אופנה אלטרנטיבית בגיל "מתקדם"

Warby Parker

New member
אופנה אלטרנטיבית בגיל "מתקדם"

הדיון הזה בטח כבר נערך כאן, אבל אני מניח שבשביל זה יש פונקציית חיפוש שאפשר להתעלם ממנה! תהיתי לגבי האנשים כאן שעברו את הגיל ה"לגיטימי" לחיפוש עצמי בכל הקשור לטעמים במוזיקה, אופנה, דעות פוליטיות וכד'. איך הסביבה הקרובה מגיבה לזה שאתם לבושים "מוזר" (גם אם, by all means זה נראה יפה). אני סוג של מחפש לעצמי סגנון חדש (בורדרליין וזה) ונזכרתי למה אהבתי את האופנה הזו בגיל ההתבגרות. תמיד היה הרבה יותר קל לבחור, גם כי אתה יודע שבד"כ בחנויות הרגילות (קסטרו\סליו\רנואר\ענארף) אין לך מה לחפש בד"כ. סתם רציתי לדעת למה להתכונן.

Shusho

New member
כמה דברים:

1. גיל 22 זה לא ממש גיל מתקדם, ואם החברים שלך נותנים לך להרגיש שבגיל 22 אתה צריך להיות סגור על עצמך אתה צריך לבדוק מי החברים שלך... אתה יכול להחליף את עצמך גם בגיל 40, וזה קורה לא מעט
. 2. מה אתה מחפש בעצם? למה אתה מתכוון בלהתכונן? איזה סגנון מעניין אותך? 3. ציין אם אתה פתוח להזמנות באינטרנט, זה בטוח יהיה לך יותר קל אם כן

z a b

New member
ובכן, לרגל שחרורי מצה"ל אני מעוניין

להתנסות: לבצע פירסינג, לצבוע את השיער בצבע אדום, לגלח את צדי הראש. מצד אחר, אני מחפש עבודה בתחום הפקידות. מניח שהסתירה ברורה כשמש. האם נגזר עליי להדחיק את הרצונות האלה לצרכי תעסוקה?

NyaPrawr

New member
סביר להניח.

אם אתה מוכן לזנוח את שאיפותיך המקצועיות לשלב מאוחר יותר בקצת, אתה יכול לעבוד במשהו אחר בזמן ה"התנסויות". מלצרות או משהו. גם אם תעבוד בטלמרקטינג אף אחד לא יראה אותך, ואז בכלל למי יהיה אכפת כל עוד לראיון העבודה תגיע ייצוגי ומקצועי.

z a b

New member
הלוואי שיכולתי למקד את החיפושים בתחום אחר,

אבל לצערי אני מוגבל לתחומים מסוימים ביותר מסיבות אישיות. ובכל זאת, אני תוהה אם נזם ו/או דאבל הליקס - לבדם - בעייתיים כל כך, בייחוד אם אפשר להסיר ולהחזיר.

GentlyWeeps

New member
שאלה בקשר לבלוג מסויים

אני מחפשת את הבלוגרית השמנה והצבעונית הזו...ראיתי שמישהי פה פעם פרסמה קישור לבלוג שלה, הוא דיי מפורסם אשמח אם מישהי תעזור לי למצוא

למעלה