אופניים במתנה לבעלי

coachteam

New member
אופניים במתנה לבעלי

אני רוצה לקנות לבעלי מתנה אופני שטח. אין לי מושג מה לקנות ובכמה. התקציב עד 3000 ש"ח. בחנות המקומית הציעו לי פוגי 1 24 הילוכים בולם כפול ב 2400 ש"ח ודיסקברי 3 של פוגי 27 הילוכים בולם כפול ב 2800 ש"ח. האם סביר? למי יש הצעה אחרת? תודה הנואשת.

t h e pinky p

New member
לא לא לא

להתקרב לאופניים עם ה"בולם הכפול",זאת סתם איזו חתיכת מתכת כבדה ולא מועילה,בשביל אופניים עם בולם כפול אמיתי את צריכה מינימום תקציב משולש ממה שיש לך עכשיו,לא להתקרב! את יודעת לאיזו מטרה בדיוק הוא צריך אותם? שטח הוא מושג גדול,הוא יכול לרכוב בשבילי עפר חצי סלולים,הוא יכול להשתולל עם האופניים בקפיצות,הוא יכול לרכוב "סינגלים" (שביל יחיד) ביערות כמו בן שמן,כרמי יוסף וכו ועוד. כמה שיותר תפרטי בקשר לשמוש כך נוכל להתאים אופניים יותר טובים,גובה ומשקל יכולים להאתים למידה,יכול להיות שהוא יסתפק גם באופניים של 1500 ש'ח.. כמה שיותר פרטים יותר טוב!

coachteam

New member
הוא רק מתחיל (יתחיל...)

תודה על העצה. לא יודעת מה יעשה. לא יותר מדי אקסטרים אני מניחה. באיזה מסךוךים מתחילים בד"כ. אני יודעת שהוא רצה לנסוע איתם לעבודה 20 דקות נסיעה על כביש אבל גם בטח ישמח להצטרף לקבוצות חברים שרוכבות. אני חושבת שהמידה שלו היא מדיום (גובה 175 לא שמן) תודה גדולה

oferbic

New member
א. זו לא שאלה טכנית

שאלה שמתאימה לפורום האופניים הראשי. ב. לא קונים אופניים בלי למדוד מידה ונוחות. לקנות אופניים זה כמו לקנות נעליים, ואפילו יותר מכך, לכן בעלך יצטרך להגיע לחנות לבחור. תאמיני לי שהוא ישמח באותה מידה ואפילו יותר. בהקשר הזה פוג'י כמו רוב אופני המדבקה לא מציעים מבחר של מידות (יש בממוצע 4 מידות שונות לכל דגם אופניים נורמלים). ג. המלצה: במיוחד לחסרי ניסיון, ללכת להתרשם ולקנות ברשתות הגדולות כמו רוזן מינץ או מצמן. ד. לקרא את המדריך לרוכבים מתחילים שבצד שמאל.

למעלה