אוי אבל הכתב הזה פשוט...
full of shit! לא טרחתי לשים לב לשם, אבל כבר מהפסקה הראשונה אפשר היה להניח שזה אותו כתב שתקף את בלאק הול סאן של סאונדגארדן. הוא רוצה להראות שהוא בעל טעם עצמאי וחשיבה מקורית ולא פשוט קונפורמיסט, בזה שהוא תוקף שירים מצליחים, אבל בעצם מה שהוא מראה, זה שהוא גם קונפורמיסט שמגדיר את הטעם שלו לפי מה שפופולרי, רק על צד השלילה. ואני לא יודע מה יותר גרוע. השיר שהוא ביקר שם, runaway train, הוא, לדעתי, אחד השירים היותר יפים שנכתבו באותן שנים, ולמרות שמלנכוליות שלו, הוא נכלל באיזה שניים-שלושה דיסקי אוסף שהנכתי בסגנון של "דברים שאני אוהב לשמוע באוטו"... הכתב האינפנטיל הזה, ככה"נ לא מבין, שבניגוד לשירי פופ של ימינו, שירים שהפכו לפופולריים בזרמי הרוק של אותה תקופה, הפכו לכאלה לא בגלל עבודת יחצנות טובה, או שלל דברים שלא קשורים למוזיקה עצמה, אלא פשוט בגלל שהרבה אנשים חשבו שהם טובים מבחינה מוזיקלית, ובמקרה של השיר הזה, גם בצדק לדעתי. ואגב, לפי האזכור היחחסית שטחי שלו לאליס שם, אני לא אתפלא אם בעוד כמה ימים נגלה שהוא כתב ביקורת קוטלת (ושמראה לפי התוכן שלה שהוא לחלוטין לא הבין גם את כוונת האומן) לאיזה אלבום מופת של אליס. צריך להוציא צוו הרחקה לכתב הזה לכל החיים מהופעות טובות. זה מה שמגיע לו