אופי או יופי?!? מה יותר חשוב???

LeeCooper69

New member
אופי או יופי?!? מה יותר חשוב???

בעקבות Adiko (יש לך קרדיט
) החלטתי לפתוח דיון על מה יותר חשוב לכם?!? אופי או מראה? אני אישית... אסתכל על המראה של בנאדם קודם... זה הדבר הראשון שאני רואה... אבל אם הייתה רשימת אופי על הבנאדם הייתי מסתכל עליה קודם... חשוב לי כמובן האופי... אבל גם היופי. אני חושב שאהבה בלי משיכה היא לא אהבה אמיתי.... אתם לא?!?

yaron4all

New member
לדעתי...

יש מין איזון כזה בין השניים... זה בכלל לא קבוע.

justme17

New member
כלכך אבל כלכך מסכים!!!

אמממ אם הייתה רשימה אמיתי של אופי הייתי מסתכל עליה קודם... יכול להיות חתיך רציני אבל שכלכך מאוהב בעצמו זה יהיה בלתי נסבל... ואהבה לא יכולה להתקיים ללא משיכה... :)

אממ..

אני הסתכל על המראה קודם, אבל אם אני ארצה לפתח מזה קשר רציני.. אז בהחלט שאופי זה המרכיב העיקרי..

פריפטס

New member
אופי אופי ושוב אופי

כאילו, זה לא שהחיצוניות לא משנה- אבל קודם כל האופי. ברור שאני מצפה שלא יהיה מכוער, אבל לא אכפת לי אם הוא לא יפה כל עוד יש לו אופי טוב- זה הדבר שמשנה הכי הרבה.

שניהם באותה מידה.

השלב הראשון - מראה. בלי מראה אי אפשר להתחיל כלום.. כך שזה נורא משמעותי. כי בלי משיכה אין בכלל התחלה של כלום... מצד שני, מראה בד"כ גם מעיד קצת על האופי, כלומר ההתנהגות והצורה הכללית - הבעת פנים קבועה של בנאדם, קטנה ככל שתהיה, מושפעת מהאופי ומשפיעה על המראה בהרבה. כמו בנאדם עם פרצוף קצת חמוץ - אתה יכול לנחש שאולי הוא לא הכי מעוניין בך או בקשר איתך בנאדם עם הבעה מעט מרוחקת יראה כמו בנאדם מהורהר.. וכו´ וכו´ אז דבר ראשון - ההכי חשוב. אבל כדי שתהיה משיכה רגשית צריך הרבה הרבה יותר ממראה, והבפנים תופס כאן חלק גדול מאוד.. זה בטח יותר נחמד אם אתה מזדהה עם הבנאדם בצורה כלשהי.. לאו דווקא שתשמעו אותה מוזיקה, תחזיקו באותן דיעות, תתלבשו אותו דבר וכו´.. אבל שיהיה קו מחשבה כלשהו משותף.. אי אפשר בלי זה.. צריך בנאדם שאפשר לדבר איתו ואני לא מדברת עכשיו על קשר עם הבנאדם הזה, רק מה צריך בשביל אהבה. בכל אופן, אני מסכימה שאהבה ללא משיכה היא לא אהבה אמיתית, אם קיים דבר כזה.

Blackice

New member
אוף

אני חושב שבתחום הזה ממש נדפקתי. כי- כמובן שמראה קובע את היחס הראשוני. שתהיה משיכה. אבל בשביל המשיכה הרגשית- אני לא צריך לדעת באמת אופי, קו מחשבה וכו. כל מה שאני צריך- זה קצת להיות עם האדם המדובר, לראות אותו נע ועושה דברים, לשמוע אותו מדבר- ואם זה זה- אז זהו. התמכרתי. אני מתעורר למחרת ולא מפסיק לחשוב עליו. וכל דבר באופי שלו מושך אותי. עכשיו- זה לא המראה שלו.. זה משו אחר. זה.. ההבעה שלו אני חושב. משו בין המראה לאופי אני חושב. כלומר, לא חשוב לי ממש האופי או היופי- מה שבאמת תופס אותי זה ההבעה. השילוב של שניהם. טוב אני לא יודע איך להסביר את זה.. אבל זה הכניס אותי להרבה צרות כבר..
ארז

לירונדה

New member
אוקיי...

אני הולכת על שילוב. יש המון אנשים יפים אבל חרא באופי ויש המון אנשים עם סבבה של אופי, אבל מה לעשות, אני לא מסוגלת להיכנס לקשר עם מישהו שלא מושך אותי. המשיכה הגופנית זה משהו מאוד חשוב בקשר וזה לא תמיד אפשרי בלעדיה. ככה שאצלי זה שילוב הוא לא צריך להיות מהמם! בכלל לא! אבל עדיין צריך להיות משהו

למעלה