אופנות

אופנות

שמתם לב שהדבר המעניין ביותר בתקופה האחרונה הוא שחייה? כלומר, לא רק סידני אלא כל הזמן- תחרויות ישראל קטנטנות, תמונות שער,כתבות צבע והכל על שחיינים. בזמן האחרון העולם עובר לשחייה וכמובן שאני אומר העולם אני מדבר על הבורגנות הרמת גנית - עירי הצנועה. אז זהו, שאני שוחה בערך 4 שנים ופתאום התחילו להופיע להם בבריכה מין יאפים כאלה, שחיינים מחורבנים עם ציוד שחייה וכלי אימון של מקצוענים. הם צועקים מרעישים מדדים בבריכה ובקיצור מטרידיםאת האיכותיים ששם(ע``ע אני) לא רק שאני צריך להתמודד עם הזקנות ששוחות בעמידה עכשיו גם זה... עומס יתר במסלולים, משחות מגעילות וריח של זקנים בבריכה ומחוצה לה.. איך אני שורד... לפחות אני מסוגל לשחות קילומטר וחצי בלי להתעייף בכלל.. ומצטער על שגיעות הקטיב אני תמיד כותב בלחץ זמן, החרא עסוק לאחורנה..

פששט... אני אפילו לא רץ כ``כ הרבה...

אז אתה בעצם אומר שאתה בכושר. אחלה. אבל בוא אני אגיד לך את האמת בפרצוף: אף אחד לא שמע עליך. תראה את איתן אורבך או איך שלא קוראים לו. מי בכלל שמע עליו? עכשיו שומעים עליו כי הוא בסידני, אבל חוץ מזה, הוא לא פחות אנונימי ממך, ופי אלף יותר טוב בשחייה. אז יפה מאד שאתה שוחה בבריכה ומתגאה בזה, אבל בוא אני אתן לך ניוז פלאש קטן, שתתעצבן עלי כמו שאני מעוצבן עליך: אתה יודע מה זה בריכה? זה אגם קטן ומלאכותי, מלא כלור וקוטלי חיידקים למיניהם - בקיצור: עצי פלסטיק מזוייפים (אם אתה יודע למה אני מתכוון). ולמה אני אומר את זה? או! אז ככה: כי אני חיי ליד החוף. ``הדבר האמיתי`` כמו שלפעמים קוראים לזה. בוא תנסה לשחות פה קילומטק וחצי בלי להתעייף חביבי. אתה מסוגל במקרה לשחות 25 מטר מתחת למים בלי לנשום? (כנראה שכן, אני פשוט מעוניין לדעת). אה ולגבי העניין עם האופנה, אין לי מושג מה האופנה ברמת-גן, וזה לא כ``כ חשוב. אם יש דברים חשובים יותר אין לי בעיה שתזכיר אותם בפורום, אבל אל תתחיל לדבר על רמת-גן. בכל מקרה, לכל האחרים שדוקא נהנו לקרוא את ההודעה שלו: אולי נשים פשוט שלטים בכניסה לבריכות: ``אין כניסה לכלבים, זקנים מסריחים ויאפים מחורבנים``. מוכר לכם? טוב מאד. החיים בזבל. פושע.

Black Star

New member
טוב, אני מגיבה בעיקר בגלל...

הציטוט ``עצי פלסטיק מזוייפים``. מה לעשות, רדיוהד וכל מה שקשור אליהם זה המשרוקית כלבים שלי... בכל מקרה בקשר להודעה- נכון, הנימה הייתה די מתנשאת אבל הוא גם קצת צודק, למי ששוחה מהר מאוד מעצבן להיתקע בגלל אנשים ששוחים לאט. אבל בדיוק בשביל זה יש מסלולי שחייה מהירה ומסלולים לשחייה נורמלית, ואני לא חושבת שזו בעיה עד כדי כך גדולה. גם אותי זה מעצבן בבריכה, אבל אני מסתדרת (וכן, אפילו הייתי פעם בנבחרת שחייה..) חוצמיזה, לא להגיד דברים רעים על איתן אורבך!! הוא אליל, הוא מושלם והוא הגבר האידאלי!!! כמה טוב שהיו עליו קלוז-אפים לרוב...

פושע יקר ושאר חברי הפורום..

