אופניים בטיסה .... ?!

shugi28

New member
אופניים בטיסה .... ?! ../images/Emo160.gif

שלום לכם ! אחי שחיי לו להנאתו בהולנד הזמין אותי אליו לפסח למרות שזו מדינה שלכל אדם שנולד בא מנפיקים אופניים חשבתי בכול זאת לבוא עם האופניים שלי ולעשות טיול של איזה יומיים שלושה במדינה השטוחה והיפיפיה הזו . השאלה שלי איך מעבירים את האופניים ? אריזה , צריך להגיד בזמן של הזמנת הכרטיס או לשלם יותר ? או כל דבר אחר אשמח לתשובות מכאלו שעשו זאת בעבר .. תודה ושופשבוע רגוע יוסי .

alonaski

New member
באלעל יגידו לך -

שהם מעלים את האופנים ככה כמו שהם. אולי זה עדיף מלארוז אותם כי ככה רואים אותם ונזהרים בהעמסה... אני, בחרתי לארוז את האופנים שלי כשנסעתי איתם באוגוסט האחרון ללאגו די גארדה. אבל כל הדרך הלב דפק לי מפחד מה יקרה להן כי הן לא בטווח ראיה שלי... אולי מישהו יחמוד אותם... למזלי - לא קרה להם כלום! אבל בשדה תעופה של מילאנו, משום מה, היה שם קטע מוזר, שפרקו את המטען של שניים או שלושה מטוסים ופיזרו אותו על ריצפת האולם - כדי שכל אחד יזהה את הדברים שלו ויקח אותם... הסתובבתי שם בין עשרות המזוודות והאריזות ולא מצאתי את הארגז עם האופניים שלי...
כמעט על סף יאוש... אחרי כמעט חצי שעה של חיפושים (ודפיקות לב!!)... במקרה הבחנתי בסבל איטלקי מסיע את חבילת האופנים שלי על עגלה, ומביא אותה לאיזה סבל-בכיר אחר לשאול אותו מה לעשות עם הארגז הזה... ממש במקרה תפסתי את האופנים שלי- שכנראה לא ידעו איפה לזרוק אותם... לדעתי שווה לך: א. לשקול לא לקחת את האופנים שלך אם אתה מתכוון לטייל רק יומיים-שלושה! ולחשוב על האפשרות לשכור שם אופנים. לא רואה שום סיבה שלא תמצא שם אפילו את האופנים שלך להשכרה!! ב. אם אתה כבר טס עם האופנים, בעיקר אם זה לא עם אלעל (-כי לאלעל, בגלל סידורי הביטחון שלהם - אין מצב שיש תוספת חבילה במטוס או חבילה שנעלמת!...) - תעשה לך עליהם ביטוח מיוחד!!! אם האופנים יעלמו לך במהלך הטיסה ותרצה לתבוע את חברת התעופה - הם משלמים החזר רק עד סכום מסוים! ואל תשכח להוציא אוויר מהגלגלים!
מקווה שעזרתי

shugi28

New member
תודה לכם ..

בודקים לי כרגע אפשרות של השכרה .. אולי בכול זאת זה היה יותר משתלם ופחות דאגות . יום טוב ! יוסי .

למעלה