אופניים ואיברינו האינטימיים...

kinnerety

New member
אופניים ואיברינו האינטימיים...

שלום, רציתי לשאול את כל המדוושים, ובעיקר את המדוושות, האם אין סכנה של פגיעה באיברינו האינטימיים כתוצאה מרכיבה ממושכת וקבועה על אופניים? (ובשפה פשוטה: האם מישהי מגלה קשיים להגיע לאורגזמה בשל הרכיבה הרבה על אופניים?) תודה רבה

P u s s i c a t

New member
לי נורא קשה...

בעיקר מכיוון שמאז שהתחלתי לדווש אין לי זמן לדייטים כמעט
לא נראה לי שיש סכנה בעיקר מכיוון שלא כל השיעור את בישיבה. תקפידי על מכנסיים טובים (דריי פיט וכד') למנוע חימום יתר של המקום. אם ממש קשה לך שיהיו עם ריפוד, או שימי מושב ג'ל. הבעיה היחידה שעלולה להווצר היא שאחרי שיעור ספינינג טוב קשה לרגש אותך
וברצינות - לא שמעתי על כזו תופעה. זה לא שאת רוכבת על אופני כביש ארבע שעות... (החתולה - נושא רגיש...
)

מהצד הגברי

לפחות אנטומית
,כמי שמבלה שעות באוכף.בספינינג ובשטח(מעל 3000 קמ בשטח בשנה)לא רק שזה לא פגם,נהפוך הוא.

מאחת שמבלה

בין 20 ל-25 שעות בשבוע על אוכף אופניים
אין שום בעיה, חוץ מעייפות לפעמים

shiri 80

New member
אז זה היה התירוץ שלך עד עכשיו ?

מחר עולים שוב אתיר הנשיא שיא שיא? יש ספידומטר לשבור

kimo

New member
מחר????

מה, לא עובדים כאילו...? חשבתיע שניגמרו החגים...

shiri 80

New member
יש אנשים שחוגגים כל השנה

נאי מתה לרכב בגשם (רק בלי החלק של הלהיות מקורר יומיים אחרי זה ) ומחר אני מתחילה לעבוד ב12 (היתרון של משמרות ככה שאם אתם רציניים הכל אפשרי ... אפשרות הגיונית אחת - לעשות "הורה" במעגלים של ראש ציפור אפשרות שניה לעשות הורה במיטה ולישון עד 12 איך הייתה תחרות "סובב ווילות " אתמול ? מצאת נדלן ראוי להשקעה ?

shiri 80

New member
נשבר לי ה#

הטוניזאים רואים הכל אה? האמת ? מספיק לשמוע אותי צורחת בירידה מיער הנשיא ב69.9 קמש כדי להמנע מלשאול אותי שאלות על חוויות כאלו .. אבל אם ברצינות עסקינן (צריך להיות רציניים) אז ב"ה יום יום אין טענות ואין קשר בין השניים בואי נגיד שהתירוץ "כואב לי הראש" כבר יותר הגיוני

shiri 80

New member
מה לקחת היום .?

היה נדמה לי שעד לפני שעתיים זה סתם יום מעפן במיטה? צורחת ככה? רק כשיש לי סיוטים (וזה קורה בעיקר כשחולמת עלייך )
...ילד ? חחחחחחחחחחחחחחחחחח הלכתי להרוויח שח תשעים ...

Tami661

New member
תקשיבי... תראי... תביני... אני../images/Emo3.gif

מרעילה? אננננני??? לאאאאאאאאאאאא
שיריייי שאלת מה היא לקחה היום? הממממ... נדמה לי שהתבלבלתי בתמיסה שרקחתי לה

בתור האוחצ'ה המזעזעת בפורום../images/Emo34.gif

תרשו לי לענות תשובה אופינית לשירותים בTLV.... א...אני פה המלכה וכואב לי הכ&# !!! וברצינות, עד כמה שאני יודע הבעייה דווקא אצל גברים ולאו דווקא באיבר עצמו אלא בהתחממות שק האשכים, מה שמביא או יכול להביא לפגיעה בפריון, אבל גם זהלאחר שעות רכיבה ארוכות מאוד..

Infin1ty

New member
וגם זה מיתוס גדול

ביום שבאמת אני ארגיש שם תחושת נימלול זה יהיה היום שאני אפסיק לרכוב על אופניים. אני אישית רוכב הרבה שעות על האופניים ולא קרה לי כלום, בינתיים (טפו טפו טפו). נו טוב, רק פעם אחת בכל הזמן שאני רוכב על אופניים קיבלתי שפשפת, אבל זה בגלל שהייתי ממש חדש בקטע ורכבתי עם תחתונים

למעלה