אופי הכתיבה בפורום

אופי הכתיבה בפורום

עבור כל מי שצריך תזכורת, הנה הודעת הניהול בפורום. נמחקו הודעות שהכילו השמצות. אנא קראו את הודעת הניהול מילה במילה. תודה! מיכל ההודעה "דרך הלוחמים" זוהי דרך האנשים המתפתחים... דרך שבה אנשים חותרים לגדול ולהתפתח. היא מכונה "דרך הלוחמים" מאחר והצעידה בשבילי הידע וההתפתחות דומה למלחמה. לא במובן הלא נעים של המלה, אלא במובן החיובי שלה. יש המגדירים אותה בפשטות כדרך האהבה או דרך ההרמוניה; אחרים מעדיפים להדגיש דווקא את מושג הלחימה, מאחר והצעידה בדרך הזו מהווה מבחינת האגו הכרזת מלחמה על... עצמו. אתם מוזמנים להשתמש בפורום על מנת להעצים את החופש שלכם ולהגיע לחיים אוהבים ומודעים עם הסכמים מיטיבים עם עצמכם ועם אחרים. ניתן לראות התפתחות אישית בשני רבדים. כמובן שזו רק צורת הסתכלות. רובד אחד הינו שיפור החיים שלך כאדם בכל המקומות שאתה רוצה לשפר. הרובד השני הינו הגעה למצב מודעות גבוה והיכרות מלאה ואמיתית שלך עם עצמך ועם היקום. במרחב זה אנו מתפתחים בשני הרבדים האלו. אנא שמרו על כללי דיון נאותים, עם תקשורת מכבדת ונעימה פורום זה הוא מקום לצמיחה אישית, הרמוניה והתפתחות. הודעות המכילות ביקורת אישית, ירידות, זלזול, השמצות או כל דבר דומה לזה, יימחקו ושולח ההודעות ייחסם. הודעה שכתבת יכולה להיות משורשרת לשרשור אחר. אם דבר זה קרה אנא קבלו זאת בהבנה. הודעת פרסום אפשר לשלוח רק בלוח הפורום. תודה!

כמו כן, שימו לב איך אתם עונים

לשאלות או לשיתופי הגולשים. לא אחת ראיתי שמישהו משתף בחוויה כלשהי או שואל שאלה כלשהי - ואז מישהו פתאום עונה לו בהתלהמות. ברצוני ליצור פורום עם תרבות דיון ואווירה נעימה ללא שליליות. עד עכשיו לא תמיד הקפדתי על כך ומהיום אני מתכוונת להקפיד על כך. שיהיה לי, לך, לנו בהצלחה עם זה
מקווה שאתם שותפים לרצון זה. יכול להיות שתהיה תקופת התאקלמות (תקופת מעבר כזאת) עד שנצליח לעבור למקום חדש בפורום זה. מקווה שזה יהיה כמה שיותר מהיר...

אריארי

New member
במקום בו מוחקים הודעות

ימחקו גם בני אדם. במקום בו מעבירים הודעות משרשור אחד לשרשור אחר יעשו לבני אדם את הדבר האנושי המקביל ללהעביר אותם משרשור לשרשור, לא החלטתי מה זה בדיוק.

(התכוונתי למשפט שכתבת - מוחקים אנשים)

איך מחיקת הודעה מוחקת אדם? זה נשמע לי תיאורטי.

אשכר

New member
אני ממליץ לך לראות את הסרט "הרשת".

התסריט שם מאד ריאלי. אבל לא צריך ללכת לסרטים בידיוניים: אתמול בחדשות קראתי איך חברות גדולות ובינויות מגישות תביעות נגד מנוע החיפוש "גוגל", שכל שינוי באלגוריתם שלו גורם לכך שהן לא קיימיות באינטרנט, וגורמות להן להפסדים כלכליים כבדים, עד כדי פשיטת רגל(!)

למעלה