נתחיל לדבר בהתחלה על רמת גן כי זה הכי מעניין ואם אני לא אכתוב את זה בהתחלה אני פשוט אשכח- כשאמרתי ר``ג זה הייתה דרך יפה לציין מהיכן באתי ולאיפה אני הולך, כלומר תאמין לי ככה זה בכל מקום בורגני בארץ. שנית- אני יכול לשחות 25 מטר בלי לנשום נראה לי.. בעצם לא בטוח.. טוב צריך לנסות. שלישית- פאק כושר- אני ברחתי מקרבי , לא שם זיין על כושר הכל קשור למפגן הנרקיססטיות שלי- שחייה הופכת את הגוף שלך להרבה יותר יפה ממכון כושר וזו גם דרך הרבה יותר מעניינת לשרוף זמן מטלוויזינ(שאין שום דבר מה לראות שם) ויותר זולה מאינטרנט.. בנוסף אנשים מסתכלים עלייך אחרת כשאתה אומר שאתה שחיין(הם מתחילים לכעוס עלייך, כנראה טראומת ילדות או משהו כזה) וזהו. השקעת בתגובה לא? ועוד תגובה.. אצלנו אין מסלולים איטיים ומהירים כולם איטיים ויש ממש איטיים, ואני לא טוען את זה כי אני סנוב אלא רק כי אני יחסית יותר מהיר מהשאר וזהו, פשוט קשה לי לשחות. פושע מחשבתי, מספרים עלייך שאתה יודע דברים. האםזה נכון? אסור לכתוב באינטרנט שאתה שיכור..

סחתיין שמצאת לך מטרה...

היום אחרי בי``ס הייתי הרוס. לא יודע למה, באמת שלא, סה``כ למדתי שלוש שעות (מה לעשות, י``ב...). אז בכל מקרה אחרי האוכל הסתכלתי במראה על הגוף שלי. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני אוכל בלי חולצה או נעליים או מכנסיים ארוכות, כי פשוט חם לאללה. אז הסתכלתי על הגוף והבנתי שלעזאזל עם כל הדברים החומריים שאני רוצה שיהיו לי - הגוף שלי זה הנכס הכי יקר שאי פעם יהיה לי, ואין נכס שיותר שווה להשקיע בו זמן, מאמץ וכסף. בגלל זה הדבר הבא שעשיתי ישר בלי לחשוב זה פשוט ללכת לישון על הספה בסלון. נשמע מצחיק? לא ממש. אני אף פעם לא ישן בצהריים, אני פשוט חיי את שארית היום על אדים, לא פלא שיש לי שקיות מתחת לעיניים וכל זה. אני גם צריך ללכת להסתפר, שחכתי מזה לגמרי היום אחה``צ. אבל בכל מקרה סחתיין שאתה חושב ומשקיע בגוף שלך ובספורט אמיתי ולא סתאם מנסה לנפח שרירים כמו איזה סופגניה (יש לי ילד בכיתה שהוא שמן ונמוך ומנופח כמו סופגניה. לפעמים אתה פשוט מפחד לפוצץ אותו בטעות). אז בכל מקרה סחתיין, אולי נלך לשחות משהו, וכל הכבוד על התגובה המתונה להודעה הקיצונית שכתבתי. אני מרכין את ראשי ואומר: ניצחת במערכה. החיים בזבל, אבל הגוף לא. פושע.

תחילתה של ידידות נפלאה

אני הרים את הגדר אתה תזחל מתחת ושנינו נוכל לשחות לנו יחדיו בבריכת הזקנים בכפר המכביה, ננשום את אותו חמצן מלא בפיח ואירוסים מלבלבים. נשחה באותם מים שמלאים במשחות זקנים ובתשעים אחוז כלור. ידידות מהדור החדש למה לתרום דם איש לרעהו כשאפשר לחוות את מנעמי ``כפר המכביה`` בחינם? ואם יהי לך מזל בודק הכרטיסים בכניסה יהיה השומר הפרסי המטורף שהוא מקרה בפני עצמו , אכן נפלא... פושע מחשבתי וחרא.. רק דבריםן רעים יכולים למוח מזה לחברה שלנו. אבל מי שם. והערה אחרונה בקשר לשחייה- שחייה מחטבת , לא מנפחת. אתה נהפך לרזה ועם שרירים ארוכים, שזה ממש יפה, לדעתי לפחות, בגלל זה אני מקבל בחילה כשאני רואה מכון כושר כמו אנורקסית שרואה תפוח.... אז זהו. ותהנה מי``ב, אני משתדל להנות. יום טוב והמך הערצה נעימה. שלי כמובן.

למעלה