אופנוע יקר מזל טוב ליום הולדתך

actress

New member
אופנוע יקר מזל טוב ליום הולדתך ../images/Emo140.gif

אופנועעעעעעעעעעעעע קושקוששש!!!!!!
המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך שפע של ברכות ואיחולים לבבים
שתמשיך להיות כזה מאאאאאאאאאאאגניב ובנאדם מדהים מקווה שהכל טוב אצלך נשיקות
ד"ש לכולם והאם יש בשורות טובות אי שם מעבר לקשת?

actress

New member
אנשושים משיחת הטל' עם אופנוע מגיע

מזל טוב כפול
אז אבי עדי ורומי היקרים שיהיה לכם המון המון המון
הרבה אושר ונחת ולמי שלא הבין מה פשר הברכה אז לאבי הלא הוא אופנוע שחור נולדה בת לפני חודש
מ - ז - ל ט - ו - ב

תודה תודה יקיריי...!!!

כמה נעים היה לקבל שיחת מזל טוב ממיכל ואחר כך מסי, זה היה באמת מרגש ומדהים, אוהב אתכן. אני חייב לספר לכם (אולי אפילו בפעם השנייה..) כמה סי מדהימה. כשיצא התקליט הראשון שמעתי אותה פעם ראשונה והתאהבתי. כתבתי לה והיא החזירה לי תשובות במשך הרבה שנים. בלי בכלל לדעת מי אני, היא ידעה על האהבות, אכזבות וכל מה שקורה לי במשך הזמן. עד שפעם אחת לפני אולי 10-11 שנים באתי אליה לפני איזושהיא הופעה - רק אז גם היא הכירה אותי ... היא פשוט מדהימה, תמיד לוותה אותי במהלך השנים ככה ברקע, מהצד. כל שיר של סי זורק אותי לאיזושהיא תקופה טובה יותר או הרבה יותר. האלבומים שלה יושבים לי לי על המדף במוח לצד "Hair" או "Pink Floyd" שלום חנוך או הרבה אחרים, מתקופות שונות, גדולים יקרים וטובים. את האהבה האמיתית הראשונה שלי הכרתי במופע של סי, בפרגוד הירושלמי, היא ישבה בשורה הראשונה הצפופה ואני בשנייה. היה מקסים. גם אחרי הרבה זמן כשהתחתנתי, (ולא עם אותה אחת) נולדה לי ילדה וגם עכשיו, כשנולדה לי שנייה תמיד היא לצידי, ככה ברקע, עם שיר או משהו שאומרת או כותבת לי וזוגתי אהובתי. ככה, תמיד וזה מדהים. גם אנחנו מחכים להפגש, אין ספק שזה יכול להיות מפגש מעניין של "יהלים". מחכים שזה יקרה... באהבה האופנוענים.

actress

New member
אתה מרגש בכתיבה שלך והברכה זה מכולנ

ו גם אלה שאי שם שרק קוראים או בצבא או עובדים אבוש סורי שלא התקשרתי בשנית אני יעשה השלמה אוהבת המון!!

משאז

New member
מצטרף לברכות....

מזל טוב לאופנוע שחור על [][] שנות קיום (השלם את החסר) מאחל לך שתשים גאז לעוד 100 שנים נפלאות ממני, הדר רז רמת השרון

skito

New member
מזל טוב לאופנוע שחור../images/Emo65.gif

על הסיבה הנוספת הבנתי מרמזים שהיו כאן בפורום בהצחה בהמשך

T S F1

New member
מזל טוב.. כפליים.. :)

אמנם אני חדשה פה ולא מכירה אותך, אבל אני נחמדה.. ואומרת מזל טוב.. :) אז מזל טוב.. שוב.. :)

ט י נ ה

New member
עכשיו יש לנו שני יהלי בשעה טובה

יהלי שלי שיהיה בריא המלאך שלי ויהלי המתוקה שאך זה עתה נולדה לאבי מוזס ועדי היקרה אחות לרומי הנפלאה. אני לא רוצה להישמע פולניה אבל אם יהלי תפגוש את יהלי מה יהיה ? ונניח שהפ יתאהבו ו ..... אז יקראו להם יהלי ויהלי ?

actress

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

למעלה