אופנוע ממונע קטן לילדים

כוכב114

New member
אופנוע ממונע קטן לילדים

לצערי גיליתי באיחור שגנבו לי את האופנוע הממונע של הילד. זה קרה במעבר דירה האחרון שלנו ( אחד מתוך הרבה לצערי ).
זה אופנוע שקיבלתי מתנה לפני 8 שנים של פג . לא הייתי קונה דבר כזה אבל קנו לי. לא הייתי קונה כי זה יקר אבל מאחר וקנו לי הבן הבכור שלי נהנה וגם הקטן נהנה מעט לצערי..
האופנוע שימש את בכורי ואת הקטן בן4 . הקטן נהנה ממנו ממש מעט לצערי עד שגיליתי שהוא נגנב נעים לי על כל פנים נשאר לי מטען וסוללה מקוריים של פג.. ואופנוע אין. מדובר על אופנוע של 6 ואט שנוסע כ 3-4 קמש זה לא הגדולים המפלצתיים שאני רואה לפעמים בגינה שנוסעים מאוד מהר וגם אני מניחה מאוד יקרים.
לבן הקטן שלי יש אופניים אבל מכיון שיצא לו לרכב על האופנוע הזה כמה פעמים הוא די מחפש אותו ואוהב את זה יותר מאופנים.
ואני לא כל כך יודעת מה לומר לו ... כל פעם בגינה שהוא רואה ילד עם אופנוע כזה הוא שוב בא אלי עם עיני עגל ושואל "אמא איפה האופנוע.."....וקשה לי להגיד לו שנגנב ואין יותר.
עכשו לקנות חדש זה לא רלוונטי מפני שברור לי שהוא די גדול הבן שלי וחלון הזמן שהוא יכול עוד להנות מדבר כזה ( או משהו דומה ) זה בערך עוד חודשיים שלושה גג. אבל הוא מאוד רוצה.
השאלה שלי
האם למישהו יש רכב ממונע קטן אופנוע או רכב משטרה וכו (אני אדגיש שזה קטן נוסע כ 4 קמ"ש זה לא הגדולים המפלצתיים ) שהוא כבר לא משתמש בו על מנת שנוכל להשתמש בו ולהחזיר ? או להעביר הלאה.
ולקנות זה מאוד יקר, באזור ה 600... וכאמור בעייתי לקנות כי הוא כבר די גדול
אשמח ! אני מפתח תקוה
ובלי קשר אשמח לתרום למי שצריך לול איכותי גדול מעץ פלוס מזרן תואם (המזרן עם קרע קטן )

למעלה