ההערות

הצעתי ועודני מציע שתפנה ליועץ ההשקעות שיוכל לקיים שיחת ועידה איתך ועם נציג המוקד שלנו. חבל שאתה מתעלם מהאפשרות הזאת. בכל מקרה, שתהיה לך שנה טובה

ori241

New member
מה הקשר ליועץ השקעות? אתה רואה טוב מאוד...

שאני מבין את החומר לא פחות טוב מיועץ השקעות בבנק וליועץ בבנק אתם כן יכולים למכור את הסיבה הזאת לא לי. ואופיר תגיד לי , איך זה שעל תעודת הלונג שלכם על אותו מדד בדיוק "קסם סין" אתם כן נותנים ספרדים נורמלים ועל תעודת השורט אתם לא נותנים??? הרי אמרת לי שהסיבה זה החוזים לא?? עכשיו תגיד לי שקיים הבדל בין תעודת שורט לתעודת לונג... עזוב אחי אתם צריכים לסדר את העיוות הזה,מקוה שתהיו הוגנים כי מדובר פה בכסף (לא שכסף זה הדבר הכי חשוב בחיים אבל עדין חשוב). לא מבין איך אחרים לא שמו לב לזה. מחכה לראות אם זה יסתדר,אם לא, אפנה לרשות לניירות ערך אם צריך ואוכיח להם מה שצריך,מקוה שהם יעשו משהו בענין. שנה טובה גם לך.

אורי אני חייב להגיד לך שאני לא מבין משהו

הרי ידוע שלבתי השקעות של תעודות סל אסור לתת שירות טלפוני ללקוחות פרטיים. מסבירים לך יפה שכדי לקבל הרחבה תתקשר ליועץ ההשקעות שלך וזה נראה שאתה סתם הולך עם הראש בקיר. ידעת למשל שעל תעודות הלונג בסין יש ETF שנסחר בעולם (אירופה אם אני לא טועה) ועל השורט הסין אין ETF ?

ori241

New member
מאיפה הבאת את השטות הזאת תגיד לי???...

אני בקשר עם 2 סוחרים בתעודות סל מ2 בתי השקעות שונים שהם עונים לי על כל השאלות,למה זה המוסד? ושוב אני אומר שלחתי אליהם המון מיילים והם לא עונים... ולא הבנתי את המשפט האחרון שלך,מה זה קשור לבעיה שאני מציין??? לא נראה לי שאתה בכלל מבין מה הבעיה. ושוב אני אומר,קסם בתעודת הלונג שלהם על אותו מדד בדיוק נותנים אחלה ספרדים אבל בתעודת השורט הספרדים ענקים מאוד וקיים כאן עיוות נוראי. אין זה ייתכן שבלונג זה בסדר ובשורט לא? אני מיציתי את הענין,מקוה שיסדרו את זה ,אם לא אפנה לרשות שיבדקו את הענין,זכותי בתור משקיע להתלונן על הדברים האילו.

ori241

New member
אופיר למה מחקתם לי את התשובה שעניתי לראיין...

גיגס? התחלתם גם למחוק תגובות שלא נראות לכם? טוב אני את שלי בעניין אמרתי,מקוה שתתקנו את העיוות למרות שלא נראה לי שככה תעשו.

ori241

New member
אני מצטער נא למחוק את התגובה האחרונה שלי....

חשבתי שמחקתם לי את התשובה שעניתי לראיין גיגס. יש בעיה טכנית בפורום כי משום מה לא ראיתי לכמה דקות את התשובה שעניתי לו. כל טוב וביי.

gooner1

New member
עוד אחד עפ מנטליות של "דופקים אותי"

עד ההודעה על התגובה שכביכול מחקו לך דווקא סימפטתי אותך. עכשיו... אני מתקשה להתפתות שלא לשאול באיזה בית השקעות אתה עובד. נראה הזוי כל הסיפור הזה

gooner1

New member
ואגב.. ע"פ החוק אסור לחברות ת.סל לתת שירות טל

ואגב.. ע"פ החוק אסור לחברות ת.סל לתת שירות טלפוני למי שמוגדרים "לקוחות פרטיים" העבודה יכולה להתבצע מול יועצי השקעות ומנהלי תיקים

ori241

New member
אני ממש לא חושב שדופקים אותי אלא בטוח...

שדופקים אותי ואם אחרי כל הדברים שהצגתי כאן אתה חושב כך אז מה אני אגיד לך תהיה בריא. הצגתי כאן את הבעיה שלא קיימת באף תעודת סל בארץ אלא רק בתעודת הסל הזאת. פער של 0.8% בין מוכר לקונה זה פעם מאוד גדול ובלתי מתקבל על הדעת. שוב אני שואל את אופיר שמתעלם ממני,איך בתעודת הלונג על אותו מדד בדיוק הFTSE CHINA 25 הספרדים הם מעולים ואילו בתעודת השורט הם ענקים? הרי החוזים תופסים ל-2 הכיוונים גם בלונג וגם בשורט. כמו כן אני ממש לא עובד בבית השקעות אלא משקיע פשוט. חשבתי שמחקו לי את התגובה כי במשך כמה דקות לא ראיתי את התגבוה שלי לאופיר. אני כאן סיימתי כי לא נראה לי שפה תיפתר הבעיה שלי ובטח של כל המשקיעים בתעודה הזו. כמו שאמרתי אני אפנה השבוע לרשות לניירות ערך ונקוה שהם יתקנו את זה, שנה טובה לכולם!

למעלה