אופנוע שעשיתי שוב שלום, אנשים טובים, הנה האופנוע שבניתי- אשמח לקבל הערות.
Y yairmann New member 29/4/05 #1 אופנוע שעשיתי שוב שלום, אנשים טובים, הנה האופנוע שבניתי- אשמח לקבל הערות.
Y yairmann New member 30/4/05 #7 פגמים? אם אתה מתכוון לפיירינג הבורדו מתחת לטנק דלק, אז הוא ממשיך את הפיירינג של המושב, וככה זה אמור להיות... תודה על המחמאה אבל
פגמים? אם אתה מתכוון לפיירינג הבורדו מתחת לטנק דלק, אז הוא ממשיך את הפיירינג של המושב, וככה זה אמור להיות... תודה על המחמאה אבל
E eldarinn New member 30/4/05 #8 הוספתי תגובה והיא לא עלתה, זה בדרך כלל השעות שמערכת באתחול...לא נורא. בקצרה אני מסכים עם הנאמר, נראה שישנן מספר בעיות גיאומטריה אבל בהתרשמות כללית האופנוע באמת מרשים מאד.
הוספתי תגובה והיא לא עלתה, זה בדרך כלל השעות שמערכת באתחול...לא נורא. בקצרה אני מסכים עם הנאמר, נראה שישנן מספר בעיות גיאומטריה אבל בהתרשמות כללית האופנוע באמת מרשים מאד.
3 3Dead New member 29/4/05 #5 המידול נראה מצוין אם כי נראה שהוא לא מוחלק מספיק. החומרים ,תאורה והרנדוק טעוני שיפור. הייתי שם אותו בסצנה יותר מוארת עם הרבה כרום וברק . אני חושב שהוא שווה את זה !
המידול נראה מצוין אם כי נראה שהוא לא מוחלק מספיק. החומרים ,תאורה והרנדוק טעוני שיפור. הייתי שם אותו בסצנה יותר מוארת עם הרבה כרום וברק . אני חושב שהוא שווה את זה !